Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gül baba turbója

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a magyar olvasónak az alábbi ismerősnek tűnik, az merő véletlen. Havanna A Sierra Maestra hegyekből jött le felkelő katonákból álló csapatával. Jóképű volt olívzöld egyenruhában, hosszú szakállával, Santa Juana magokból készült nyakláncával. Ő és társai hamar divatossá tették a terepszínű…..
Gül baba turbója 2016.12.09 03:45:07
@- duplagondol:
Te égeted magad, te szerencsétlen.
Tanulj meg esetleg olvasni, sokat segít. Bár az eddigiek alapján úgy tűnik, túl hülye vagy ehhez a mutatványhoz.
Gül baba turbója 2016.12.10 16:04:16
@pietnik:
Köszi, ez megnyugatató. :-)
Vegyél egy routert a géped elé, abban van hardveres tűzfal, amin nagyon hozzáértő át tud ugyan menni, de legalább nagyon megnehezíted a dolgát. És alig pár ezer forint.

@duplagondol:
Ahogy látom, neked lételemed, hogy bizonygasd, mennyire buta seggfej vagy.
Pedig tényleg elhittük elsőre is.
De csak hajrá, égesd még magad!

@Xilit:

Hát igen, van ugye az a mondás, hogy a legnagyobb sötétség sem tudja elnyomni egyetlen gyertya fényét. De a mondás alkotója nem számolt az ilyen @duplagondol-féle idióták agyának sötétségével.
Még az a szerencse, hogy a királyi tévé a BBC elveinek megfelelően működik, azaz követik a brit közszolgálat négy alappillérét (tisztesség, függetlenség, érzékenység, megbízhatóság) és például betartják ezt itt lent, amikor a Junior Prima-díjak átadásáról számolnak be:  A BBC-ben a műsorkészítés…..
Gül baba turbója 2016.11.22 20:32:01
@sixx:
Inkább azt mondanám, hogy régebben még inkább azért kaptak, mert BG az Index vezetőségi tagja volt.
De most már legalább érthető, hogy a magyar nyelvvel hadilábon álló, azt lépten-nyomon kerékbe törő, újságírónak nagy jóindulattal sem nevezhető akárkik - mint akik most kaptak díjakat nálatok - miért kapnak mindenféle díjat úgy, hogy igazából egyik sem érdemli meg.
Ez a díjakat odaítélő bizottságot is minősíti, 5-6 országos médiából válogatnak mindössze, onnan is leginkább hasraütésre. Pedig legalább Kálmán Olgától elvárná az ember, hogy a vidéki médiákra is gondol, mert ő is onnan került fel.

Ezek után nem lennék meglepve, ha te is megkapnád az elfogulatlan újságírásért meg a magyar nyelv és helyesírás ápolásáért járó díjat, vagy Sajó Dávid az alapos felkészültségért járót, vagy Tóth Balázs a mobiltelefonos szakértelemért járót.

Mert a mostani díjak kb. annyira voltak megalapozottak, mint ezek lennének.

És mert ezek szerint ezt a díjat is bennfentesek osztogatják egymás közt, akik maguk sem nagyon értenek az egészhez, és mindenki betolja a maga 1-2-3 emberét.
Gül baba turbója 2016.11.23 00:02:18
@Tesztelo.hu:
Elméletben.
Meg van ugye a gyakorlat.
Gül baba turbója 2016.11.24 15:20:36
@Lady Scarlett:
Hát Bolcsó még csak-csak, de a másik kettő... Vicc.