Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ironman26

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi bejegyzésemben már kiparáztam magam a napok óta hazánkat sújtó erős szél miatt. Őszintén szólva egy árva petákot nem adtam volna azért, hogy a mai Vivicittá Félmaratonból valami jó is kisülhet. Erre tessék... De komolyan! Most akkor az ember miből induljon ki? Futottam…..
Nagyon vártam az idén először maratoni távon is megrendezett debreceni Rotary Futófesztivált. Ritkán van lehetőségem már a verseny előtti estét is a helyszínen töltenem, ezért gyakran hajnali keléssel és hosszú autóúttal indulnak a nagy napok. Debrecen viszont csak 50 km és…..
ironman26 2012.03.28 19:33:11
@Belus Tamás:

Pontosan 1:45 a célom a félmaratonra. Elkezdtem már futogatni, egyelőre még rövidebb távokat nyomok, 5-6 km. Lassan majd be akarok iktatni hosszabbakat is mondjuk 15-16 km-t. Hogy néz ki a gyorsító edzés?
Ezen a hétvégén a Zemplén havas-saras lejtőit a szelíd nyírségi homokdombokra cseréltem, és a hétvégi hosszú futás célpontjául a Tiszát jelöltem meg. A Tiszához van rövidebb út a Nyíregyháza-Nagyhalász-Ibrány-Tiszabercel útvonalnál, mégis ez tűnt a legésszerűbb…..
Bizton állíthatom, hogy egészen remekül sikerült kikerekíteni a hetet: a maratoni felkészülés jegyében majdnem 10 órát sportoltam, szinte minden nap edzettem valamit, egyedül a keddet hagytam ki (itt jön önmagam virtuális hátba veregetése).Hétfőn Imóval nyomattunk egy közel…..
ironman26 2012.02.12 21:00:43
Ezen a hétvégén, tanulva a múlt heti fiaskóból, elkerültem a jeges-havas földutakat és inkább a déli Zemplén ritkán járt műútjai közül szemezgettem. Így esett a választásom a Sima község közelében megbújó Rókabérc Vadászházra, és a hozzá vezető vadregényes…..
Fussunk egy kört a filmek világába. Mert bár a mozikban a hősök szemmel láthatóan lustulnak, azért közülük is maradtak még páran, akik az ember legősibb helyváltoztató módszerével élnek: FUTNAK. Lássunk 10-et a számomra legemlékezetesebbek közül.  10. Will Smith E.T.-t…..
Tigris vagy!!! Wragggghhhhh! Így biztatjuk egymást Fruzsival a versenyek előtt. Olyan ez nekem, mint a nagy piros gomb a NASA vezérlő termeiben, amikkel a rakétákat indítják. Eszembe jut, amikor először mormoltam ezt magamban. Volt vagy 35 fok, és néhány hónapnyi keserves…..
ironman26 2012.01.06 11:45:37
@Belus Tamás: Az Ironman-hez először le kell futnom a maratont, ami még odébb van. Az a célom, hogy még 30 éves korom előtt teljesítsem az Ironman-t.
Ha idén összejönne a félmaraton, akkor jövőre szerintem fel tudnék készülni a maratonra és utána már semmi sem állíthatna meg:), ugyanis a bringázással, meg az úszással nincs problémám, azokra szerintem könnyebben fel tudnék készülni, mint a futásra.