Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K0cka

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, a képen látható 370 halál igaz. A vérfoltokból jól látszik, hogy én a 15. pályán adtam fel. Ez ugyanis a Give Up célja, hogy a játékos megadja magát. Ha elegetek lesz belőle, ne zárjátok be az ablakot, használjátok a nagy kék gombot!Ui.: Lesz ma még játék, ne adjátok…..
Több könyvben, sorozatban, filmben is megjelent már az óriásira hízott kukac (Dűne, valaki? :)), ki a föld alatt él, és csak zsákmányért jön a felszínre. Az Effing Worms segít, hogy beleélhessük magunkat ebbe a szerepbe is. A játék egyébként a méretnövekedés, illetve a jól…..
Lövöldözős platformjátékból ezer és egy van a blogon, köztük egészen jók is, de egy ideje nem láttunk komolyabb próbálkozást a kategóriában. A Zombotron második része azonban baromi jó. Többek között a kis logikai fejtörők a hentelések között, izgő-mozgó pályaelemek,…..
Tökéletesen eltalált a Pyschout kényszerzubbonyos-gumiszobás dizájnja, ugyanis tartós használata esetén az ártatlan munkakerülő is könnyen kerülhet hasonló helyzetbe. Egy szemétparaszt ügyességi játékról van szó, rejtett csapdákkal, precíz időzítést igénylő pályákkal,…..
Kedves Kartársak!Két évesek lettünk, ennek alkalmából - na meg a hagyományos szülinapi nyeremények miatt - fordított napot tartunk. Arra invitálunk benneteket, hogy írjatok nekünk posztot az itt linkelt játékhoz. Egy hetetek van rá, 2012. június 14-én az előző nap este nyolcig…..
A mai ajánlatunk pofonegyszerű öldöklés Nitrome-módra elkészítve, egy csipetnyi görög mitológiával. A Double Edged nézne ki így egy étlapon, ami tulajdonképpen másról sem szól, minthogy megyünk előre, és ütjük az ellenfelet, időnként megküzdve pár boss-szal (például az…..
  Emlékszik még valaki az Asteroids-ra, illetve hasonszőrű társaira? Ha mást nem, a játéktermekből ismerős lehet a levegőben/űrben körbe-körbe pörgő főhős, akit folyamatosan meg akarnak gyilkolni a szuicid hajlamú ellenfelek. Nem tudom, április óta miért nem futottam bele…..
Ha kisiskolásokkal kéne megszerettetnem a lövegtornyos játékokat, akkor biztos, hogy a Keeper of the Grove elé ültetném le a lurkókat. Amikor megláttam a grafikát, olyan érzésem támadt, mintha az Égből pottyant mesék játéka lenne a paintbrush-os színezgetés helyett. Amúgy nem…..
Ha szereted az olyan játékokat, ahol egy kattintás után végtelen ideig nézheted, ahogy gyűlik a pénz és a kombó, akkor az Epic Combo Reduxot neked találták ki. Ha nem, kipróbálni akkor is érdemes. Rém egyszerű darabról van szó: lesújtunk egy bazinagyot a kalapácsunkkal az…..
A Delivery Man írója alighanem Mad Max és egyúttal a Transporter (A szállító) szerelmese, mert ez a játék pont olyan, mintha a két említett film, vagy azok főhőseinek szerelemgyereke lenne (a biológiai képtelenségtől most tekintsünk el). A lényeg, hogy egy porig rombolt világban…..
Nem hiszem, hogy pontosan idéztem, de minden bizonnyal sokan kapcsoltak, hogy ez a mondat a számomra igen kedves Csillagok Háborúja trilógia (az eredeti, és csak az, de ez hitvita...) egyik részéből származik. Na... ennek semmi köze ehhez a játékhoz, ha csak nem annyi, hogy az Awesome…..
Szoktuk mi szeretni a TD játékokat? Szoktuk. Ezen darabok egyike a The Last Shelter, ami annyiban tér el a legtöbb hasonló típusú játéktól, hogy itt a tornyokat - amiből mindössze háromfajta van - nem az ellen vonulási útjának mentén, hanem pont abba bele kell tenni, sőt, csak egy…..
Minden bizonnyal sokan ismerik már a 13 days in Hell című zombi-hentelős remeket. Örömmel jelentem, hogy megjelent a folytatása, a 13 days after: Survival, ami némileg új köntöst kapott a korábbi részhez képest. Egyrészt megmaradt a régi jól ismert éjszakai vadászat, viszont nap…..
Egyszerű de nagyszerű rovatunk következik, melynek alanya az Axon nevű játék. Ez egy (sajnos londoni) kiállítást kíván promótálni, ám ettől eltekintve is remek szórakozást nyújt. Egy idegsejttel kell minél hosszabbra nőnünk úgy, hogy fehérjékre kattintunk, ezáltal egyre…..
A Clash of the Olympians a Kingdom Rush alkotóinak első játéka. A stílusa oldalnézetes-várvédős (remélem, jól írom :)), a helyszín az ókori Görögország. Feladatunk választott hősünkkel megvédeni a templomunkat a hullámokban ránk törő, a görög mitológiából vett…..
Reggeli torna gyanánt tökéletesen megfelel egy kis bunyó. Ha esetleg dinókat is ütni kell, akkor meg pláne. Arra is vigyázni kell, hogy ne vigyük túlzásba a mozgást, mert az megárthat a TV-néző izomnak. A fentebb felsoroltak mindegyikének tökéletesen eleget tesz a Dino Strike…..
A mai kínálatban egy nem éppen a legfrissebbek közül való játék szerepel, viszont oka van annak, hogy miért vártam ennek a posztolásával. A Clash of the Dragons egy olyan nagy lélegzetvételű játék, amiről csak komolyabb belemerülés után lehet igazán jó képet alkotni. A…..
Munkakerülő játékok Cow Defense 2012.04.12 08:00:00
Rég volt már jó TD a blogon, és ez nem feltétlenül a szerkesztők hibája. Az utóbbi egy-két évből igazán emlékezetes játékokat csak párat tudnék felsorolni: a Gemcraft Chapter 0 és a Labyrinth, a Kingdom Rush, no meg a Cursed Treasure (+ a Level Pack kiegészítője). Három…..
Nem tudom, ki hogyan van vele, de engem mindig jobban megragadtak az olyan akciójátékok, ahol nem az volt a cél, hogy a lehető legtöbb fegyverrel a lehető legtöbb ellenséget öljem meg a lehető legválogatottabb módokon. Az én egyik nagy kedvencem épp ezért az IGI (I go in) című…..
Róma elbukott, Caligula elbukott, irány a pokol! Tamás küldte be a Viva Caligula! in Hell!-t, és szerencsére leírást is mellékelt hozzá, így át is adom neki a szót: "Ez az előző blogon már szerepelt Viva Caligula folytatása, ahol a hősünkkel ezúttal a poklot kell…..
Bár a Flood Runner sorozat még nem szerepelt a blogon, kezdjünk rögtön a harmadik résszel, ugyanis pont ezt ajánlotta nekem Kázmér aktív munkakerülés közben. A játék majdnem egyklikkesnek is tekinthető lenne, ha a képen is látható "Combo" ablak nem jelenne meg, amikor…..
Remélem mindenki kipihente magát a hosszú hétvégén, mert a Space is Key 2 hatására a vérnyomás mellett ugrásszerűen meg fog nőni a törött monitorok és üzemképtelen klaviatúrák száma. Csak a szóköz billentyűt kell nyomogatnunk 20 pályán keresztül, de azt pályánként…..
Nem sűrűn találkozhatunk fantasy témájú kártyás flashjátékokkal. Most akadt egy ilyen gyöngyszem a Tyrant, amelynek sikerül megújítani egyes játékelemeket, például újszerűen párosítja a küldetéseket a történettel és van autofunkciója. A fejlesztők arra törekedtek, hogy…..
K0cka 2012.03.16 15:36:32
A március bizony ünnepekben gazdag hónap. 14-én üljük a geek-ek nagy ünnepét, a pi-napot, 15-én kokárdás-koszorúzós nemzeti ünnepünk következik, majd az idén még (méltó módon) munkaszüneti nappá is lett legendás dátum következik: a közveszélyes munkakerülő…..