Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tökkel

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. november 10. Még mindig betegen, most már ez komoly. Asszem elkezdem a felírt antibiót (Sumamed) szedni, éjjelre már vettem be köhögés csillapítót (Sinecod). Nondjuk lázam nincsen csak köhögök, meg fáj a torkom, ami nem múlik már egy hete. Közben köptetőnek tolom a…..
Tökmag bűbájos. Én is szeretnék holmi bűbáj-képzőbe járni, és kivarázsolni azt a fogacskát a helyéről. De lévén nem vagyok sem tündér, sem boszorkány, és seprű helyett porszívót tartok itthon, marad a kínlódás és az ínymasszázs. Növeszti nagyon, még nincs kint, és…..
Gyerekmonopoly A csacsogó 2012.01.04 10:30:00
Nos, mivel rohamosan nő a kommentek száma, és látom a régiek is itt vannak, gondoltam csinálok egy külön topicot, ahol össze lehet gyűlni.Oldalt a Mindennapok menü alatt a legelső lesz! Jó csacsogást mindenkinek!Borstörő..
Gyerekmonopoly Banya-baba bemutató 2012.01.06 10:19:00
 Dedeket csináltak a BanyákokÉs megszaporodtak a rinyákok. Csodálni és dícsérni szabad,Büszke rájuk a csapat De hogy melyik, kinek Borja,Elég ha a (B)anya tudja. Nevet nem akarunk rárakni, Hogy lehessen találgatni. Tökcsősz és még sokan mások :-D..
Tökkel 2012.01.06 13:07:55