Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metatron.ark

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
metatron.ark 2012.01.07 09:37:59
@Spacemonkey: Kedves Majom Úr!
Bezzeg Te bátran, névvel és arccal vállaltad a véleményedet, mi? Arról azért szeretnélek tájékoztatni, hogy eme véleményeddel, melyet olyan büszkén megfogalmaztál, legfeljebb fent említett giro-szász és elvbarátai értenek egyet!
metatron.ark 2012.01.07 10:46:19
@Spacemonkey: Majmocska, elég agresszív vagy, belőled meg süt a fideszes gőg és felsőbbrendűség érzése. Azt hiszem, névválasztásod nem szerencsés, inkább a mérges kismalac illik Hozzád. Tetszik, hogy mindenkit kioktatsz, hiszen Te vagy a legokosabb mind között és csak a Te igazságod az igazság. Én egy blogot akkor olvasok el, ha érdekel, amit írója mondani akar. Te azért, hogy beleköthess a szerzőbe, aztán az egész világba. Bocsáss meg, de én nem szeretnék ebben a marakodásban részt venni. Bár írtam Neked, csak azért tettem, mert zavart, ahogy belekötöttél a blog írójába, aki szerintem remek véleményt közölt.
Ezért kivonulok a beszélgetésből, ölellek: Naszályi Gábor. Egyben tájékoztatlak, a Gábor a keresztnevem, a többit találd ki!