Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie Buzora

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álló sor balról: Krajczár Gyula, Csizmadia László és Nagy Sándor. Ülő sor: Ikker Emil, Székely László, Dóbiás néni, Lanczerdorfer István és Kósa Dezső     ..
A Bicskei Rendőrkapitányság területén - különösen Bicskén - az elmúlt időszakban több olyan vagyon elleni bűncselekmény történt, mely során az ismeretlen elkövető megpróbálta eltulajdonítani az ingatlanok falára felszerelt, rézből készült gázvezetéket. Az elkövetők…..
Sophie Buzora 2012.11.15 12:46:19
Bicskei Szó Búcsú Ági nénitől 2012.05.17 15:12:00
 Végső búcsút veszünk 2012. május 21-én hétfőn 16 órakor Mányon a református temetőben a szívünknek oly kedves pedagógustól, Csizmadia Ági nénitől, akinek mosolyát és kedves voltát, emberségét nemcsak ez a fotó őrzi, hanem sokunk tanítványi szíve mélye, ott…..
 Az uszoda hétvégén 11 óra 30 és 15 óra között zárva tart - mint arról már hírt adtunk -,  Bicske Csabdin élő polgármesterének nagyívű, városfejlesztő projektje keretében csökkentik Bicske város egyik legnagyobb beruházásának kihasználtsági…..
 Ádám Annamária, a Prelúdium Zeneiskola igazgatója készítette ezt az "interjút" Tessely Zoltánnal, ami a 17. perc után csúcsosodik ki igazán.  ..
Sophie Buzora 2012.01.04 19:39:06
Elnezest kerek, kedves polgarmester ur, de IDEHANYOK!!!!
Ja, "amikor eljon az Urjezus szuletesenek a napja, akkor mi is felkeszultek legyunk, es tiszta szivvel varhassuk es fogadhassuk ot
hivo emberkent"....annyira "hivo emberkent", hogy azt se tudja, hogy az "Urjezus" vagy "Marijjjjja" neveben zarja be a szerencsetlen Idosek Bentlakasos Gondozasi Kozpontjat!!!!!??? Azokat a nyomorult idoseket teszi majd ki, akik szinten "edesanyak" es "edesapak" voltak, de mar nem hivja Oket meg karacsonyra a fiuk vagy a lanyuk, mert mar nem elnek...eltemettek a sajat gyermekeiket, es igy kell elniuk az "Urjezus kegyelmebol" akar 100 eves korukig is, ha az "Urjezus" ugy rendelkezik, a polgarmester ur meg ugy, hogy kirantja az egyetlen "biztos" talajt ezeknek a nyomorult oregeknek a laba, illetve jarokerete alol!!!! Szegyellje magat, de nagyon!!!!...alszent, kepmutato ember ez a polgarmester, nem is kellene vegignezni a 19 perces videot, mert az elso 15 percben megismerni kivulallokent is.

Szivtelen, simlis, o maga megmondja magarol, hogy "el tud vonatkoztatni", es csak azzal foglalkozik, amivel eppen akar!!! Itt van a kutya elasva! Hat ezert tud nyugodt "lelkiismerettel" elni es aludni is, persze "hivo emberkent"!

Ha valaki nem tudna, ebbol a 19 percbol megtudhatja, hogy o az a "hivo ember", "jo kereszteny", aki az "Urjezus" neve moge bujik, es ezzel akarja megszerezni a tomegek elismereset. Az enyemet nem.

Megszamlalhatatlan, ahanyszor emlegeti a "templomot", a "vallast", az "Urjezust", az "Advent"-et, az "imadsag"-ot, nem is szolok a rengeteg "nepi hagyomanyrol", melyeket ha eddig szerettem, most a video kapcsan, az o szajabol hallgatva az akadozo, nyoszorgo "beszedet", ahogy mesterkelten igyekszik eloirasos "magyarsaggal" rovidke hatasszuneteket beiktatni "beszedebe", nos szamomra nem tette vonzova a felsoroltakat, SOT!!!!!

A "karacsonyra tud figyelni annak a melysegeben"??? De jo neki!!!! Hat szive nincs, az biztos!

15 perc korul annyira keresi a szavakat, tud-e valamit az "Urjezuson" kivul es a "nepi hagyomanyonyokon" kivul uzenni a BICSKEIEKNEK, hogy meg dalra is fakad. Bar ne tette volna!!!! Na, ezt igazan nem kellett volna!

....ja, az ilyeneknek meg mindig "elmegy" a hangjuk, ha enekelni kell, es o persze keszult, es hogy izgul, "Jozsef es Mariiijjja" neveben.

Remelem, nem csak en veszem eszre, milyen kigyot melenget a keblen "Bícske" Varosa. (Meg Bicske nevet sem tudja jol kiejteni. Kiraz a hideg tole!)

Persze, lehet, hogy csak en latom ezt igy, aki bizony "nagy bunt" kovettem el, es nem mentem minden reggel a templomba misere az Advent idejen, mint a tisztelt polgarmester ur! (Szandekosan csupa kisbetuvel!)

...ja, es el tudom azt is kepzelni, miutan o olyan kis "huncutul" eloadta, ahogyan "viccelodnek a parlamentben"...o, igen, az nem is volt elottem soha kerdes, de most aztan o is megmondta a frankot!!!! "Viccelodni" es csicsikalni jarnak be a parlamentbe, es kozben ugy tuntetik fol magukat, mintha milyen "kemenyen dolgoznanak", URAMISTEN!!!! Tegyel mar csodat!!!! Haborog a gyomrom.