Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darabaru

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online társkereső oldalakra regisztrálva a nők többsége már az első 48 órán belül több száz levél között válogathat! Na de ezek nem feltétlenül minőségiek, a legtöbbet azonnal a kukába lehet penderíteni.   Szűkszavú Az e-mailek egyharmada  a "Hi", "Helló" ,"Jó…..
Darabaru 2018.07.13 14:56:57
@Látens Inszinuáció: Kedves Latens,ha On valoban olyan amilyennek mondja magat es meg facer akkor lehet erdemes lenne talalkoznunk:) .50 eves no vagyok,de sport es egesz az egeszseges eletmod miatt allitolag fialalabbnak nezek ki,es a kor csak egy szam mint tudjuk:).Amourvavenir@gmail.com.Varom visszajelzeset:).Addig is udvozletem,Darabaru
Ennek a bejegyzésnek eredetileg más lett volna a címe (A fiatal nő), de augusztus 10-én egy barátom felhívta erre a cikkre a figyelmemet. (Kedves negyvenes férfitárs, vegyél mély levegőt, azután…..
Az az öt-nyolc stabil olvasóm, akiket imádok, már tudják, és már ki is vesézték egyik újabb ismerkedési próbálkozásomat. Ügyvéd Úr hatását szeretném mindenáron csökkenteni (aki ma teljesen eltűnte magát megint), igaz tegnap, a hétvégi eltűnés után hosszasan beszélgettünk. Sok kérdést feltettem, és…..
Darabaru 2015.01.22 18:57:29
@terrer: Én mindig olyan munkahelyen dolgoztam ahol nők között voltam, 11 évig olyan helyen voltam ahol 60 nő volt, és 8 nős férfi. Most egy nagy cégnél vagyok a dolgozók fele férfi-kb 20 évvel fiatalabbak mint mi.A magánéletben hetek is eltelhetnek úgy hogy férfival kommunikálnék bármilyen céllal, társkeresési céllal aztán főleg. A társaságomban vagy lányok, vagy párok egy két fiú haver is van, de nem vagyunk egymás esetei.Néha mondom nekik hogy hozzanak el valakit az összejöveteleinkre, hatha van olyan barátjuk akit megismerhetnék, de mindig azt mondják, hogy nincs, vagy nem hozzám való.Szoktunk néha menni szórakozni, ott ismerkedem is, de ebből általában csak beszélgetés lesz, és tánc, szoktam néha tánctanfolyamra, vagy kirándulni járni de iszonyatos nőtöbbletet tapasztalok...A net is egy lehetőség bár ahogy idősödöm (47 leszek) egyre kevesebben akarnak velem ismerkedni.Ezzel együtt normális nőnek tartom magam...de eléggé bezárultak a lehetőségek ha az ember harminc éves koráig nem talál párt., vagy elveszíti.
A beteg jogokat sárba tiporták, az orvosi eskü t lábbal taposták.  Van egy olyan pontja, hogy ne árts!  Bizony, ha segíteni nem tudsz, legalább ne árts. Egy gázpalack palástja kinyílott és a kiömlő gáz letarolta, a földdel tette egyenlővé az otthonunkat. Megsemmisítve…..