Regisztráció Blogot indítok
Adatok
járadékos tűzoltó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 57 éves férfi egy Renault típusú személygépkocsival közlekedett 2015. augusztus 27-én délután Bicskén. A rendelkezésre álló adatok szerint a Batthyány utca kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és nekiütközött…..
Lánykánk hamarosan iskolás lesz, konkrétan jövő héten beiratkozás, ehhez kell a diákigazolvány igénylése, okmány iroda, sorszám, 2 óra várakozás. Nem, téves a tájékoztatás, csütörtök délelőtt nincs ügyfélfogadás a bicskei okmányirodában, csak 13.00-16.00-ig és nem,…..
Bicske Csabdin élő polgármesterének újabb produkcióját, kampány-gegjét láthatjuk a Facebook-on. Maga elé ülteti a bicskei közmunkásokat és az Erzsébet Programról beszél nekik. A filmrészletben egyetlen közmunkás sem szólalhatott meg. Díszletként ülik körbe a polgármestert…..
Bicskei Szó Ír az olvasó 2013.02.05 16:32:47
Jelentem, hogy a nagyjából 1 (egy) hónapja aszfaltozott Kossuth utca (meg)új(ított) burkolata az 52-54-es házszámokkal szemben, 2 (kettő) helyen máris "lyukas", azaz kátyú éktelenkedik az újnak mondható úton... - írja Olvasónk.  Megnéztük, az egyik csúfság éppen azon a…..
A Bicskei Szó értesülése szerint Bicske szegény városának Csabdin élő polgármestere több mint 1,2 millió forintért vásárolt öt darab Apple iPadet - természetesen Bicske pénzén. Azt hogy kinek, csak találgatni tudjuk. Egy bizonyára Tessely Zoltán használatában lesz, hogy…..
"Nem csúszkáltál a bicskei járdákon Karácsonykor? Felháborított, hogy még 25-én is tiszta jégpáncél volt a felüljáró a Telep felé. Szántó idejében ilyen nem volt. A lakosságnak kötelező a hóeltakarítás, síkosságmentesítés a város vezetése pedig magasról tojik a…..
 A bicskei tűzoltóknak sem könnyű.          Részletek.....
járadékos tűzoltó 2012.03.08 21:00:03
@mézi1:
Én végigolvastam, az a baj hogy amig saját bőrükön nem érzik,hogy rosszul csinálnak valamit addig nem hiszik el,hogy egy jól működő rendszert nem szabad bántani. Mondom ezt 13 év vonulós tűzoltói múlttal a hátam mögött.
 Bicske képviselő-testülete december 20-án meghozott döntése szerint jelentősen emelkedik az építményadó, a szemétdíj, a vízdíj és a közterület használati díja. A testület döntésekor nem vette figyelembe az elszegényedést, a munkanélküliséget, az eladósodott…..