Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dagály

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halkszavú Varga Mihályt eddig megkímélte az élet attól, hogy nyakig kelljen merülnie az ideológiai mocsokban. De ahol zsarnokság van, ott mindenki szem a láncban...
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
dagály 2016.09.28 06:32:55
Meglepően jó felhozatalból tudtunk válogatni az idei első magyar rapkritikákhoz. Oké, az egyértelműen nevetség tárgyát képező RTM-lemezeket kihagytuk, mert felesleges egymás után nyolcvanszor nevén nevezni a szart, ameddig a divat diktál. Pedig elég nagy kanállal merítettünk,…..
Szervezett hajtóvadászat keretében próbálják a XVIII. kerület fideszes képviselői megakadályozni, hogy a baloldali aktivisták elvihessék a szórólapokat a kertvárosi postaládákig. Az első támadást néhány napja személyesen Ughy Attila, fideszes polgármester intézte, egy 71…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
dagály 2013.11.27 17:46:34