Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manucci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kétségtelen, hogy az Android platform egyik legvonzóbb tulajdonsága a személyre szabhatóság, a felhasználók kedvükre csűrhetik-csavarhatják a felhasználói felület kinézetét. Az ilyen dolgokban rengeteg app áll rendelkezésre segítség gyanánt, például ott van a…..
Három hátvéddel csökkentette a szlovén keretet hétfőn John Harrington szövetségi kapitány. Kiesett a két Olimpija Ljubljana-hátvéd, Igor Cvetek és Bostjan Groznik, illetve a Hollandiában légióskodó Ziga Svete. Matija Pintarictól, az Olimpija cserekapusától már korábban…..
manucci 2010.04.12 20:28:57
@vaze: én csak ezt találtam: www.rtvslo.si/sport/hokej/priprave-za-sp-slovenija-japonska-1-1/227879
eszerint a második harmad után 1:1
Szlovénia és Magyarország küzd az A csoportba jutásért, nyilatkozta Wiktor Pysz, a lengyel szövetségi kapitány. A szakember hozzátette: "Nem mi vagyunk a favoritok Ljubljanában, jó hokit akarunk játszani. A harmadik helyért küzdünk majd a britekkel." A végén azért…..
manucci 2010.04.02 16:43:24
manucci 2010.04.02 16:45:42
@F. Kapus: akkor tényleg nagyon erősek, ha csak az orvosi stábba fér be :)
A Dunaújváros 3-2-re verte a Mol Liga legsorsdöntőbb mérkőzésén az NZ-Starst, de a csata után kiderült, mindez mégsem volt sorsdöntő. A bajnokság végrehajtó bizottsága ugyanis elfogadta a HC Csíkszereda óvását, azaz jóváhagyta a korábbi HC–Dab mérkőzés pályán…..
Jégkorong Olaszország következik 2008.12.18 10:18:00
Csütörtökön 13.15 órakor sorsdöntő mérkőzést játszunk a divízió 1 újonccsapatával, az olasz válogatottal. A feladat egyértelmű, egy góllal többet kell ütnünk, mint ők. Ha nem így lesz, veszélybe kerül divízió 1-es tagságunk. Ha nyerünk, akkor sem lesz biztos semmi, de…..
A két elődöntő első meccsével folytatódik a Bajnokok Ligája-sorozat. A Metallurg a Szalavat Julajevvel csap össze, a Zürich Lions az Espoo Bluest fogadja szerdán. A nagyobb érdeklődés a Metallurg Magnyitogorszk–Szalavat Julajev Ufa csatát kíséri. A két csapat a KHL-ben is…..
Két fontos rangadót játszottak a Mol Ligában, és mindkettő a magyarországi csapatok vereségével ért véget. Az Újpest elszalasztotta a lehetőséget, hogy a start óta először átvegye a vezetést a HC Csíkszeredától, és a Dab.Doclernek sem sikerült zárkóznia a Steaua…..
A blogban már megénekelt Submachine sorozat alkotója, Mateusz Skutnik újabb point-n-click kalandjátékokkal gondoskodik az ősz hajszálakról: a Daymare Town és folytatása az elődökhöz hasonló, az újdonság talán csak a tusrajzszerű, pofás grafika. A játék beküldője, fordp01…..
manucci 2008.06.18 11:24:22