Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeansolpartre

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pézsma Civilek a harcmezőn 2012.10.01 03:26:26
A civil gyökerű ellenzéki szerepvállalás lassan alakul, de legalább van. Az áttörés azonban még várat magára. Kérdés: mire képesek a civilek a politikai harcmezőn? Az előző posztban a Fidesz kihívói közül az MSZP és a DK vezetőjéről esett szó. Ők lennének a jól ismert…..
jeansolpartre 2012.10.06 23:05:07
@tizma: Schifferben valóban van egy adag felsőbbrendű intellektuális gőg, ráadásul teljesen el van rugaszkodva a társadalmi valóságtól. Ennek ellenére éppen hogy nem nézi le a választókat, hanem teljesen felnőtt, tudatos embereknek hiszi őket, akik képesek befogadni az LMP amúgy nagyon is releváns üzeneteit, programját stb. Nem néz szembe azzal a ténnyel, hogy az elmúlt 22 évben folyamatosan ment az emberek hülyének nézése és ezzel párhuzamosan az "elhülyítése" egyfajta "kulturális" züllesztése. Ezt a folyamatot megállítani, esetleg megfordítani nem kis feladat és nem kevés idő. Ezzel együtt úgy áll a helyzet, - köszönhetően a jelenleg regnáló rezsimnek - hogy még a tudatos polgárok nagy része is aszerint fog ikszelni 14-ben, hogy megteremtse az esélyét annak, hogy a fülkeforradalmárokat el lehessen zavarni. Vagyis megint dühös, proteszt szavazók lesznek nagy többségben. Szóval, ha az lmp nem lesz képes elhitetni azt magáról, hogy nem képez akadályt, akkor bünti lesz és senkit sem érdekel majd a profi választási program meg a nagyon szép ideák, befogják majd az orrukat oszt ikszelnek majd a szocik vagy a gyurcsány kreálmány bajnai mellé. Az lmpnek meg egy puszi és a szimpatikus, széplelkű lúzer szerep marad. :)
 Mert ez a show ellopása: amikor összefogni nem akar az antiszociális LMP, de alkalomadtán odatolná a... A rendszeres, kemény munkából nem kér az összefogásban, csak a jó pillanatokból kérne. ***Ahogy az az ATV riportjában sok egyéb hír között szerepelt, a Budapestre…..
jeansolpartre 2012.02.14 15:14:58
@Brendel Mátyás: Kedves Mátyás, miből táplálkozik ez a zsigeri lmp utálat? Lmp-sként mondom, hogy vannak hibáink, hiányosságaink, de miért nem lehet minket konstruktívan kritizálni? Szép napot!