Regisztráció Blogot indítok
Adatok
normálisésliberális

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ficó Robi és Lézer Jani kánonban csapkodja az asztalt, hogyaszongya a kibaszott kurva multik szeméttel etetik a feltörekvő balkán sarki államokat, micsoda disznóság ez kéremszépen?! Most aztán ki lesz minden vizsgálva, össze lesz minden vetve, meg lesz kóstolva, de nem ám úgy…..
normálisésliberális 2017.02.24 20:59:28
@látjátok feleim szümtükkel: hidd el tej az,
ott állok mellette amikor készül
Stockholm, 2017. február 20.  Egy ünnepség után fiatalok randalírozni kezdtek Stockholm migránsok által lakott Rinkeby városnegyedében. Összecsaptak a kivonuló rendőrökkel, autókat gyújtogattak és üzleteket rongáltak meg. A rendbontásban hárman megsebesültek, köztük egy rendőr. Csak órákkal később…..
normálisésliberális 2017.02.23 14:31:38
@Shanarey: köszi
normálisésliberális 2017.02.23 14:35:48
@miketbeszéltek: ez később történt, s itt sem láttam migránst, csak azt, hogy 80 százalékban ők lakják a negyedet. Hogy miért tört ki a balhé, ki kivel verekedett, arról semmi. Gondolom, a lakosság összetétele alapján nem gondolja senki alapból, hogy migránsok vettek rész benne.
Sokszor hangzik el, hogy a CBA-t azért kell támogatni, mert a multival szemben ő legalább itthon költi el a pénzét. Rossz hírem van: Ez nagyon nem így van. Jelentős részben azért, mert a multi sem úgy működik, ahogy azt Pistike elképzeli. Egyfelől a többségének nem egy-két…..
Miután az Elmű kilépett a Díjnet rendszeréből, a felhasználóknak regisztrálniuk kellene magukat az áramszolgáltatónál, hogy továbbra is neten fizethessék a számláikat. Ezt meghekkelte ugyan a Díjnet, és meg lehet(ett) őket bízni, hogy regisztráljanak az ügyfél nevében, de…..
normálisésliberális 2014.01.30 06:20:08
@Der Beste:
jó neked
sokaknak nem megy ez manapság, s hidd el, nem a díjnet miatt
normálisésliberális 2014.01.30 13:18:43
@gyugyó:
fizetsz bankkártyával ingyen, vagy hitelkártyával, s még visszatérítést is kapsz
utalás esetén tranzakciós díjat fizetsz
hát ennyi az előnye a Díjnetnek a netbankkal szemben
normálisésliberális 2014.01.30 15:29:18
@jusztsemmondommeg:
speciel én fhb-s vagyok bankkártyailag, s még sosem vontak tranzakcióst
hitelkártyám Budapest Bankos, s szintén levonás nélkül fizettem
2013.12.31-i állapot, január 1-től persze változhatott ez, a kivonatok most jönnek majd
Minap fedeztem fel egy plakátot; itt kérnék elnézést a Demokratikus Koalíciótól aktivistáitól, de én ezt leszedtem, és hazavittem, mert kordokumentum: Hiába, lassan közeledik a választás, melynek igen nagy tétje van, és ennek hatására politikusaink kénytelenek lesznek…..
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
Az állam  engedélyezze, vagy kötelezze a Főtávot az egyéni emberek (lakások) "kiugrásának" lehetőségére, egyéni mérőórák felszerelésére, ahogy az a vízóráknál lehetséges. *** Külföldön dolgozok, és van egy lakásom, amely távfűtéses. Miért nem adom ki? Mert nem…..
A mi diplomatáink a külföldi érdekérvényesítésből csak a protokolláris formaságokat sajátították el. Smúzolás a sonkás tekercsek, ráksaláták és drága borok mellett – és itt meg is áll a tudomány. Tegnap került nyilvánosságra az a videó, amelyben osztrák humoristák a…..
normálisésliberális 2013.12.20 08:21:25
@szabadság elvtársak!:

erről beszélek
motoros barátaid az élő példák
mi vagyunk a tutik, a többi az értelmi fogyatékos
gondolom jól érzik itt magukat nálunk
normálisésliberális 2013.12.20 08:42:19
@csak egy néző:
mi a gond vele?
felvilágosult, XXI. századi Magyarország :)
normálisésliberális 2013.12.20 08:43:23
@szabadság elvtársak!:
várom a javaslatod :)
Antipropaganda Gerendás emigráns 2013.04.03 17:29:55
A mai nap szenzációja: Gerendás Péter elhagyja Magyarországot. Úgy posztolgatják a facebookon, mint ha az első híres zeneszerző hagyná el csepp hazánkat, miközben a korabeli nagy zenészek legalább fele már 20 éve emigrált, nem másodvonalbeli szerzők, hanem frontemberek, arcok,…..
normálisésliberális 2013.04.04 14:42:48
Proszektúra Zárt kapuk 2013.01.09 14:49:41
Az az igazság, hogy ezekben a mozgalmas fülkeforradalmi, békementes, regisztrációs időkben nem is nagyon emlékszünk már erre a majd félévvel ezelőtti picinyke zsidózásra, zsidózgatásra. Már kezdtük azt hinni, hogy ezt is szépen megússzuk, mint a korábbi vonatozásokat és…..
Az erősen megtizedelt kötelező pénztári tagokat körülölelő szekértáborból hat szűnik meg végelszámolással. A meglévő tagoknak a pénztártól kapott búcsúlevél után pár hetük van csak, hogy átlépjenek másik pénztárba, vagy feladják kis privát szabadságharcukat, és…..
normálisésliberális 2012.09.10 10:00:30
A@Pénzkérdés blog: A Szövetséghez léptem át, a honlapjukról a PSZÁF-os dokumentum is letölthető volt, az átlépési mellett így az is elküldhető volt postai úton
  Az elmúlt napokban több cikk és blogbejegyzés jelent meg a múlt csütörtöki, Magyarországgal kapcsolatos európai parlamenti határozat elfogadásának körülményeiről – és különösen a szavazatok megoszlásáról. Sajnos az írások közül több is vagy téves…..
Aki követi a WizzAir akcióit, tudhatja, hogy semmi nem az, aminek látszik. Ágnes azonban jóhiszeműen megadta maléves foglalási kódját online rendelésnél, így neki 7 ezer forinttal drágábbra jött ki Eindhoven, mint maléves kód nélkül foglaló utastársának: Egyike vagyok a…..