Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaklatott Ablakos

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztársaság 2012.01.02. Orbánné Vica a wilághálón, telefonon valamint a televízióban követte a forradalmi eseményeket. Percenként új híreket kapott, lezárták az Andrássy utat, gyülekezik a tömeg az operánál, főleg az operatív egységek. Milyen jól felszerelt a…..
Zaklatott Ablakos 2012.01.04 16:04:04
@val:

Fotó, videó, látlelet, feljelentés, bármi? Enélkül: mese habbal.
Bloáf a Jókai tér sarkán még rágyújtott egy búcsúcigire. Épp elköszöntünk volna, amikor egy hatalmas palesztin sálkendőt viselő, kb. 16 éves leányka ugrott oda hozzánk, és megkérdezte: bocs, az Opera erre van vagy arra? Biztosan elsőtüntető. Jó is az...
Zaklatott Ablakos 2012.01.04 15:27:15
@Frizuravarjú:

Hova fogtok futni?

Mi nem akarjuk ám azt, hogy elfussatok, csak viselkedjetek rendesen és akkor jól megleszünk. Más választásotok úgyse nagyon lesz. Vagy megszoksz, vagy megszöksz, de itt nem lesz fasiszta diktatúra, ahhoz jobb ha hozzászoksz. Szóval élvezd ki az utolsó perceket, mert a Magyar Köztársaságnak nem lesz többet hasonló felfogású kúrmánya mint a mostani, arról biztosíthatlak.
Zaklatott Ablakos 2012.01.04 15:36:23
@Kara kán:

Gondolom az már elkerülte a kis figyelmedet, hogy az Eclipse Pintér "volt" cégének a székházában működött és véletlenül Pintér lánya volt a projektvezetőjük, az Eclipse ügyben meggyanusítótt NKH-s vezető pedig Pintér minisztériumánál kapott államtitkári állást.

És persze abban sincs semmi gyanús, hogy a Pintér "volt" cége a kományváltás óta sorban "nyeri el" az állami cégek védelmét, amiben már olyan sikeres lett, hogy több közbeszerzésen más cégek már el se indultak rajtuk kívűl.

Szar dolog lehet, ha valaki csak az egyik szemére lát, a másikra meg totál vak.