Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szenteczky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja hozták nyilvánosságra, hogy várhatóan Csepelen lesz a szegények temetője, amit a Fidesz-kormány szociális temetésre vonatkozó jogszabályalkotása miatt kénytelen létre hozni a Főváros. A javaslatról – a tervek szerint – ma dönt a Fővárosi…..
Megtaposta,megalázta az önkormányzatiságot és a demokráciát, semmibe vette a csepelieket csütörtök este a XXI. kerület fideszes városvezetése. Így összegezhetők lapunk értesülései a tegnapi rendkívüli képviselő-testületi ülésen történtekről. Németh Szilárd…..
A Csepeli Hírmondó október 4-én megjelent számának második oldalán Borbély Lénárd, a kerületi önkormányzat alpolgármestere reagált a testületi ülésen elhangzott – Csepeli Hírmondót ért –, kritikákra. Több állítását a csepelujsag.blog.hu már cáfolta, például az…..
A csepeli önkormányzati testületi ülések egyikén résztvevő ismerősöm mesélte, hogy mit tapasztalt a november végi testületi ülésen. Te – mondta nekem, ezek hülyének nézik az ellenzéket is, meg a közönséget is. Még a kérdésekre sem válaszolnak!...és mondta, mondta. El…..
A csepeli önkormányzat közpénzen üzemeltetett hivatalos szócsövén, a csepel.hu hírportálon keresztül  Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester egy olyan imádság, pontosabban "áldóima" terjesztésére kéri a csepelieket, amelyik felvezetőjében az…..
Szenteczky 2012.01.09 23:50:20
A múlt év végén Vörös Csepel címmel a XXI. kerületi önkormányzat fideszes irányítói egy kiadványt tettek közzé. A mű szerkesztője, kiadója, létrehozói a korábbi szocialista vezetés időszakáról tesznek olyan állításokat, amelyekről úgy gondolják, hogy azokkal…..