Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jause2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tódor János írása Honnan szerezték a lőszereket az elkövetők? Hová tűnt az albérlőtárs? Miért jönne jól Cs. Istvánnak a 100 milliós nyomravezetői díj? Miért mellőzi a vádirat a nemzetbiztonsági  szálakat? Újabb megválaszolatlan kérdéseink a vádirattal kapcsolatban…..
jause2 2011.03.30 14:18:49
@mistinguett: No jó, ezért jár egy pont... de azért lássuk, hogy van különbség egy véleményformálónak szánt blog címe és egy teljesen jelentéktelen felhasználó nick-je között.

Csak azt próbáltam szűkszavúan érzékeltetni, hogy egy ilyen blogcím szerintem sokat levon a blog egyébként nemes és támogatandó szándékának hitelességéből.

@Gulyás József: Hogy sokan vannak-e, akik számára ezek a hidegvérrel, tervezetten, ártatlan embereket (köztük gyerekeket) kivégző/megsebesítő "srácok" "hősök", az megint csak ízlés dolga. Az én ízlésem szerint sokkal többen, mint elfogadható lenne egy kulturált országban. De nekem már a gárda, jobbik, Gyöngyöspata típúsú jelenségek is régen túlmennek az ingerküszöbömön (hogy csak a jéghegy csúcsát említsem).
Gyerektrend Játék vagy ruha? 2009.03.09 10:13:00
Az Ubang ruháit egy szóval lehetne jellemezni: játékosság. Mert minden ruha mintájának az ihletője maga a gyerekek játékkedve. Ha megnézzük a repülős vagy a markológépes pólót, az jut róla eszünkbe, hogy ezekkel milyen jót játszana a gyerek, nem pedig az, hogy milyen jól…..