Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kispöcök

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1x162 - A DÖNTŐ 2012.02.27 22:15:00
A posztot Dorothy, a Vörös Cipellős - Lady N-nek ajánlom, aki egész nap azért rítt, mert még nem szerepelt egyetlen posztban sem. 163 nap után győzött a Rossz a Jó felett - ezek szerint mégis elbasztam a posztok számozását - kicsit tartottam is tőle, mikor kezd hullani a…..
kispöcök 2012.03.11 11:03:32
"a pokol a másik ember"

nol.hu/20120310-a_pokoli_luxusvilla

Jó kis csetepaté a pokoli luxusvilláról. Jó szórakozást.
kispöcök 2012.03.17 08:56:01
@Zwekedly:
már megbocsáss, de ez mitől off? (és mi benne a túlzás?)
kispöcök 2012.03.17 10:34:30
@Zwekedly:

Az lehet, hogy önmagában Kinga egy szörnyella de frász, meg lényegében az összes főhimet be kellet gyűjtenie az udvarába, de ebben a kapcsolatban a főmonsterrel igenis meg volt erősen félemlítve, zsarolva, fenyegetve, zaklatva.

Próbálta valahogy kibírni, de alapjáraton annyira irtózott a palitól, ami érthető, hogy ez nem nagyon sikerült neki.
Következő mini-sorozatunkban négy héten át, minden hét csütörtökjén, a VV5 nők számára fontos, még kitárgyalatlan aspektusait, témáit fogjuk boncolgatni. Elsőként álljon itt Kim Basinger felvetése a Valóvilág és a plasztiksebész-ipar feltehető…..
kispöcök 2012.03.08 12:11:18
@icentrifuga:

Na itt egy klasszikus maxima neked te centrifuga:

"Ha vesztésre állsz egy vitában, kezdj el a másik helyesírásával foglalkozni!"
kispöcök 2012.03.08 13:10:16
@icentrifuga:

Ez kezd érdekes lenni!

Mi is volt pontosan az ajándék, amelyre vágytatok? Ha leírjátok pontosan, megfontolom, hogy beszerezzem nektek! Köszi!
Ébredj Magyarország! Nagy és makacs szemetet kell eltakarítani. Meg kell erőltetnünk magunkat! 1) Az összefogó civil szervezetek a Szolidaritás vezetésével, és a pártok nem tudom pontosan mekkora, és milyen segítségével viszonylag jól megszervezték a tüntetést. Tízes…..
kispöcök 2012.01.07 18:17:09
Kell egy profi demonstráció? Csináljatok!

De nehogy már az legyen, hogy a civilek szervezik meg akármelyik pártnak.

A politikusok szólaljanak fel a parlamentben, és szólaljanak fel a saját pártrendezvényeiken.

Ha egy civil szerveződésen, amelyen ezer felől jönnek a népek felszólal Gy.F. akkor annak a demonstrációnak lőttek. Ennek történelmi okai vannak, amit most már ideje tudomásul kell venni, Ovi sikeresen démonizálta Gy.F.-t, aki meg elég felkészületlen, ügyetlen és kelekótya volt, hogy ezt meg lehessen vele tenni. Sajnos. De attól még tény, és ezt jobb tudomásul venni. Főleg mert azt tapasztalom, hogy nem adta fel, vagyis nem nőtte még ki a hebehurgyaságot és a kelekótyaságot.

Nem elég szimpatikusnak lenni, annak is kell látszani. Főleg a nagyobb tömegek számára. Ő hiába egy demokrata alapjáraton, ha sajnálatos módon elszúrta. Elszúrta a felkészületlenségével, elszúrta azzal, hogy tartott egy trágár beszédet az igazságról, amit nem lett volna szabad megtennie se az igazsággal, de főleg a választókkal nem. Egy felnőtt, érett, okos politikus nem tart egy trágár beszédet az igazságról, mert démonizálni fogják.

Ez történt. Tovább kell lépni, és a politikusoknak valami új farbával kell előállni, de a civil mozgalmak hátán nem fognak tudni felmászni, mert azok azonnal szétesnek, ha ők megpróbálnak megszólalni egy ilyen rendezvényen, a politikusok legfeljebb csak támogathatják a civil mozgalmakat, támogatóan megjelenhetnek ezeken, amelyek így majd remélhetőleg hozzásegítik őket egy nyertes választáshoz, mert a résztvevőknek eszükbe jut, hogy ezek a politikusok ott voltak támogatólag a civil tüntetéseken....

A felszólalásról tegyenek le, illetve, mint feljebb említettem, szervezzék meg maguk. A pártrendezvény legyen pártrendezvény, a politikusok ne próbálják meg trójai falóként használni a civil tüntetéseket, mert azok azonmód meggyengülnek, és azonnal ezer fele fognak szétesni...