Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áldos

66 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel tájékoztatunk minden kedves Barátunkat, Ismerősünket, Vevőnket, és Leendő Vevőnket, hogy cégünk ismét megkapta a Biokontroll Bio Minősítő tanúsítványát, mely megtekinthető a honlapunkon www.aldos.hu-n a Partnereknek, Dokumentumok, Cég bio minősítése fülekre…..
Szeretnénk, ha a szállodák vendégei, a reggelizőkbe, kávézókba betérők is megismerkedhetnének termékeinkkel egy kellemes reggeli elfogyasztása során, ezért új 30ml-es kiszerelésben is kínáljuk az alábbi termékeket: Sárgabarack…..
A fahéjat már az ókorban is használták, füstölőket, balzsamot, afrodiziákumot készítettek belőle. Később a népgyógyászat elsősorban fertőtlenítő, és erjedést gátló hatása miatt ajánlja, mert segíti a különböző anyagok feloldását, és lebomlását a szervezetben. Jó…..
A fahéj már az ókorban is rendkívül keresett fűszer volt, Indiából és Srí Lankáról több mint 2000 éve exportálják. A fűszerkereskedők valóságos rémmeséket terjesztettek róla, hogy magasan tartsák az árát. A magas árak azonban nem akadályozták a terjedését, minél…..
Áldos Paralimpia 2012.09.09 14:52:45
A paralimpiai játékok története 1948-ban kezdődött, amikor a London melletti Aylesburyben működő Gerincsérült Központban a XIV Olimpiai Játékokkal egy időben 12 kerekes székes versenyző részvételével íjászversenyt szerveztek. A kórház orvosai hamar felismerték a játék és…..
Új termékeink egyike az Áldos fűszeres paradicsommártás, mely kiváló alapanyaga lehet salátáknak, pizzáknak, lecsóknak, és lángosoknak. Az alábbi pizza recept alapját is ez adja, ám további ízesítésének már csak a fantáziánk, és pénztárcánk szabhat határt. Termékeinket…..
 Nem csak kellemes íze, hanem a szervezetre gyakorolt jótékony hatása miatt is ajánlják a paradicsom fogyasztását. A vitaminok közül legjelentősebb a C-vitamin tartalma, de ezen kívül A-, B1-, B2-vitamint, káliumot, foszfort, és karotint is találhatunk benne. A paradicsomban lévő…..
A paradicsom rendkívül egészséges, tápanyagokban és az antioxidáns hatású likopinban gazdag zöldség, ez adja a paradicsom élénkpiros színét. A likopin egy karotinszármazék, amiben nincs oxigén, ezért kémiailag stabil vegyület. Ennek köszönhető, hogy hőhatásra - például…..
Áldos Magyarok Országos Gyűlése 2012.08.14 21:20:43
2012. augusztus 17-20-ig rendezik meg a Magyarok Országos Gyűlését, Bösztörpusztán, ahol a kellemes családi programok mellett, az Áldos élelmiszerek is képviseltetik magukat. Szeretettel várjuk standunkon, ahol kedvükre válogathatnak a magyar termelők által termesztett, hazánkban,…..
Áldos Új termékeink 2012.08.10 21:53:32
Ismét új bio lekvárokat köszönthetünk az Áldos termékcsaládban, melyek meglévő termékeinkhez hasonlóan kíméletes eljárással, hagyományos módon készültek. A bio szamóca-, bio kökény-, és bio fahéjas almalekvárt szeretettel ajánljuk azoknak, akik kedvelik a hagyományos…..
Áldos Hajrá Magyarok! 2012.07.31 15:28:28
Megkezdődtek a XXX. Olimpiai játékok, Londonban, melyen a magyar versenyzők már az elején remekelnek. Teljes szívünkből drukkolunk Nekik, hogy minél több érmet sikerüljön elnyerniük. Hajrá Magyarok! "A sport, életünk fontos részévé válik, amely kiegyensúlyozza azt,…..
Áldos Az ókori olimpiai játékok 2012.07.31 15:23:05
Az ókori olimpiai játékok kezdetéről, és eredetéről semmi biztosat nem tudunk, így megegyezéses alapon Kr. e. 776-tól az első olimpiai győztes nevének ismeretétől számítjuk. A négyévenkénti ciklus úgy alakult ki, hogy mindig a 49. vagy az 50. telihold idején tartották az…..
Áldos Az uborka eredete 2012.07.23 14:27:00
Az uborka eredetéről több elmélet is létezik, az egyik szerint a Himalája déli lejtőiről származik, egy másik úgy tartja, Afrika trópusi területeiről, Egyiptomi közvetítéssel került Európába. Ez az ősidők óta kedvelt zöldség különösen a forró éghajlatú területeken…..
A nagy melegben gyakran kívánunk ebédre, vagy vacsorára egy könnyű hűsítő levest. Ezt nem csak különféle gyümölcsökből készíthetjük el, hanem kovászos uborkából is. A kovászos uborka leves gyorsan elkészíthető finomság, mellyel felfrissíthetjük magunkat a nyári…..
Frissítő arcpakolásokat készíthetünk házilag is, ezzel elkerülve a drága kozmetikai szerek megvásárlását. Ezek egyik alapanyag lehet az uborka, mely nem csak elfogyasztva szolgálja az egészségünket, hanem ha pakolást, krémet készítünk, belőle épp úgy megtisztítja,…..
Áldos Uborka szezon 2012.07.10 00:42:00
A nyári hőségben különleges, és igazán hűsítő ital lehet a kovászos uborka leve, melynek kedvező élettani hatásai sem lebecsülendők. A kovászos érlelés hatására tejsav képződik, ami tisztítja a gyomrot, és segít a normális bélflóra helyreállításában, ezért…..
Szeretnénk képekben, és pár szóban bemutatni három új mézünket, melyek nagyobb, gazdaságosabb csomagolásban kaphatók, és amennyiben kedvet kaptak termékeink kipróbálásához kérjük, látogassák meg web áruházunkat: www.aldos.hu Akácméz Harmonikus, lágy ízű akácvirág…..
Az almának a benne található vitaminoknak (A, B, és C), ásványi anyagoknak köszönhetően kiváló egészségmegőrző hatása van, melyet már elődeink is felismertek. A népi gyógyászat szerint reszelt almával leküzdhető a hányinger, a tengeri betegség. Gyógyító hatással van az…..
Áldos Varázslatos Szentivánéj 2012.06.23 14:45:00
Az év legrövidebb éjszakája a Szentivánéj, mely mágiákkal, apró csodákkal fűszerezett éjszaka. Őseink hiedelme szerint ezen a varázslatos éjszakán szinte bármi megtörténhet, a kívánságok valóra válhatnak, a fény, az élet, a termékenység, és a szerelem ünnepe. Európa…..
Áldos Végre itt a nyár... 2012.06.19 21:54:00
A nagy meleg beköszöntével fokozottan kell ügyelni a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre, különösen a gyerekeknél és az idős embereknél borul fel könnyebben a folyadékháztartás. A folyadékszükségletet sokféle itallal tudjuk fedezni. Ezek között vannak olyanok, amelyeket…..
Az almához kapcsolódó mondák, mesék, történetek messze a régmúltba nyúlnak vissza. Már a korai kőkorban ismerték, majd az ókorban a „gyümölcsök királynője” ként emlegették, jótékony hatásai miatt. Első nagy virágzását a rómaiak korában élte, ekkor terjesztették ki…..
Talán kevesen tudják, hogy a kökény, mely hazánkban szinte bárhol megterem, domboldalakban, vagy napfényes erdők szélén, gyógynövény. Éretlenül fogyasztva kesernyés, fanyar ízű, de amint a dér megcsípi, húsa megpuhul, édeskésé válik. Gyümölcse sokoldalúan…..
Áldos Szépségápolás: szamóca 2012.06.05 22:38:00
A szamóca nem csak az egyik legízletesebb gyümölcsünk, hanem segítségünkre lehet a szépségápolásban is. Bőrünkbe dörzsölve megszabadít az elhalt hámsejtektől, napozás után hűsíti a bőrt. Ha zsíros a bőrünk az összetört gyümölcsöt keverjük össze kaolinnal, és…..
A szamócát nem csak zamatos íze, hanem gazdag vitamin tartalma miatt is érdemes fogyasztani. Megtalálható benne az A-, B1-, B2-, illetve C-vitamin, valamint tartalmaz kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat, cinket. A bogyós gyümölcsökhöz hasonlóan kimagasló mennyiségben vannak benne…..