Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bernuschka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
bernuschka 2012.01.06 12:45:33
@shitgun: áááh, dehogy, dehogy. Pontosan tudja, hogy mit miért tesz... és hidd el, mellette áll a jogi brigád, és nem csak a TV2-é. Megnézette ő a TV-vel aláírt szerződést X másik top jogásszal. Én még csak most tanulom a jogot, de olyan kíváncsi lennék ezekre a szerződésekre...juuuuj, nagyon izgi lenne elolvasni őket.
bernuschka 2012.01.06 15:36:52
@shitgun: nem vagyok Ványa-dt mama, én csak annyit mondtam, hogy szerintem Alekosznak volt annyi esze, hogy a joghoz - Nálad és nálam jobban értő - szakembereket meginterjúvolt, mielőtt átment volna bohóckodni a TV2-höz.

Ja, igen, ma írtam comment-et először. És? Baj ez? Fáj, hogy véleményt mertem nyilvánítani? Miért, Neked, kedves Szharpuska, nem volt soha első kommented? No, nem mindjárt 200 kommentel indítottad a statisztikádat? ;-)
bernuschka 2012.01.06 15:48:24
@Mu Deng: én szerettem volna (csöppnyi iróniával) jelezni, hogy igen, ha valaki bereggel valahova és elkezd kommentelni, akkor a statisztikája 0-ról indul és nem 200-ról. Természetesen látom, hogy Puskás barátunk 2006 óta aktív részvevője a virtuális eszmecserének... emelem kalapom előtte. :D