Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1kétkedő

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZIRCINFO Az idősek védelmében 2013.02.25 06:49:00
…”Az elkövetők által alkalmazott módszer lényege, hogy amíg valami hihető ürügy címén pénzátadás zajlik, kifigyelik, mennyi pénz van a sértettnél, honnan veszi azt elő, feltérképezik a lakást, mozdítható értékeket keresve. Közben persze észrevétlenül ki is kérdezik,…..
1kétkedő 2013.03.01 15:12:43
@bagolyvár: :-) Ez tetszik! Szellemes!
 Megyei körkép - Nem mindenütt emelték megyénkben a helyi adókat, van, ahol azonban rákényszerültek. Zircen általánosságban 50 százalékkal nagyobb helyi adót vetnek ki idén. 2012. január. 05. csütörtök | Szerző: Munkatársainktól Zircen a helyi adó…..
1kétkedő 2012.01.07 15:19:16
@tatú: Megértem az érveit, és én sem értem meg, hogy Zircen, egy olyan városban, ahol jószerivel munkahely sincs, adót emeltek! Ajkán és Várpalotán nem emeltek. A háztulajdonosok legtöbbje "annak idején" sehol sem azért épített "akkora" házat, mert ez volt a vágya, hanem mert ekkorát kellett az akkori építési szabályozás szerint építeni! Kifűteni is elég, értéke nincs, eladni nem lehet. Az adó emelése indokolatlan, miután a hírek szerint az intézmények működtetését rövidesen átveszi az állam. Zircen valószínűleg a devizahitel törlesztési kényszere van az adóemelés hátterében. A város tartozása a 300 milliós hitelből, (bocs, kötvény) az árfolyamváltozás miatt 500 millió körül lehet. Ezt a hibás döntést kell most a város lakóinak megfizetnie.