Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karinda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  40 dkg szárazbab 60 dkg marhalábszár (sertéslapockával helyettesíthetitek) 1 csipetnyi só 1 csipetnyi bors 5 gerezd fokhagyma 2 evőkanál pirospaprika 1 db tv paprika 1 db paradicsom 1 db tojás 4 evőkanál liszt 2 fej hagyma 3 db babérlevél 3 evőkanál zsír 2 db…..
karinda 2016.01.05 16:56:27
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
karinda 2012.02.08 08:53:14
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
  Ha érdekel, Victor Liu egy különleges kínai kézműves művész. Többféle terméket is készít, de a legérdekesebbek azok a levelek amelyekre képeket varázsol. Természetes levelek felszínét faragja le. Az ötletet, hogy miért vágott bele ebbe a foglalkozásba egy romantikus…..
karinda 2012.01.08 09:20:32
Családi okokból viszonylag gyakran utazunk Romániába, egészen pontosan annak Partium nevű szegletébe, Szatmárnémetibe. Előrebocsátom, a napi érintkezés szintjén nekem az égvilágon semmilyen gondom nem volt a románokkal, soha nem büntettek meg, nem szívattak, egyáltalán, rendőr…..