Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babi56

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De hogyan készül a pie tészta? Kenyértészta ez? Milyen pie tésztafélék vannak? Ezekre a kérdésekre  következő bejegyzésekben kaptok majd választ, most kezdjük a legegyszerűbb pie tésztával, ami az induláshoz teljesen elég. A pie tészta nem kenyértészta, nem is úgy…..
Korábban már belekóstoltunk a retro édességek nosztalgiával átitatott világába és örömmel konstatáltuk, hogy ugyanolyan örömmel gondoltok vissza gyermekkorunk nyalánkságaira, mint mi magunk. Rengeteg szavazatot és hozzászólást gyártottatok és arra is felhívtátok a…..
Babi56 2022.11.07 17:26:09
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Nebuló volt annak a cukornak a neve, ami belül barna, szerintem ahogy emlékszem pirított cukorra hasonlított, és kívül pedig piros volt. Celofános zacskóban árulták.
PURE DESIGN A szent grál maga... 2016.11.04 19:21:14
Mirror Mist, vagy tükör spray, kinek mi, nekem, a foncsorozott üvegek szerelmesének ez maga a szent grál. És pontosan tudom, hogy még nagyon sokan vagyunk ezzel így, elég csak körülnéznem a barátnőim között. Az első alkalom, amikor találkoztam ezzel a szerrel az Lakbear barátom facebookos…..