Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ssoproni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly az Akadémia öt arany szobrocskával jutalmazta A némafilmes c. művet, ami arról lett ismert, hogy tökéletesen visszaadta a némafilmek hangulatát. Mert voltaképpen az is volt. Valamiért ettől mindenki elájult, hogy "fú, milyen forradalmi", miközben ezt a "poént" már előtte…..
Lehet, hogy sokaknak nevetséges a "természetfeletti okokból gyilkoló felvonó" történet, de nekem bejövős, mivel mindig is kirázott a hideg ezektől a szerkezetektől (és akkor még a páternoszterről még nem is beszéltünk, brrr). Igaz, a Lift to Hell előzetese nem valami meggyőző,…..
Ssoproni 2013.02.10 21:42:50
Mivel sokan ma is dolgoznak, ezért a fiatalabb korosztálynak kedvezünk. Íme egy klasszikus ifjúsági horror, amiben egy farkasember mészárlásáról szól. Korábban már írtam róla. Azóta sikerül elolvasnom a naptárból (!) készült regényt is és azt kell mondanom, hogy a film…..
Kéne már valami frappáns rovatnév annak, amikor rossz filmekről írok tömören, egy kupacba tálalva. Mert úgy tűnik, hogy a műfajban már egyre ritkábban találok gyöngyszemekre. Sokkal inkább felejthető, vagy nézhetetlen alkotásokba botlok bele. Akkor lássuk is! 1. Az ördög…..
Ssoproni 2012.08.10 09:29:08
Örömmel jelenthetem be, hogy két új taggal ismét bővült blogunk szerkesztőgárdája: lizardking - Ő egyelőre a Mesék a kriptákból c. sorozat részeit fogja bemutatni, ami azért el fog tartani egy ideig, hiszen rengeteg epizódról van szó. Varin - Az ő első posztja egy…..
Ssoproni 2012.08.03 23:15:01
Eden Lake  - Gyilkos kilátások (2008)   Rendezte: James Watkins Előre is elnézést a B-oldal blogtól, amiért kölcsön vettem tőlük az "evörözést", de ebben az esetben jogos, ha azt mondom, hogy ez minden idők egyik leglesújtóbb hangulatú filmje. Tegnap este néztem meg,…..
Az emberi százlábút ugyan sokan nem kedvelték, de azért bőven akadtak olyanok is, akiknek teljesen bejött a horror. Tom Six, a rendező rögtön megemlítette, hogy még két rész van tervbe véve, az ígérte, hogy a második felvonás a harmadik fényében csak egy átlagos kis Disney…..
A múltba merengés után itt az ideje a jövőbe tekintésnek. Ezért álljon itt egy kis összeállítás a 2012-es év várható horrorjairól.Mint azt sokan tudjátok, koimbra kolléga a saját blogján már írt erről egy posztot, így félig-meddig lustaságból, de azokra én nem is…..