Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crazyus

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a Juventus készen állhat arra, hogy megváljon egyik legfényesebb csillagától, Paul Pogbától, akiért a Real Madrid tűnik az egyik legelszántabb kérőnek. A fiatal francia középpályás játékjogáért cserébe, a Bajnokok Ligája…..
A Juventus ifjú csillaga, Paul Pogba továbbra is állandó témát szolgáltat az újságíróknak, s most a spanyol sajtó állt elő új pletykákkal a francia középpályás jövőjét illetően. A Real Madrid, a Paris Saint-Germain, valamint a játékos egykori klubja, a Manchester United…..
crazyus 2014.03.20 19:58:07
@Apuleius: Sok jó játékost köszönhetünk az öreg hölgynek! Zidant!!!!!!!!!! Cannavarot :) és Pogbát is persze nem akarja a real "kirabolni" És tetszik ez a juventus féle politika hogy olcsó remek játékosok. Vidal,Pogba Lorente Ingyen,Tevez. remélem ha esetleg létre jön az üzlet mindkétt fél meg lesz elégedve! Várjuk a EL győztes Juvét a szuper kupára! :)
crazyus 2014.03.20 20:07:37
@Rivendell: a 3 srác Mou kedvence,és reméljük a 2 klub megtud egyezni hogy senkinek se fájon :) A P$G történelme azért elmarad a Juve/Realtól.. :) Reméljük nyár végén a mi két szeretett csapatunk küzd meg a szuper kupáért! :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
crazyus 2012.05.30 15:05:18
@MOHAMED "LYONNAISFAN1 ALIAS Биля" EL HADJMA SAEED: Hm én megraktam a spanyolt :S ugyhogy rem nem lesz balszerencse :D
crazyus 2012.05.30 15:35:24
@MOHAMED "LYONNAISFAN1 ALIAS Биля" EL HADJMA SAEED: Hát igen abban biztos vagyok én is :D ha ma jön a szeló holnap olyan mixet rakok hogy ihaj csúhaj :))
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ahhoz hogy a felhők közül előbújhasson a nap először be kell borulnia az égnek."  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A szerencse érdekes dolog. Könnyű elfogadni, mikor neked kedvez. De mikor nem ... igazságtalanságnak hívjuk és árulásnak."…..
crazyus 2012.05.04 21:17:01
crazyus 2012.05.04 21:42:03
crazyus 2012.05.04 21:55:59
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Szerencsejáték, türelemjáték."  (Afterforever)..
crazyus 2012.04.15 09:12:59
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ezek után a célom nem más, mint bekerülni a zöld újságba" (valenciafan)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel! A kevesebb néha több!"  (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását...
crazyus 2012.03.06 16:41:44