Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hetman84

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foteltraderzzzz Ideje váltani... 2012.09.10 13:35:19
Kedves EURHUF! Azt hiszem eljött az idő, hogy kicsit pihentessük a kapcsolatunkat. Nem végleges szakítást szeretnék, csak egy kis szünetet, mert lassan komoly idegrendszeri károkat szenvedek miattad. Tudom, nem tehetsz a dologról, hiszen mások baromsága az oka követhetetlen…..
 Az európai fociban nem használhatod a kezedet? Ezt gyorsan felejtsd el! ..
hetman84 2010.06.11 15:48:07
@adam434_: Csak ha pite vagy. A tojást rugni dobni és elkapni is jó, sőt nem is feltétlenül kell a labdával törődni. Elég a labdást lemészárolni. Na az legjobb!
 A tegnap megénekelt áfacsökkentősdi tovább folytatódik, Szanyi Tibor szerint elkerülhetetlen a távfűtás áfájának 5%-ra csökkentése. Erről már Kovács László európai biztos véleményét is kikérték, szerinte semmi akadálya a kedvezményes kulcs alkalmazásának. Azt…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
prolitika A magyarok nyilai 2008.04.17 15:12:00
Sokáig törtem a fejem, megnézzem-e. Fenntartásaim vannak a HírTV-vel kapcsolatban. Épp odatévedtem, Civil kaszinó című műsor. Pesty Fekete Doboz Úr, Ulrich atya, Huth Gergely, Mráz Ágoston megváltják a világot.Origóban a jegyiroda újfasiszták által történő felgyújtása…..
comment:com Húbazmeg, Klárikám! 2008.03.09 13:38:00
Egy jóakarónk küldte el nekünk a Viasat két új műsorának (Kölykök és Kordák a Föld körül) főcímeinek felvétele során készült werkfilmeket, amiket még jó, hogy megosztunk minenkivel, mert viccesek. Gyuri bácsinak kicsit nehezére esik egy spontán hozzávágott könyv…..
Cimborám néhány hónapja néz rendszeresen focit, de azóta mindenfélét, a magyartól az angolig, hogy csak színvonalát tekintve a két végletet említsem. Cimborám nem értő futballrajongó: nem hallunk tőle lelátói okosságokat – amelyek persze a tévéfotelben is születhetnek…..