Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OtherwiseGood

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
comment:com A nap képe 2012.02.15 13:00:00
Közeleg a háború...
Alig ért véget az utóbbi évek első igazáén értékelhető magyar sorozata, az izraeli eredetiből készült Társas játék, máris forog a következő jelölt, az HBO szintén izraeli importból beszerzett Terápiája. A sorozatnak van más lokalizált változata is, az USA-ban In Treatment…..
comment:com Mr. Darcy a Story4-en 2012.01.11 16:30:00
Talán még nem késő szólni, a világ legjobb, legérzelmesebb és legcolinfirthösebb kosztümös sorozata, a Büszkeség és balítélet újra megnézhető a Story4-en. ..
OtherwiseGood 2012.01.12 13:02:08
Jó, egy pár dologról sejtettük, hogy trükk, meg minden, de így is akadt olyan jelenet, ami letaglózza az embert. A videó értelemszerűen spoileres, aki nem látta még a második évadot, ne nézze meg. ..
Nem túlzás azt állítani, hogy a televíziózás egyik legnagyobb hatású sorozata volt az HBO Maffiózók című drámája, amiben egy pánikbeteg maffiózó igyekezett életét úgy-ahogy összetartani, anélkül, hogy valaki az első adandó alkalommal kinyírja a családjával együtt. A…..