Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumm!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joci a következő szöveggel küldte be a Frontline Defense First Assault linkjét: "Az első pályát aki megcsinálja vendégem egy fagyira!" Nos, én ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, a screenshot elkészítése gyakorlatilag az összes, lövegtornyos játékokra szakosított képességemet…..
bumm! 2014.04.15 11:00:18
kepfeltoltes.hu/view/140415/N_vtelen-1_www.kepfeltoltes.hu_.png

kepfeltoltes.hu/view/140415/N_vtelen-2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Okosan kell upgradelni a tornyaidat, néha többet ér mintha új tornyot vennél, és legyen mindenfajta tornyod.
Geistwald Ghasts Zoraida nyara 2012.08.16 17:07:00
Good news! Hamarosan újra lehet tétre menő Malifaux-csatákat vívni, mivel a jól sikerült Dögmeleg liga után szeptembertől ismét felkerülhetnek a köcsögök a Google spreadsheetre. Zoraida nyara Időpont: A liga szeptember 1-től szeptember 30-ig tart és a VIII. HÉT…..
Nem tudom, ki emlékszik még erre a posztra, rég volt, igaz sem volt talán. Sándor nevű beküldőnk egy arra meglehetősen emlékeztető, igazán fárasztó játékot küldött. Az IQ game az, amit a neve is ígér. Illetve, ahogy nekifutottam, inkább a gondolkodás flexibilitását teszi…..
Tisztelt Hölgyek és Urak! Másodszor is nekifutunk: indul az újabb Malifaux liga! Ünnepelj Malifaux-ban! Időpont: A liga november 14-től december 31-ig tart kéthetes fordulókban, plusz egy egyhetessel, mert akkor lesz egy budapesti verseny december 17-én.   Helyszínek: Cantina Klub…..