Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Dugó*

29 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
pspgalery Kezdet 2007.10.09 16:48:00
2007.Október 9. A számítógépem szerint 16:39. Nos igen, igaza van. Ez az az időpont amikor elindítottam ezt a blogot. A blogon legfőkébb PSP-s játék tesztek lesznek fennt. Azt még megemlítem, hogy csak eredeti játékot tesztelünk. Hogy miért? Mert a törtjátékok illegálisak, na…..
pspgalery Worms Open Warfare 2 2007.11.03 21:25:00
 Sziasztok, Alex vagyok, de mivel regisztrációkor meggyűlt a bajom a rendszerrel, úgyhogy a másik alteregómat is kilőve VyvernJoe néven fogok publikálni. Magamról röviden: Alex vagyok, a legjobb '90 es évjáratú Szegedi gimnazista PSP buherátor, és örülök hogy bekerültem a…..
JátéKonzol Wii : Kororinpa 2007.11.06 10:44:37
A Nintendo lassan egy éve bemutatott új konzolja bár grafikájában alulmúlja az újgenerációs konkurenciát, elsősorban az újszerű vezérlőnek köszönhetően mégis sikerült a Wiivel – a megszállott Nintendo-pártiak mellé – egy olyan új célközönséget elérni, akiknek…..
Körülbelül egy éve, amikor a Company of Heroest megkaptam tesztelésre, azt írtam, hogy nem hittem volna, hogy egy világháborús játék még le tud engem kötni. Nos, most az Opposing Fronts kapcsán azt kell mondjam, nem hittem volna, hogy lesz még olyan világháborús játék, amelynek…..
A majmok (Jungle Party) és robotok (RoboJam) után egy újabb party-játék készül a PS2-es Buzz! kontrollerhez, melyben ezúttal kis szörnyek a főszereplők. A játék alapvetően nem különbözik a korábban már bemutatott két játéktól, a vezérlésről ismét a Buzz! négy plusz egy…..
JátéKonzol Halo Wars 2007.11.04 11:50:11
A nagy sikerű Age of Empires sorozat fejlesztő nagy fába vágták a fejszéjüket, a cég tulajdonosa, a Microsoft ugyanis azt a feladatot adta számukra, hogy a Halo nagysikerű akciójáték univerzumában egy stratégiai játékot készítsenek. A feladat pedig nem egyszerű, ugyanis a valós…..
Tavaly tavasszal jelent meg Nintendo DS-re a Brain Age, mely hosszasan időzött aztán a toplisták élén. A szoftver szórakoztató formában biztosít agytornát használóinak, egyszerű matekpéldáktól különböző logikai feladványokon keresztül sudoku rejtvényekig. Megjelenése után…..
A SEGA és a Bizarre Creations (Project Gotham Racing, Geometry Wars) kiadott tizenhárom friss képet készülő külsőnézetes akciójátékukról a The Clubról. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni 2008 során.    ..
JátéKonzol Turok 2007.11.04 11:45:23
1997-ben jelent meg a Turok: Dinosaur Hunter, amelyben dinoszauruszokra vadászhattunk - belső nézetből. A program nem lett különösebben sikeres, inkább csak brutálisnak számító gépigénye miatt beszéltek róla, illetve ő volt az akkoriban még vezető helyen lépkedő 3Dfx…..
JátéKonzol World In Conflict 2007.11.04 11:44:34
A svéd Massive Entertainment két Ground Control játékával új perspektívát adott az RTS stílusnak, a harcoló egységek közelébe helyezve a kamerát. A hét évvel ezelőtti első részt 2004-ben követte a folytatás, a fejlesztők pedig mostanra fejezték be harmadik játékukat, melyben…..
JátéKonzol BioShock 2007.11.04 11:42:00
Az előkészületben lévő játékoktól nem mindig lehet tudni, hogy mit várjon az ember. Némelyikről azonban feltűnően többet hallani, mint a vele egy időben készülő többiről, így aztán nem csoda, hogy arra még inkább kíváncsi lesz az ember. Így volt ez a BioShock esetében is.…..
Mi kell a sikerhez? Egy FPS esetén gyakorlatilag elengedhetetlen a kiváló, élethű, az utolsó részletig precíz grafika. Emellett, illetve ezt kiegészítve a másik kulcskérdés a hangulat, a beleélhetőség. Amikor valóban úgy érezzük, hogy ott rohanunk Normandia mezőin vagy…..
Amikor a magyar nemesek „életünket és vérünket” (de zabot már nem!) felkiáltással biztosították hűségükről Mária Teréziát, aligha voltak tudatában annak, hogy micsoda vátészi mondat hangzott is el ama nevezetes találkozón. Hiszen mit is tudhatta a XVIII. századi…..
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres…..
JátéKonzol BlackSite: Area 51 2007.11.03 20:03:00
Következő generációs grafika, teljesen valósághű, realisztikus harcrendszer, szerteágazó küldetések, félelmetes hangulat. Ennyit, és nem kevesebbet ígér a Midway csapata, akik már egy ideje teljes erővel dolgoznak a BlackSite: Area 51 című belső nézetes akciójátékon. A…..
 Az Orange Box atyjaszappanoperákban az a jó, hogy az ember a megfelelő időpontban mindig precíz porciókban kapja a napi adagját, amellyel kitarthat a következő napig, netalán hétig, amikor újra megkapja a napi betevőt. Mindez a TV képernyőkön kétségkívül remekül…..
Történt egyszer, valamikor régen – amikor a LAN-os társaságból valaki a Counter-Strike-ot egy kicsit már megunta – hogy felvetődött mintegy alternatívaként egy másik Half-Life mod, ami tök jó, meg tök izgi, meg amúgy majdnem olyan, mint a CS, csak egy kicsit más. Mert…..
JátéKonzol Orange Box I : Portal 2007.11.03 19:58:01
A Half-Life 2: Episode 2 mellé a Valve úgy döntött, hogy két extra újdonságot pakol a dobozba a vásárlók megörvendeztetése céljából. Aztán a csomag tovább nőtt, hiszen a The Orange Boxba végül a Half-Life 2 és az Episode 1 is bekerült, az újdonságok száma azonban maradt…..
Eddig Playstation 2-n, illetve 3-on és Xbox 360-on hódított, de ezúttal már elkészül PC-re is a legújabb Guitar Hero rész. A Guitar Hero III: Legends of Rockban hetven eredeti "minden idők" kategóriából kikerülő rockszám kap helyet (Guns N’ Roses, The Rolling Stones,…..
  A Midway és az EPIC ma egy közleményben jelentették be, hogy a pár héttel ezelőtt még csak demó formájában kipróbálható Unreal Tournament 3 végre aranyba ment és november 19-én Malcolmék betámadják a boltok polcait. Külön öröm a PC-s tábornak, hogy az Unreal…..
JátéKonzol Crysis! 2007.11.03 12:54:00
  A Crysis demója végre itt van! már úgy várta mindenki én főképp de nem kell tovább!amúgy az eredeti játék 11.16-án lesz meg! CRYSIS SINGLE DEMO(Demo - 1902,02MB)..
  Pokolian erősre sikerült az évvégi hajrá. Még csak október végénél tartunk, de már jó néhány "Év Játéka" díjra esélyes alkotás látott napvilágot. (Természetesen nem feledkezhetünk meg az év első feléről sem, mely szintén igényes és szórakoztató…..
JátéKonzol Crysis II. 2007.11.03 12:46:00
Játékleírás:Amikor a Dél-Kínai tengerben lezuhant a meteorit, senki sem gondolta volna, hogy ekkora pusztítást és káoszt hoz majd a Föld addig békésnek hitt életébe. Senki, kivéve két nemzetet - az Egyesült Államokat és Észak-Koreát. Amint a két kormány katonái közelednek a…..