Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vandi34

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
vandi34 2012.01.05 14:10:30
@csalantea: Hát tudod én nem szavasztam se Viktorra se a sarki zöldségesemre, de akkor sem vagyok hajlandó 50 000 forintért technikusként dolgozni sehol, amikor más országban segmukiként kereshetek napi 12 000 forrintot és ehhez még olcsóbban meg is vehetem a ruhaneműt meg a kaját mint otthon. Felelősnem meg nem érzem magam azért, mert az állam az egekig emeli az adót és mindent elvesz az emberektől.
Menekülőnek sem érzem magam a bajok elöl, de a gyerekemnek itt ahol most vagyok kicsivel azért jobb jövőt látok, már bocs! Tudhatsz te akár hány nyelven és lehet akármilyen sulid, ha otthon alkalmazott vagy. Ahhoz meg hogy pénzt csinálj, válalkozz ahhoz bizony pénz kell. Az én szüleim pénzelni nem tudtak, az én egetverő fizetésem meg örültem hogy a rezsire elég volt.
na mindegy! Van sokminden amiben igazad van, de az hogy itt tart az ország ahol tart nem hiszem hogy felelős vagyok, mert nem megyek ki az utcára kukákat borogatni meg gyújtogatni. Nem hiszem , hogy ez megoldás. Majd ha nem a régi rendszer politikusai politizálnak otthon, akkor majd esetleg lesz változás.
Addig meg mindenki azt gondol rólam amit akar, akkor is azt a helyet választom ahol a gyerekem könnyebben fog boldogulni, ha felnől!