Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buldii

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép is lenne,ha azután menne a mix,hogy ki a jobb! Akkor minden nap mindenki nyerne! (samot)..
Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz ! (JC)..
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy (Thomas Alva Edison)..
A hajó nagyobb biztonságban van a kikötőben, de a hajókat nem ezért építik (Paulo Coelho)..
Buldii 2018.01.31 16:50:01
@TábornokÚr 1971:

Én is veled tartottam, köszi a tippet és hajrá!!!
Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet ! (pannonymous)..
Buldii 2018.01.29 16:00:07
@Yoda34: Szia, engem érdekelne, privát üzenetben megtudnád osztani velem, hogy milyen szisztéma szerint kell megtenni a fogadásokat, naponta hány tippet kapunk, illetve milyen formában érkeznek meg a tippek? :)
Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből (sebig)..
Buldii 2017.08.12 19:45:22
@bakker.:

Köszi szépen!
Hallgass mindig a megérzésedre ! (BlackBarry73)..
El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni ... (Walter Sobchek)..
Buldii 2017.03.16 18:55:20
Sziasztok!

Tegnap az Atletico megtréfált, jgosoan ugya, de sz*rtak bele e amásodik meccsbe, így a győzelmük is elmaradt. Mára a répa-liga néhány meccsében láttam fantáziát, de csak egyet játszottam meg belőlük. Az ötleteimet azért leírom, hátha valakinek még jól jöhet, mert nem tudott dönteni az eddigiek alapján.

1)Besiktas - Olympiakos D 3.50x

Veszélyes dolog mikor a török és a görög találkozik, mert híresen nagy bundakirály mindkét nemzet. Túl sok gólra nem számítok (3.5 under), megérzés ugyan, de szerintem nem fognak nyerni a hazaiak. 0-0, esetleg 1-1.

2)Genk - Gent

Gyakorlatilag eldőlt párharc, szerintem felesleges bármire fogadni, kijöhet egy 3.5 over, de akár egy 2.5 under is, érdemes lesz megnézni az első 10 percnyi játékmenetet és azt követően dönteni a gólok számára vonatkozóan.

3)Krasznodar - Celta Vigo gólgól 1.60x

Az első meccsen sem az orosz védelem, sem a spanyol támadóerő nem győzött meg, így kimenetelre itt sem mernék fogadni. A gólváltást azért várom, mert az oroszoknak muszáj lesz, a Celtában pedig 1-2 ügyes gyerek kihasználhatja a bizonytalankodó védőket. Végeredményre 1-1 esetleg 2-2-t mernék tippelni.

4)Ajax - Köbenhavn H 1.75x

Hazai oldalról eltiltott lesz a csk, míg vendég oldalon egy ügyes szélső és egy belső védő. Hasonló felfogású mindkét csapat: passz-passz-passz-gól. Az első mecsen a dánoknak sikerült ezt többször érvényre juttani, ám úgy érzem ez most pont fordítva lesz. 2-1 es hazai sikert várok.

5)Anderlecht - APOEL vendégcsapat gólt szerez 1.65x

Meglepve tapasztaltam, hogy nyerni tudtak azon a pályán a belgák, amely nagyon sokáig komolyabb csapatok (pl. Ath.Bilbao) által is bevehetetlennek tűnt. A ciprusiaknak menni kell majd előre és nem érzem annyira stabilnak ezt a belga védelmet, hogy legalább 1 gólt ne szerezzen a szigetiek.

6)AS Roma - Lyon GG és hazai 2.45x

Ez lesz a slágermeccs. Tömegtipp ugyan, de szerintem is megéri 2.45-ös oddért fogadni a gg és hazai opciót. Ezen kívül nyugodtan mernék tenni a hazaiak 1.5 gól feletti teljesítményére. Pozitív csalódás volt látni az első meccsen, hogy képes volt felállni a Lyon, azt azonban megjegyezném, hogy az első félidőben szinte kizárólag az olaszok akarata érvényesült. A második félidő elején szerzett francia gól nem csak lendületbe hozta a hazaiakat, de kissé úgy láttam zavart okozott a vendégek fejében egyidejűleg. Ha viszont ezt a zavart sikerül kiküszöbölniük a rómaiaknak, akkor az első félidőben látottakat várom az Olimpicóban. Tippem 2-1 es, vagy 3-1-es hazai siker.

7)MU - Rosztov 2v3 gól a meccsen 2.00x

Sokáig nem szeretnék erről a találkozóról beszélni. Az egyetlen értelmes opció, amelyre fogadni mernék korrekt szorzóért, az a 2-3 gólos kimenet a meccs végén, kövér 2-es oddsért. A meccs kimenetele nálam 2-0-s hazai sikert jelent.

8)Mönchengladbach - Schalke DV 1.61x

Itt az első megérzésem meglepetés volt, amely a vendégek továbbjutását eredményezi. Még egyszer mondom, ez csak megérzés, de a DV kimenetelt jónak tartom a hétvégén mutatott játékuk alapján is, amit produkáltak a Gerseniek. Szerintem egyébként vagy 1-1, vagy 2-2-es döntetlen fog születni.

Ezen kívül csak tényszerűen közölném a darts-tippjeimet is:
Wade - Klaasen: H
Wright - Chisnall: H
Barneveld - Anderson: D
Huybrechts - Lewis: D
Taylor - Gerwen: V

Saját szelvényemre az Ajax siker, a Roma ggH, valamint egy holnapi tenisz került.

Szép estét, jó szerencsét mindenkinek.
Buldii 2017.03.16 23:03:38
Buldii 2017.03.16 23:31:38
@bakker.: Köszi a linket! Rotterdam nyert:)
Buldii 2017.03.15 15:35:44
Sziasztok,

Tegnap nem volt időm jelentkezni, de elmondhatom, hogy több jó megérzésem is volt, mégsem nyertem 1 fillért sem. A Leicester hazai győzelme mellett a két angol meccs gólgól opciója, illetve a hajnali Kyrgios sikert is megfogtam, azonban a Juvemeccsen a 2-3 gólos fogadásom mindet borította. Tanulság: eldőlt párharcban 2.meccsre nem érdemes fogadni.
Lássuk azonban a mai napot. Mielőtt rátérek a mai 2 BL meccsre, egy tenisz tippel kezdenék: Kyrgios - Djokovic szettek száma: 3; odds:2.2X
Az ausztrál az egyik kedvenc játékosom, nem rég játszotta első meccsét Djokoval, ahol az adrenalinlöket egy 2-0-s győzelemhez vezetett. Nem kérdés számomra, hogy a szerb most megszeretné mutatni, hogy "ki az Úr a háznál". Kyrgios azonban szenzációs formában játszik, az előző körben simán verte Zverevet is, Djoko pedig kissé izzadós meccsen tudott Del Potro ellen győzni. Mindenképp izgalmas és 3 szettes mérkőzésre számítok, ahol szerintem Djokovic kerül ki győztesként.

BL:

ATM - Leverkusen

Elsőre no bet kategória, hiszen szerintem eldőlt, hogy a madridiak tovább mennek, az ilyen meccsekre pedig nem szeretek fogadni. Ennek ellenére a hiányos német védelem, Simeone személye, valamint a madridi közönség azt erősítette meg bennem, hogy itthon is az Atletico fog győzni, még ha feltétlen nincs is erre szükségük. Gabi, Filipe Luis és Gameiro a fontosabb hiányzók között ugyan, de helyükre minőségi pótlás érkezik majd. Egyetlen kérdés számomra csak az, képes lesz -e gólt szerezni a vendég gárda. Tippem 2-0, 2-1

Monaco - City

A góltermésben gazdag első meccs a BL történetének egyik legjobb mérkőzése volt számomra. A kimenetelre ezen a meccsen nem tudnék tippelni. Szerintem bármi lehet. Az, hogy gyakorlatilag bármely csapatnak képes min. 2 gólt begyötörni a Monaco, valamint a hazai pálya, a City kissé bizonytalan vendég fellépései a hazai oldalra hajthák a vizet. Azonban Falcao kisebb sérülési problémája, Glik eltiltása, illetve a nyomás, hogy 2 góllal kell nyerniük nem biztos, hogy pozitív feszültséget okoznak minden fiatal játékos fejében. Guardiola rutinja szerintem döntő lehet majd a végelszámoláskor, de egy dolog szerintem biztos: a gólok. Ugyan nem várok ismét 8-at, de ha a Monaco hozza a hazai pályán lőtt átlagot, valamint a City is kihasználja a vendég védelemben Raggi lassúságát, könnyen jöhet egy 3.5 overes mérkőzés (odds 1.85x). Saját szelvényemen a hazaiak 1.5 feletti gólszámát tettem 1.75-ért, de csak azért, hogy legyen kinek szurkoljak a meccs közben. Ha muszáj lenne tippelnem a végeredményre, akkor 3-2 lenne az.
Buldii 2017.03.15 15:46:03
Egy meccs kimenetele sajnos megjósolhatatlan,mert hiába is nézel bármilyen statot,ha a szerencse nem áll melléd, akkor bukod a szelódat. (desike)..
Azt játszd, amit érzel !!! (Samot)..
Buldii 2017.03.12 23:58:27
Holnapra:

Chelsea - MU
hazai 1.88

A hazai oldal elég meggyőző továbbra is, az őszi megsemmisítés során egy laza 4-essel zavarták haza Mourinhoékat, de azért az első percben bekapott gól nagyban hozzájárult a MU amúgy sem túl acélos védelmének teljes zavarához. Komoly hiányzó a londoniaknál nem lesz, míg Ibra egész biztosan hiányozni fog. Az első meccsen a kevés valamire való MU támadás döntő többsége az ő nevéhez kötődött, így azért ez érzékeny veszteség lesz egy ilyen stabil hazai védelem ellen. Papírnak tűnik, egész korrekt az 1.9 körüli odds, szerintem lezárják a Stamfordon a továbbjutás kérdését.

Lazio - Torino
mindkét csapat gólt szerez H 1.60

Bombaformában vannak a római kékek, a gólgyártás mellett a védekezésük is kezd össze állni a szezon második felére. Immobile gyakorlatilag bármely védelemnek képes betalálni a jelenlegi formáját tekintve, míg a vendégeknél Belotti képes ugyanilyen termelékenységre.A vendégek védelme jóval bizonytalanabb, mint a hazaiaknál, így számomra nem kérdés, hogy hazai oldalról biztosan látunk gólt. A vendég támadó trió sem gyenge, így annak ellenére, hogy a Lazio kapuja 3 meccse érintetlen, meggyőződésem, hogy ez holnap megszakad. A mérkőzés - ha tudják hozni az őszi találkozó iramát - kifejezetten látványos támadásokról szól majd, ahol az a csapat kerül ki győztesként, - mert szerintem nem fog döntetlen születni ezen a találkozón - amelynek a védelme kevesebbszer hibázik.

Ez így egyben egy tripla körüli szorzóval kecsegtet.

Jó szerencsét, szép focit!
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében dől el! Így rakjátok a…..
Buldii 2014.09.07 21:36:31
@PedroZolee: Thanks!
Buldii 2014.09.07 21:37:57
@Buldii: És a külön sorokba milyen sorrendben írjam a címet?
Buldii 2014.09.07 21:44:57
@PedroZolee: Ajjaj a Hungary kimaradt viszont az elejen megadtam h bankfiok helye magyarorszag