Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volgo-don

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
minden havernak az utcáról  tisztelet és békea többi takony meg ráléphetne a fékre. ..
InterjúMajom Portré:Winsz 2012.06.13 16:41:00
Portré című rovatomban egy hazai előadót mutatok be,csak kicsit személyesebb jellggel.Szó lesz kedvencekről és mindenről,amit tudni érdemes az illetőről.Első alanyom az Ill Company és a FairPLay kötelékei közé tartozó kiváló MC és remek bítméker,Winsz.Olvassátok sok…..
volgo-don 2012.06.13 18:04:01
@InterjúMajom:
Mindig lesznek ehhez hasonló " nagyemberek",akik nyomják itt a sódert.De az a baj,öreg,hogy ezzel magad járatod le, őket erősíted és ebben az egészben a hitet.Merthogy,kibaszottul a toppon vannak és egyszer feljutnak,még nagyobbra. A többi, ki mind ellenük volt,azok meg majd lentről nézik őket ! ;)
Tudjátok az a gáz,hogy az internet,mint a világ egyik legnagyobb csodája és legelterjedtebb dolga, egy olyan hatalmat ad egyes embereknek,ami kiakasztó . Vágod ?:DD Annyi az interneten a retardált, tébolyult majom,hogy az hihetetlen. Megy a mutogatás, a leszólás,a beszólás, az…..
A szarra feszengtek 2012.02.25 23:46:00
elfakult az arcok néznek az égrekihült alakok,elnyomva élnekbomlik a festékhullik a vakolatfeszül a kézforr az indulat. ..
 Nincs mit irnomnincs kiért sírnomnincs kiben bíznomnincs kiért vívnomnincs már ellenfélnincs már haragnincs már dühnincs már bánatnincs már semmi se  kiégtem belülHiányzik a régi önmagam. ..