Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zhilo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
Szenzációs leletet posztolt a Retronaut blog: az Atari cég egy játékkatalógusát 1978-ból. Kicsit helyezzük el, mikor is van az: a játéktermi gépek aranykora, ezzel együtt az otthoni konzolgépek első nagy felfutása. E.T. még sehol, katasztrofális Pac-Man-átirat még sehol, a Nagy…..
Zhilo 2012.06.14 15:44:15
@Öregvas: A mostanában megjelent középiskolás angol nyelvkönyvekben vannak ilyen rajzok :D

Azt hiszem egyébként, hogy ehhez a témához a blog olvasói közül nem csak én vagyok egyedül túl fiatal :D
De minden esetre így is érdekes látni, és elgondolkodtat, hogy 20-30 év múlva a mai idők legmenőbb játékaira, vagy a mai játékkonzolokra vajon milyen szemmel nézünk majd.
IDDQD Machinima a moziban 2012.06.11 14:08:00
A Variety hozta a hírt, hogy közeleg a mozikhoz az első, teljes egészében videojátékos engine-nel készített animációs film, Deep címen. A filmet Shane Acker, a Tim Burton-féle 9 készítője csinálja, a Valve Source motorjával, 15 millió euróból, a sztoriról annyit tudni, hogy…..
Zhilo 2012.06.11 16:32:47
@Zhilo: Azt persze ilyenkor kifelejtem, hogy amilyen technikai háttér áll ezek mögött, nem sok közük van a klasszikus értelemben vett machinimához.
A 18-as karikát ezúttal csak az NMHH kedvéért tettem ki, mert szerintem a lenti videó senki nem fog megrontani, nem a pornográf tartalom a lényeg benne, hanem a tömény idiotizmus, illetve az, hogy egyesek mennyi munkát képesek ilyesmibe feccölni (a videó ugyan márciusi, de egy…..
Zhilo 2012.06.11 01:54:35
@Kuz: yehh buddy... Tactical penis!
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
Zhilo 2012.03.08 22:21:31
@Szergej3: Hát, WoW-ban WASD, LoL-ban QWER... többnyire...

Amúgy meg szomorú...
Az év első hetében azt csináljuk, ami 2010 elején is nagy sikert aratott: jönnek az évizéi, kommentek, besztofok, mindenekelőtt a legjobb keresőszavak. Először is, minden keresőkifejezés volt idén is, amit tavalyi hasonló posztunkban kiemeltünk, tehát megvolt az „amiben a…..
Zhilo 2012.01.04 18:26:18
@Sam. Joe: Ez a régi cikk jutott eszembe, amin rengeteget röhögtem annak idején:
2001. Szemptember PC Guru - Microsoft Train Simulator - Hancu: "Igaz, ami igaz, szinte mindent kihoztak a témából, és tökéletes mainstream-vonal (semmi erőszak, gyerek-felnőtt élvezheti), na de könyörgöm, ha a szimulátor-világ errefelé halad, mi lesz a következő!? Van egy ötletem: mozgólépcső-szimulátor! Abban sem lenne sokkal kevesebb a játékos szabadsága és mozgástere..."