Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tisztes őszes halánték

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
www.zsindelyaruhaz.hu Sziasztok! Szeretnénk megosztani Veletek az örömhírt, hogy -hallgatva az új idők új szeleire- megkezdtük profilunk kiépítését a Facebook-on. Még meglehetősen szárnyaszegett a próbálkozás, lévén hogy amatőrök vagyunk benne, de azért azelső lövés…..
  Valentin nap... lehet utálni, és lehet szeretve várni. Egyet nem lehet, Február14-ét a szerelem napját, figyelmen kívül hagyni. De ha most megijedtetek, hogy cuki pihe-puha plüss macikat, szív alakú csokikat fogunk Nektek bemutatni, akkor tévedtetek! Ettől sokkal izgalmasabb…..
  Ha van időutazás, akkor a Madre Perla karácsonyi kollekció a 30-as évek elegánsan kifinomult világába repít el Minket: gyöngyök, arany, csillogás, art deco. Engem rabul ejtett...     A kollekció számomra legcsodálatosabb darabja a Harmony névre…..
fullbeauty Gyorsan szépet? 2012.01.04 16:22:00
  Nem erre vágyunk rohanó világunkban? Sajnos igen. De a kozmetikai ipar felkészült a mai modern Nők igényeire. Az ünnepek alatt sok olyan "bűnös" tápanyagot jutattunk szervezetünkbe - alkohol, édesség, zsíros ételek -, amit bőrünk nagyon nem szeret. Épp…..
Tisztes őszes halánték 2012.01.18 15:35:59
@fullbeauty:

Köszönöm a méltató sorokat, rászolgált az illető... és nem nagyon hiszem, hogy változna a helyzet illetve a partner. Nem a tökéleteshez közeli genetika miatt fennálló külső vonzerő az egyetlen, ami bebetonozza ezt a helyzetet, hanem az az összhang, ami túlmutat a testen. Nincs kozmetikum, ami közelítőleg is képes lenne azt a hatást kifejteni, amit egy ki nem mondott gondolat megérzése/megértése generál az emberben. Pláne ha ez sorozatosan és már magától értetődően történik.
A külső is lényeges persze. De ahogy említettem, az a tökéletesség felé konvergál... :-)

Pusz
fullbeauty A nap gondolata... 2012.01.09 08:29:13
 "A macska érzelmei teljesen őszinték; az emberi lények mindenféle okoknál fogva elrejthetik érzelmeiket, de a macska sohasem tesz így." /Ernest Hemingway/  ..