Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wotan07

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, hogy az OrangeWays úgy hagyja ott az utasait, hogy egy emailt nem küld, hogy helló, kimarad egy járat, menjél inkább vonattal. Aligha tisztelt Orange Ways igazgató, Szeretném megérdeklődni, hogy mégis milyen alapon nem…..
wotan07 2012.01.03 23:28:01
Engem már letiltottak a facebook oldalukról, mert 3-szor le mertem írni mi történt velünk. Azóta már többünk bejegyzését is törölték, ahelyett, hogy az igazságot megírták volna. Azért is leírom itt is, hogy mások is okuljanak belőle.

Mi december 16-án pénteken mentünk Bécsbe. Reggel 7 órakor indult volna a busz, de csak ott álltunk a Fradi pályánál, és még1!2 8 -kor sem volt busz. Akkor odajött hozzánk a busz utaskísérője, és elmondta, hogy késni fog a busz, mert a sofőr nem tud tankolni, mert nincs pénz a benzinkártyáján. Meg kell várni az utalást. 1/4 9 után tudtunk indulni, egy utasunk Schwechatra ment volna a repülőtérre, de el sem jött velünk, mert úgysem érte volna már el a gépét. ( a férje vitte el kocsival) Mosonmagyaróváron megálltunk tankolni, és a buszvezető elég feszült állapotban közölte, hogy saját pénzén kell tankolnia, mert még mindig nincs pénz a benzinkártyán. 40.600 Ft-ot tankolt. Még ötülhettünk, hogy nem neknk kellett összedobni a pénzt. Így 11 kor értünk Bécsbe, így az egynapos utunkat megrövidítették. Bécsben 17.40 órakor kaptunk (akiknek tudták a mobilját) egy sms-t, melyben leírták, hogy a busz várhatóan 2 órát késik.(eredetileg 19-kor indult volna vissza!)Természetesen mindenki odajött 19-kor a busz várható helyére, miután a" várhatóan" megjegyzésből nem derül ki, hogy 1 órat, másfelet, vagy 2 és fél órát fog késni a busz.Ha nem vagyunk ott ,még elmegy nélkülünk. Ki tudja? Így ott Bécs külvárosában, egy utcai megállónak nevezett járdán ( régen hivatalos buszmegállóban állt meg az Orangeways) álltunk több, mint két órát, mert 19 óra helyett21.30 kor érkezett meg a busz. Ott álltunk a szakadó esőben ázva, fedél nélkül!!!!. Akkor jött az újabb meglepetés, mert a buszvezető közölte, hogy hiába szálltunk fel a buszba, neki 1/2óra hivatalos pihenőideje van, így majd csak 10 kor fogunk indulni. De már legalább meleg helyen , nem esőben voltunk. Így 21.50 helyett éjjel egykor értünk haza, természetesen sem metró, sem közlekedés nem volt már itthon, így kénytelenek voltunk taxival hazamenni, ráadásul itt is ömlött az eső. Arról már nem is beszélek, hogy azelőtt fülhallgatót kaptunk DVD filmet vetítettek. Most semmi sem volt, sőt a WC-re is közölték, hogy sajnos megtelt, így nem használható. Hát ennyit az Orangeways-ről.! Így utazzon a céggel, aki akar! Tegnap a TV-ben letagadtak mindent, csak kis műszaki problémáról beszéltek. Hát ez minden , csak nem az. Kiváncsi leszek mikor kártalanítanak, hiszen ezt is mondták a riportban. Nekik meg van az utaslista, tehát ezeknek az utaknak az utasait tudnák kártalanítani, ha akarnák, de szerintem inkább csődbe mennek!!!! Ezek után mindenkinek jó utat, és kevesebb bosszankodást. (Egyébként erről mi jegyzőkönyvet is felvettünk!)