Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyugdíjmiattpartizán

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világnézet Internetadó Best Of 2014.10.22 08:25:11
  Oldal látogatási vizitdíj? Ebből nagy bukta lesz! Stadionadóhoz mit szólnál Viktor? Vagy meccsadóhoz? Magyarország lesz az első ország ahol olcsóbb lesz kurvázni, mint netes pornót tölteni. Újabb álláslehetőség valakiknek. Router-leolvasó. "Tisztelt" Kormány, csak…..
nyugdíjmiattpartizán 2014.10.22 20:57:13
@Spacecake:
Nem szólnak bele a belügyeinkbe ezzel, minden ország azt tilt ki, akit akar /még Magyarország is/.
Ami szánalmas, hogy a Bibó kollégium kivételesen jó évjárata felszólítja ennek kapcsán az amikat, hogy tegyenek meg mindent a korrupció ellen, minden infót toljanak alájuk. Ha én egy boltban vagy egy vendéglőben nem érzem jól magam, akkor nem fogok a főnöknek megoldási tanácsokat adni, hanem nem megyek oda.
Ami pedig az adót, adókat illeti, hát bizony kell a bevétel, mert vannak nagy hiányosságok annak ellenére, hogy rengeteg sarcot kivetettek, amik persze nem megszorítások.
Céges és magánvonalon is elég jelentősen érződik a pénzügyi szektor adóztatása, innen jelentős a kormány bevétele, de az útdíjból befolyó összeg is magas, ez lassabban, de szintén megjelenik a fogyasztói oldalon, legalábbis a belföldi szállítók által.
Az internethasználatot megadóztatni szerintem elég ostoba ötlet, én érzek az egész mögött egy kamuszagú műbalhét, hogy a nagyvonalú kormány lám engedve a széles rétegek kívánalmainak nagylelkűen lemond ezen forrásról, a szavahihetőségen úgysem esik csorba, hisz az nincs...
Na de majd meglátjuk...
  Fotósorozatunk második része a Békemenetről.        ..
nyugdíjmiattpartizán 2012.01.22 14:52:36
@egy_vélemény: Azt vették el , hogy több mint egy éve nem fizethetek be a magánnyugdíjpénztári számlámra, hanem a nagy kalapba landol a befizetésem, pedig jelen állás szerint nem fogok nyugdíjat kapni onnon....Hát így
nyugdíjmiattpartizán 2012.01.22 15:01:16