Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tubarozi

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig nem vagyunk túl rajta: újabb választási év, újabb utcaátnevezési harcot indít a belvárosi önkormányzat. Most a Pénzügyminisztérium melletti Szende Pál utcát akarják mindenáron Wekerle Sándor utcává átkeresztelni. Az indoklás zseniális: Wekerle „nevéhez…..
Számtalan előnnyel jár, ha valakit önkormányzati képviselővé választanak a saját lakóhelyén. Éveken át biztos állás, törvényben meghatározott jövedelem, szolgálati telefon, laptop. Van, aki még némi extrát is tud intézni magának. Például az egyik belvárosi kormánypárti…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Rogán Antal gondosan felépített imidzse alól szép lassan egyre méretesebb lóláb tűnik elő. A politikusi pályáját a Fidesz első kormányzása alatt, az újra felszított média-háború második felvonásában jeleskedő fiatalember hamar nagy lehetőséget kapott Orbán Viktortól.…..
Semjén Zsolt, a hazai jobboldal társadalmi támogatottsággal lényegében nem rendelkező, azonban a közügyekre igen nagy befolyással lévő pszeudo-pártjának elnöke ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy mennyire nem zavartatja magát a valóságtól.A minap ugyanis bejelentette,…..
Állóvíz Libasor 2012.02.02 07:01:00
Egy héttel azután, hogy a kormányhoz közel álló jobb- és mégjobb-oldali személyiségek által gründolt Békemenet odafagyasztotta a december végi/január eleji ellenzéki tüntetések kapcsán a demokraták és baloldaliak arcán felderengő mosolyt, a hétvégén három ellenzéki párt…..