Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tölgypajzsos Thorin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
Tölgypajzsos Thorin 2012.01.04 20:41:54
@dtatar: Persze hogy leltem. Bár néha már idegesített ez a "mindenki hülye, a kákán is keressünk csomót" mentalitás.
Tölgypajzsos Thorin 2012.01.04 21:09:08
@zen monkey: A Fidesz igenis segített az országon. Végre csináltak egy tök jó felső- és közoktatási törvényt, csináltak végre egy alkotmányt az 1949-es helyett. Az egészségügyben végre nem arról van szó, hogy mennyi pénzt vonnak el, hanem azt jelenti be Szócska, hogy mennyi plusszpénzt kaptak. Végre van szabály a nemdohányzók védelméről, van egészségügyi termékadó. Végre nincs korkedvezményes nyugdíj, nem lesz annyi rokkantnyugdíjas. Végre van bankadó, és még sorolhatnám. Persze a Fidesz sem csinál mindent jól, de az irány jó, a jelenlegi palettán még mindig messze ők a legjobbak.
Tölgypajzsos Thorin 2012.01.04 21:35:43
@zen monkey: Azért óvatosan ezzel az államcsőd dologgal...Még a helléneknél se volt államcsőd és mi tőlünk fényévekkel jobban állunk makrogazdasági mutatókban.