Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BelusErika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év első felében két félmaratonon is részt vettem volna: a Vivicittát a pozsonyi maraton miatt hagytam ki, a K&H félmaratont pedig a bükk hegyi maraton miatt szkippeltem az utolsó pillanatban. Az idő engem igazolt, Pozsonyban az eddigi legjobb maratonomat futottam, a bükki…..
Te 30 fokos hőségben mit csinálnál szívesebben? Jéghideg sört kortyolgatnál az árnyékban, miközben két thai lány enyhe mentaillatú masszázsolajat kenne fáradt tagjaidba vagy inkább köves, göröngyös hegyi terepen futnál 5 órán keresztül? Driiiinggg – Rossz válasz! A…..
BelusErika 2012.05.02 08:48:39
Itt a vége, fuss el véle. A március elsején elkövetett mérlegeléssel hivatalosan is véget ért a Futóblog történetének leghosszabb és legnyakatekertebb kihívása. A kihívás első fordulójában úgy lehetett bennmaradni, hogy nem híztál karácsonykor, a második hónapban az volt a…..
Bizton állíthatom, hogy egészen remekül sikerült kikerekíteni a hetet: a maratoni felkészülés jegyében majdnem 10 órát sportoltam, szinte minden nap edzettem valamit, egyedül a keddet hagytam ki (itt jön önmagam virtuális hátba veregetése).Hétfőn Imóval nyomattunk egy közel…..
Tigris vagy!!! Wragggghhhhh! Így biztatjuk egymást Fruzsival a versenyek előtt. Olyan ez nekem, mint a nagy piros gomb a NASA vezérlő termeiben, amikkel a rakétákat indítják. Eszembe jut, amikor először mormoltam ezt magamban. Volt vagy 35 fok, és néhány hónapnyi keserves…..
BelusErika 2012.01.05 19:10:42