Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monkeypuzzle

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        A Zeitgeist-Addendum III.-ban igen érdekes dokumentumfilmben láttam először erről a nem mindennapi projektről. Aztán hónapokkal később több külföldi oldalakon is igen sok figyelmet szenteltek ennek a dolgonak, ami megmondom őszintén…..
monkeypuzzle 2012.01.07 19:55:38
@Ani10:
hello Ani!

Ha tudsz angolul rendeld meg a Jacque Fresco konyvét 'The best that money can't buy' címu. abban sok minden reszletesen le van írva hogyan mukodik majd a Vénusz Project. Sajnos magyarul meg nem érheto el. De én már olvastam es megpróbálok kérdéseidre valaszolni.

A konyv elolvasasa mellett viszont szintén szukseg van jó néhany ismeretterjeszto dokumentumfilm megnézésére, amik nagy része szinten angolul van a Youtube on és szinten szukseges a kritikus gondolkodashoz az alternatív médiak nézése, hallgatasa és olvasasa.

Sajnos a tv -ben elérheto csatornak mindegyike csak a tulajdonosaik vagy uzemeltetoik erdekeiket képviselve csak az uzleti stratégiajuknak megfeleloen mutatjak be a vilagban torteno esemenyeket és a fontos dolgokat általaban elhallgatjak.

Pl az occupy wall street mozgalmat a BBC sokaig nem mutta, aztan csak szívós, fuves hippiknek titulálták oket aztán késobb az angliai 'nyugdíjreform' ellen tuntetokkel vettek oket egy kalap alá. Valójaban a pénzugyi valsag meg nem oldása és a bun elkoveto bankárok, politikusok és az oket a háttérbol álló multimilliárdos elit, multi tulajdonosok le nem tartóztatása miatt tuntetnek.

Én is mindent elhidtem amit a mediaban lattam hallottam de ez a dolog egyre gyanusabb lett nekem hogy a bbc one -on tobbszor hallottamezt, igen a globalis felmelegedés az nagy gond, de a megújjuló energiaforrasok (szél, nap, hullám) nagyon drága és nem eleg hatékony. Hát nincs mit tenni kénytelenek vagyunk megelégedni a szén, foldgáz és olaj hasznalataval.

Ez szoget utott a fejembe és elkezdtem kutatni internet, konyvek és megtaláltam a szukseges valaszokat. Kb egy évbe tellett de mostmár értem a problémak forrássát és a sok-sok már régen feltalált de számunkra nem elerheto az elit által levédetett és az asztalfiók méjjén tarolt talalmanyok amelyek a megoldást hordozzák.

Nikola Tesla az egyik legjobb példa, feltalálta a tobbfázisú villanymotort, a váltóáramot és sok más találmany mellett a vezeték nélkuli kommunikációt, vezetek nélkuli villanyáram tovabbítását és a Tesla tekercset mely altal alacsony feszultségbol pl autó akkumulátor tobb millió voltot lehet eloállítani. Ezen kivul epitett egy tornyot ahol sikeresen kifejlesztette hogyan lehet ingyen elektromossagot eloallítani.
Autójába villany motort szerelt és kulso áramforrás nélkul tudta uzemeltetni. Mindez a huszadik szazad elején.

J P Morgan amerikai milliomos uzletembertol kezdett el penzt szerezni a elektromos aramot sugárzó rendszerét de amint a szponzor megtudta hogy Tesla ingyen aramall akarja az emberiseg minden tagjat ellátni azonnal visszavonta a pénzugyi támogatast.

Tesla szegenyen majdnem hogy nyomorogva halt meg.

Teszla szinten feltalalt egy védopajzsot mely bizonyos rádió frekvenciák felerositesével fizikailag attorhetetlen pajzsot hoz létre. Repulogép, rakéta lovedék mind porrá zuzódik a talalkozasnál. Ez még talán az e bomba ellen is hatekony.

Viktor Schrauberger ausztriai erdész és feltaláló az anyatermészet tanulmányozása segítsegével szerzte tudását.
Epitett egy kis gépet mely segítségével mesterségesen elo lehet állítani a leg magasabb ertéku ásvanyvizet negatívan ionizalva korlatlan mennyiségben egyszeru folyami vizbol.
Az a viz olyan egeszseges volt hogy rákos betegeket segített teljes gyogyuláshoz vele. GYogyszer és egyeb cégekben erdekelt milliomosok ellopatták és osszetorették a csodamasinát amint hire ment a hatékony gyogyitásnak.

E mellett feltalalta az elso repuló cseszealjat amorol szabadalma is volt tokeletes anigravitációs repulo eszkoz, foldre rogzítve ingyenes vagy rendkívul olcso elektromos áram eloállítasára kepes. Hitler kényszerítette hogy neki dolgozzon a 2. vilagháború allatt ebbol lettek a Naci Foo Fighters. Ezeket megszereztek az amerikaiak és nehány ezzel kapcsolatos dokumentumot a szovjetek is. Persze ez mind titkositott. Nehogy már az atlagembernek ne kelljen a futesert és az áramért fizetni akkor nem lehetne oket kontrollálni és valószínuleg a penz rendszer ossze is dolne hamar e miatt.

Az emberiség kis csoportokban egymást segítve bekességben és szeretetben elt addig amig fel nem talaltak a mezogazdaságot és szukségszeruvé valt a letelepedes. Egy rovid idon belul kiderult hogy egyes foldteruletek sokkal termokepesebbek mint masok es hamar meg szuletett a magantulajdon. Birtoklási vágy kapzsiság, elnyomás haború a kovetkezmény.

Amint ezt sokan megertik nem lesz szukseg tobbé a pénz rendszerre. Az embereknek táplalo ételekre, tiszta vízre levedore kornyezetre, ruázatra van szuksége és persze szeretetre. Semmi másra.

Ezt a Vénusz Projekt mind meg tudja majd adni ha az emberiség felébred végre ebbol a hatóságok, kormányok multik altal az elit réteg megbízásából eloidézett zombi állapotból.

A Venusz Project a rabszolgaság vége, az emberiség teljes potenciáljának elerésérevaló reális lehetoség.

A technológia mar évtizedek óta addott az elvegzendo munkak gyártási folyamatok 90% -anak elvegzésére.

E helyett rabszolga sors, robotolás az alapvato elelmiszerek, lakhely, ruhazat és a szerencsésebekk számara sok sok haszontalan bógli megvásárlasáért. Az IMF már átvette Gorog orszag iranyítasát. Ugy kell tancolni ahogyaz IMF futyul.
Az IMF által kuldott demokratikusan meg nem valasztott bunozo vezeti az orszagot manapsag ezért sztrájkolnak a Gorogok. Magyarorszagot is szorongatjak. Karacsonyi ajándék az IKF -tol rekord eladósodás, rekord euro és svajci frank árak.
Koszi.

Barcsak vege lenne ennek egy par even belul de ahoz milliónyi tudatosan kritikusan gondolkodó emberre van szukség.

Ébrreszto magyarok ébreszto emberiség!

Azért nem szeretnék egy franci stílusú véres giotin fejhullató forradalmat. Ma már civilizaltnak kell lenni. A békes tuntetés a szeretet ereje a jogok kovetelese a megoldáshoz vezeto út.

Bocshogy ilyen hosszú lett!

Rémenykedve

Dudás József