Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desert Eagle 2

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Profi szerelőtől vettem, teljes volt a bizalmam hozzá. Én hülye. Életem egyik legnagyobb fejtörőjének bizonyult, de persze, a lehetőségek is szűkösek voltak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Csak azt nem értjük, miért az egyik legdrágább kerületbe telepítették ezt a zseniális töltőállomást. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Desert Eagle 2 2012.01.31 08:01:26
Probléma volt, h miért nincs saját lakásom, autóm, miért nem viszem 2 havonta a szubtrópusra, miért nem vágunk bele a baba projektbe. Elégedetlen volt, nem volt neki elég az ígéret, h néhány éven belül a csillagok az égről a gardróbban lesznek.RSVPPontosan egy éve,…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
Desert Eagle 2 2012.01.21 07:36:43
Esküszöm a falnak megyek annyi okos ember mondja meg a tutit... Számolgat mindenki, meg literekkel jön a tüzelő-anyagfogyasztás kalkulálásával...

Miért nem lehet a tényszerű adatokból kiindulni?
14,7 kg levegőhöz kell 1 kg benzin, hogy a Katalizátornak optimális kipufogógázok távozzanak a kipufogószelepen.
@HorwathB: Az érvelésed a 2 literes motorról akkora ökörség, hogy az már fáj. Töltés fokról hallottál már? nem alapjáraton nyel be közel 1 liter levegőt, de nagyon nem...

Ha ezt a HHO ketyerét vesszük, akkor a befektetett energia egyértelműen nem jön vissza ha esetleg működik, akkor kizárólag égésfolyamat optimalizálás lehet a jótékony hatás.

Nem tudom mihez kell kötni a víz felhasználásának mennyiségét, de ha jól értelmezem, akkor az minden motorüzem állapottól független, és állandó. Itt csak az a kérdés, hány kg levegő, és tüzelőanyag égéstérbe kerülésével együtt jut be 1 kg bontott víz.

Ha pl 100 km alatt fogyaszt el 1 kg vizet, akkor pl a Tehén esetében (tegyük fel részterhelésen állandó üzem-állapotban haladt) kb 10 kg benzin, 147 kg levegő, és 1 kg víz került felhasználásra.

Nem tudom ez mit befolyásolhat, de kíváncsi vagyok...
Lehet, hogy a hatvanas években egy magyar gyerek számára egy Matchbox olyan volt, mint egy mai kiccsávónak a teljes wii-szett. Az is lehet, hogy hozzánk a Lego negyed század késéssel jutott el. És hozzátehetnénk, hogy nekünk, magyaroknak az átkosban csak Merkur jutott Meccano helyett,…..
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
Desert Eagle 2 2012.01.14 17:04:49
@p226: Az, hogy honnan került oda a fémreszelék, az tényleg fogas kérdés, mert - kérlek hidd el - láttam ilyen tüzelőanyag ellátó rendszert közelről én is, pár hibás befecskendező elem megfordult a kezemben, bár nem javítás céljából. A cikk írója kényes a munkájának a minőségére, illetve leszögezte, hogy a jármű előélete nem ismert.

Amúgy minden kötekedés nélkül: a következő ilyen cikket te is megírhatod, a saját meglátásaid, és módszereid szerint.
Desert Eagle 2 2012.01.14 17:07:47
@klacus: "Az utolsó értelmes belső égésű rendszer a karbis" - ezzel azért vitatkoznék..
Desert Eagle 2 2012.01.14 19:45:26
@8001A: még az internethez is köll laptop, és az is bizonytalan...