Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ESKUVOTIPPEK.HU

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Segítség, férjhez megy a lányunk! A nagy esemény bonyolult de rendkívül örömteli lelki oldalán felül ott van az esküvő megszervezésének feladata is! Amennyiben megoldható, természetesen mindig hasznos profi esküvőszervező szolgáltatásait igénybe venni, mindemellett persze nekünk is követnünk kell…..
Kedves ismerősöm, mikor elmeséltem neki, hogy esetleg kedvem lenne blogot indítani és hát megtartanám témaként azt, ami mindig is szenvedélyem (és tanulmányaim) fővonalát képezte, tehát a gazdaságot, felkiáltott: "Csak nehogy megint politika legyen!" Úgy döntöttem, megfogadom a…..
ESKUVOTIPPEK.HU 2013.09.19 10:46:58
Kedves Igényes!
Azt gondolom, hogy nem egészen beszélünk egy nyelvet, ez nem is gond, hiszen szerencsére nem kell beszélgetnünk egymással és én nem is kívánok, tehát ezt a bejegyzést csakis azért teszem, hogy hátha egy ilyen embernek, mint amilyen te vagy is felnyithatnám még a szemét egy érzelmileg nagyobb töltéssel rendelkező világ felé. Valószínűleg ha te álltál volna ott az én helyemben ebben a történetben, akkor te észre sem veszed ezt a családot, ha pedig valamilyen véletlen folytán felfigyelsz rájuk, akkor is az jutna eszedbe, hogy a családnál csak éppen készpénz nincsen! Mélységesen sajnállak! Próbálj meg egy kicsit erősíteni az érzelmi intelligenciádat, erre az embernek az élete végéig van lehetősége! Én a történetemben említett család nyomorán szánakozni nekem eszembe sem jutott! A nyomor egyébként szerintem nem egy Mc'Donald'sban kezdődik.
Ha értetted volna a történetet, akkor az inkább az "irigységemről" tanúskodott. Arról, hogy ebben a családban az érzelmi intelligencia igen magas fokon való megvalósulását láttam és ez a mai világban irigylésre méltó!
De, mint az előbb mondtam, tanulható, pont azokból az esetekből, amiket érdemes észrevenni! Szerintem most mielőtt nekiállsz egy ugyanilyen vádaskodó és ingerült választ írni nekem, gondolkozz el egy kicsit és próbáld meg észrevenni és átgondolni a történések érzelmi hátterét!
Ha a bejegyzéseidet nekem szánod, mint "tanítás", akkor köszönöm, nem tartok igényt rájuk és természetesen nekem sincs időm az ilyen fajta kommunikációra, mint amit te folytattál az előzőekben, ezért válaszolni nem fogok!
Minden jót kívánok neked!