Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chriskovacs

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem lehet, hogy kicsi kormányunk jót tesz? A Tv-ben, rádióban, újságokban, interneten mindenki azt mondja: a Fidesz rosszat tesz az országnak. De mi van akkor, ha mégsem? Csak senki nem látja. Viszont én végtelen bölcsességemben - úgy hiszem - megláttam: a teljes kapitalizmus…..
A tervezet szerint a csődbe jutott állampolgár megtarthatta volna a vagyona egy részét, cserébe vállalnia kellett volna, hogy egy vagyonfelügyelő ossza be éveken keresztül a jövedelmét és kezelje a vagyonát. A javaslatot a jelenlévő 249 fideszes és KDNP-s képviselő leszavazta,…..
Az egyik gerilla-hadviselés ötletem így szól: Mi lenne, ha egy rendkívül ügyes trükkel elhitetném az Egyesült Államokkal, hogy olaj van a kertemben?És akkor lehet, hogy megszállnák az országot, ami hatalomra juttatna engem és szűk családomat.Afféle Chris Kadhafi jelleggel…..
Ah, miért nem lehetünk olyanok, mint az amerikaiak? Mármint az USA-beli amerikaiak. Mert mondjuk Venezuela, vagy éppen Brazília már megy.És most akkor mindenki, beleértve Pistikét is: koncentráljunk észak felé!Naaaaagyon jóóó. Na ezt még 10 évig, és rendben leszünk.(ha kétségeid…..
Dilinyós Diktátor Bankot rabolni? 2012.01.06 14:02:00
Szóval szerintem még most gyorsan kéne csinálni, ha valaki ilyet tervez, mert valószínűleg mennek ki a bankok az országból és - hát mondanom sem kell ugye - viszik a pénzt.Talán útközben lehetne, még a határ előtt? :-)Vagy, másik ötlet:Csináljunk egy "Hogyan raboljunk…..
Dilinyós Diktátor Szünet 2012.01.06 01:29:20
Alig kezdtem bele az uralkodásba saját kis világomban és máris szünetet kell elrendeljek. Az államügyek rendkívül fárasztóak.Túl sok hülyeség hangzik el ugyanis.Túl sok ilyesztegetés valódi munka helyett. ..
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=448897 Először is:Az Orbán - kormány rossz döntést hozott az egykulcsos adó bevezetésével. Becsapta az embereket, amikor azt ígérte, hogy ez a változtatás senkinek sem lesz hátrányos.Másodjára:Most pedig a vállalkozókkal akarja…..
Vannak darabok, amelyek örökké szembe fognak jönni velünk az utcán. ..
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
Életfogytiglani diktátorként a következő változtatásokat javaslom: hozzunk létre új választási és képviseleti rendszert.A három intézmény sorban:Magyarország elnöke (nép által közvetlenül választott)Alsó ház: kb. 200 képviselővelFelső ház: magyarország gazdag emberei +…..
Az hallottam egy megbízható forrástól, hogy Új-Zélandon még van munka. Nem felemelő munka, de van. Így azon tűnődtem, hogy vajon mennyi lenne a repülőjegy oda: 260 855 Ft 260 855 Ft / utas Skytours British Airways865 Budapest, Ferihegy; HungaryLondon -…..
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
Egy cikk ma azt írta, hogy a fidesz úgy véli:Végre a magyar nép élt a jogával és mert tüntetni, miközben az államapparátus ünnepelt.Nakérem, ilyet szoktak a főgonoszok mondani a film végén:Ezt értetek csináltam! Azért romoboltam le a világot, hogy ti újjépíthessétek. Látod…..
Utam első részét a bejegyzésekről való írással kívánom tölteni.Rájöttem arra, hogy annyi szidalmat szabadíthatok a világra, amennyit csak bírok.Arra is rájöttem ám, hogy már csak a szidalmak maradtak.Mert az ország gazdasági kilábalásának tervét már rég kitalálták, majd…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
chriskovacs 2012.01.03 18:11:08
@fran7: én még mindig új vagyok, de szerintem ezt már nagyon sokan elmondták. Csomó ötlet van rá, csak valahogy nálunk - azt vettem észre - ezek nem fontosak a politizálás szempontjából.

Szerintem ezek már mind túl vannak tárgyalva, meg vannak oldva, csak használni kéne a megoldást.

De kicsikormányunk most is újat akar alkotni.
A 2006. őszi utcai összecsapások és a vörösiszap katasztrófa után a tegnapi tüntetéssel ebben a században már harmadszor sikerült magyar eseménynek a világsajtó címlapjaira kerülni. Gyakorlatilag az összes komolyabb nyugati lap és híroldal beszámol az Andrássy útra szervezett…..
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
Tudod mit mondanak most a trollok? "Ki vagy te, hogy csak így ajnározod magad?!"Hát kérlek szépen én én vagyok. Minden emberi lény jogosult véleményt nyilvánítani.Például:A kormányunk rossz, buta, tudatlan és nekem ez nem tetszik."Hát tegyél ellene wazze, vagy…..