Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c71

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lengyelek 2006-ban fedezték fel újra Magyarországot és most jelenlétükkel is bizonyították: a lengyel-magyar barátság nem üres szólam. Varsóban napokkal ezelőtt elfogytak a Budapest-könyvek, ennyi lengyel turista már régen érkezett egy napon fővárosunkba. A civilek szorosabb…..
Gondoltam, megnézem eredetiben a ma reggeli Varga Mihály-magyarázkodást, ha már mindenütt címlaphír volt. Gyorsan rájöttem, hogy valami nem stimmel. Mi sem egyszerűbb, gugli: "ma reggel varga mihály" Le is jön a lista, ott van első helyen: Varga Mihály az M1 Ma Reggel…..
c71 2012.02.22 05:41:40
@Pinka-Panka: azért azt lássuk be, hogy a Fidesz-ben "legjobbnak" lenni nem túl nagy teljesítmény...de amennyiben kell nektek a Miska vigyétek!
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel! – áll a kedves arcú Tállai András államtitkár honlapján  mottóként, és András nem hangember, nem nyuszi, ő műveli a csodát, nem magyarázza. Tegnap Mezőkövesdre ért az Éhségmenet, amely Budapestre gyalogol,…..
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
c71 2012.01.05 00:00:16
@Pinka-Panka: javasolom a fidesz.hu-t.