Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsákNorisz (törölt)

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok közé tartozom, akik nem hiszik el, hogy véletlenül esett ugyanarra a napra a parlamenti zsidózás és a választási eljárás szabályainak arcátlan megváltoztatása. Ügyes, hatékony provokáció volt ez, jól megkoreografált "tévesztés".Tévesztés, mert ugye a Jobbik védekezése…..
CsákNorisz (törölt) 2012.11.28 08:48:38
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
"A hiszti meg azt bizonyítja, hogy másként ítélünk, ha minket ítélnek, mitha mi ítélünk."

Ez ugye a kettős mérce?

"A listakészítők nem gondolkoznak el sohasem, ők is felkerülhetnek egy listára?"
A ron weberére-éra vagy a kubatovéra?
CsákNorisz (törölt) 2012.11.28 08:55:40
@shwarcz bácsi:

"olyat lehet, hogy a gyongyosi elvtarsat egy kesztyu nelkuli bokszmeccsre kihivni ? lemondok minden bevetelrol az elvezet kedveert..."

Muhahaha! Lemondasz a bevételről? Te?

Aztán meg, ha lealáz a Gyöngyösi, akkor meg jön az ATV hogy zsidót vert a jobbikos!
Egyre több boltban, szolgáltatónál, benzinkúton látom kirakva jól látható helyre a szokványos hazai igényességgel készített feliratot, mely szerint: Az árak magyar forintban* értendőek és tartalmazzák az áfát! *Helyenként „forintba”, de ki nem unja már halálosan a…..
CsákNorisz (törölt) 2012.04.10 08:55:10
Az Orbán-rendszer egyik nem túl eredeti, de annál keményebb könyökű kitartottja a héten vicces pamfletben rontott neki az általa baloldalinak és liberálisnak vélt szervezetek „faszkodásainak”. A poszt igencsak silány érvanyagával nem foglalkoznék, viszont arra nagyon…..
CsákNorisz (törölt) 2012.03.30 13:32:35
@Miazmás: "Én pedig kikérem magamnak, hogy más erkölcsre tanítsa a gyerekem. "

Na és akinek a drága jó szülője erre nem képes? Nem lehet mindenki zseni és megkérdőjelezhetettlen erkölcsű szülő gyermeke, minta tiéd.

"Amellett pedig a kötelezően választandó óra jó alap arra, hogy attól a pillanattól pontosan nyilvántarthassák, hogy ki keresztény és ki nem. "

Nem vagy te üldözési mániás? Mit beszéltek, beszéltél még be magadnak?

Ja és én sem szeretem, ha kioktatnak! Vágod?

Tiszteld a véleményemet és ne személyeskedj! Szorítkozz a tárgyra!
Akkor én sem ilyen stílusban vállszolok!
CsákNorisz (törölt) 2012.03.30 13:36:51
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"egyaltalan semmi szukseg az agymosasra. akinek erre van igenye, nem kepes elni az eletet annelkul, hogy masok mondjak meg allandoan mit csinaljon, mit ne, mi a helyes es mi nem majd elmegy katonanak, ha felno.

de normalis, egeszseges embernek nincs erre szuksege.
de normalis, egeszseges embereket konnyen pszichoapata janicsarokka valtoztathat a gyerekkori agymosas. bar tisztaban vagyok vele, hogy ez a cel, de azok a janicsarok ha egyszer csalodnak a papokat fogjak kibelezni..

mert arra tanitottak oket a jo erkolcs neveben, hogy melysegesen gyuloljek az ellenseget. es el fog jonni az ido, amikor a papok es erkolcsoktatok lesznek az ellensegek...
"

Ennyire rettegsz?
A többi tanórán bezzeg nem mosnak agyat, mi?
Azért tőled komolyabb hozzáállást vártam, mert ez nem más, mint öngerjesztett rettegés, félremagyarázás, politikai csúsztatás!
CsákNorisz (törölt) 2012.03.30 13:38:58
@Dr. simonmondja.: "....Az erkölcstant is a perverz papság fogja oktatni.

A titkolt nemi életével.

A titkolt kiherélő klinikáival."

Miért? A hitgyülibe meg a zsidóknál így megy?
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
CsákNorisz (törölt) 2012.03.24 10:28:15
@Calwer: „A dolog az úgy áll, hogy te cigányozhatsz, mi meg ezért lenácizhatunk téged. Ha nem szereted, hogy lenáciznak, akkor ne cigányozz. És ne lepődj meg, ha nem fogunk neked fórumot biztosítani arra, hogy cigányozz (sőt).”
Azért less bele néha a varanus.blog.hu –ba, ahol kifejezetten liberálisok és balosok rettegnek, gúnyolódnak és természetesen CIGÁNYOZNAK, főleg Orbán Viktort, szinte kötelező módon. Úgy látom nekik, nektek szabad cigányozni. És még fórumot is tartatok fenn érte.
Aztán, ahogy a poszt ajánlja, húzz el néha cigány lakta faluba és érdeklődj, arról, hogy ott milyen az élet, és a hatalom hogy nem védi meg az egyszerű magyar ember vagyonát, életét. Pont a liberális sírás- rívás és cigányvédelem miatt, ami EU-s elvárás, és sajnos az Orbán kormány is besunyított ebbe.
Pont ezért van Gárda és hozz hasonló szervezetek, amelyek ha akarod, ha nem tudomásul venni ÖNVÉDELMI szervezetek. Mint azok a patrióta fegyveres szervezkedések is, amit a demokrácia nagy hazájában Ámerikában hoznak létre texasi farmerek az életük védelmére, az illegális Dél- Amerikai bevándorlókkal szemben. Volt is nagy hiszti miatta Obama első évében, keress rá a neten!
Aztán ha még cigányoz is valaki, nem fasiszta, náci automatikusan!
Úgy, hogy ne nácizzatok ti sem, hanem gondolkodjatok el az okokon!

„"Fogadjátok el, hogy a nép, az istenadta nép egyelőre nem osztott nektek lapot!"
Na már megint egy félelmetes ziccer. Szóval ne követeljük a szavazatok újraszámolását, ha kikapunk? Ne zárjunk le hidakat és ne verjük szét a belvárost dühünkben? Vagy ne mondjunk olyanokat, hogy a haza nem lehet ellenzékben? Vagy mire gondoltok?”
Arra, hogy ezt a választást nem csalta el senki! Mint volt a ti oldalatokon példa rá! Nem véletlen volt a 2/3-d, nem tűnt fel? Itt az emberek nem Orbánra szavaztak többségben, hanem ti ellenetek és a hozzátok kapcsolható ország rablás ellen.

"Amióta az eszünket tudjuk, nap mint nap azt halljuk, hogy jön föl a szélsőjobb – de valahogy még mindig nem ért fel."

Azért ez külön bájos, miközben épp az elmúlt években izmosodott meg egy olyan párt, amelyik a politikája sarokkövének választotta a cigányozást, nem mellesleg pedig egyenruhában masírozó bohócokból gárdát szervez (hiába, kell egy Turn- und Sportabteilung). Ha ez nem a szélsőjobb, akkor tessék mondani, mi volna az? Vagy attól kell hanyatt esni, hogy Vona Gábor tudja, hogy mit nem szabad mondania ahhoz, hogy ne oszlassák fel a pártját?
Bohózozni lehet a büszkéket is a nagy napon, nem? Meg a kendermagosokat, meg a dk-t, meg a millát dopemanostúl együtt! Ez nem érv!
Pont ti hoztatok Európa szerte olyan törvényeket, amelyekkel korlátoztok pártokat, lásd írásodban a jobbik. Ez lenne az általatok hirdetett demokrácia? Meg tolerancia? Talán, ha a cigányokat helyre tettétek volna, mikor hatalmon voltatok és éppen nem ingatlan panamáztok, akkor okafogyottá vált volna a Jobbik megerősödése. Hm?

„"Ne mondjátok, hogy a köztársaság halott, miközben köztársaságban élünk, akár hiszitek akár nem, még az új alkotmány szerint is"

Elárulok nektek egy titkot: egy ország nem attól köztársaság, hogy ezt odabiggyesztjük valahova az alaptörvénynek hívott alkotmányba. A köztársaságnak van egy intézményrendszere, és épp ez az az intézményrendszer, amely ugyan még áll, ez igaz, de semmi egyéb, mint üres dísz: tökéletesen ki lett üresítve. A független intézmények élén pártkatonák, az AB kiherélve…”
Na mert, míg ti voltatok hatalmon nem a saját retye-rutyáitok ültek az intézmények élén? Mi? Csak nem állítod, hogy fidesznyikokat alkalmaztatok?

„Sólyom László mondja azt, hogy "nem alkotmányos a rendszer". Nem Gyurcsány, Sólyom! Mi kell még, gyerekek, hogy észbe kapjatok?”
Ki a faszom az a Sólyom? Csak nem az a töketlen, akit megszívattak a szlovákok Komáromnál? Ő neked tekintély? Attól, hogy mond valamit, még nem biztos, hogy igaz!

„"Még a médiatörvényt is békén hagyhatnátok, ha már eddig egy kurva szó sem igazolódott be abból, amivel másfél éve ijesztgettetek vele kapcsolatban"
És ehhez pont a mi "hisztink" kellett, meg az, hogy ez a hiszti elhallott Európa nyugati feléig is. „
Csak hisztiztetek, ok nélkül! Meg az Eu is! Nyitott kapukat döngettetek!

„Ja, hogy ne árulkodjunk, mint ahogy Orbán tette korábban?
Hát mit csináljunk, gyerekek, meséljetek! Ma Magyarországon a kormány minden olyan lehetőséget megszüntetett vagy szűkített, amelyen keresztül a végrehajtó hatalmat korlátozni vagy befolyásolni lehet. Nem lehet az AB-hez fordulni. Adóügyben egyáltalán nem, de más ügyben is szinte lehetetlen. Az új szabályok alapján rohadt nehéz népszavazást kezdeményezni, pláne sikerre vinni. A ellenzék parlamenti jogosítványai szintúgy megvágva. Mint írtam korábban: Orbán Viktor józan belátásán múlik minden. Az egyetlen szerencsénk, hogy gazdaságilag függ az ország a külföldtől. Ha ránk nem hallgat Orbán, hát hátha hallgat Barroso-ra. Ez maradt nekünk, barátaim. Nem a mi hibánk, magatoknak köszönhetitek, ezt is.
Ti meg magatoknak Orbánt! Szerinted lett volna 2/3-d, ha ti tisztességesen uralkodtok? Barátom! az egy dolog, hogy mószeroltok az Eu-ban, New Yorkban, meg „tudod hol”, de legalább ne hazudnátok és ami fontos, ha tényleg a hazátokról lenne szó és nem arról, hogy kampányoljatok a saját hatalmi pozíciótokért, akkor nem is szavaznátok Magyarország ellen, mint Bokros meg a Gönc Kinga. Hányás!
Milyenek vagyunk, mi magyarok? Ha kívülről látnak minket, vajon szimpatikus országnak a szimpatikus népe vagyunk, csikós, gulyás, gyógyfürdő, vagy csak egy - enyhén szólva - érdekes kis nép valahol Európa perifériáján, ahol szabad a pálinka- és sörfőzés, híresen…..
CsákNorisz (törölt) 2012.03.20 08:48:16
Nagyon jó a cikk, de alapvető hibákat tartalmaz.
Elfelejt kritikát megfogalmazni a horn és a gyurcsány korszakról. Nem beszélve az idióta antall józsefről.
Nem mintha attól a dolgok megváltoznának a jelen időket tekintve, de így lenne kerek a történet.
Orbán garázdálkodásában benne van az elmúlt nem "nyócév!", hanem a teljes 22 év(!) minden politikai kudarca, amiben teljes mértékben részes az EU is!
A jelenlegi hazai politikai elit az MSZMP tiltott-támogatott-tűrt értelmiségi ellenzékéből, tartótisztekből, tartottakból, aparátcsikokból, a felnövő másod és harmadgenerációs retyerutyákból áll össze szó szerint: Összefonódva, politikai hatalmat meg-, és leosztva egymás között hosszú,hosszú időre. Olyan ez, mint egy rossz házasság. A férj egy kicsit veri az asszonyt, az asszony egy kicsit félrekefél, megy a tányérdobálás, a kurvaanyázás, aztán meg majd együtt söröznek a hétvégén a pikniken, mikor megjön a segély.
Szegény szomszéd, azaz a nép meg kapkodja a fejét.Kinek adjon igazat?

A nép felmerülő társadalmi, gazdasági problémáira nem adnak hiteles választ, megy a mismásolás, a ködösítés. Egy a fontos! A hatalom birtokosai csak is és kizárólagosan ebből a körből kerülhetnek ki!
Miért hibás az EU? Ott is csak politikusok vannak. Ne higgye senki, hogy ott talpig úriemberek és úrhölgyek vannak, a becsületesség mintapéldányai. Ők is csak emberek és hatalomvágyók. És nagyon szeretik a pénzt! És a pénznek nincs szaga.
Az EU létrejöttét két dolog motiválta:
A mindenkori, két háborúban is porig rombolt és mégis vezető hatalommá váló, újból és újból megerősödő Németország politikai-gazdasági ellenőrzése és féken tartása, mert az érdek ezt diktálta. És a gyarmatait vesztett Ny-európai államok gazdasági megerősítése.
A Kelet és Közép európai államok bevonása ebbe a körben már csak a politikai és gazdasági ellenőrzés kibővítése volt, kihasználva a SZU szétesését. Úgy is mondhatnánk, hogy a gyarmatosítás új formája. Előírt szabályozások (PL: sertés és marhatartás, Nemzeti Bank (mondom: NEMZETI!))alárendelése az eu központi bankjának, stb, stb, stb nem hiszed? Mitől drágább a tojás? Mert már stresszmentes tyúkok tojják! Ja! Aztán meg Ázsiából jön a kitudja mi tojta tojás millió szám, EU-s matricával honosítva. De csak a hozzánk hasonló végekre. Láttál már kínai árust Berlinben? Vajon miért nem?), amelyek csak és kizárólagosan a nyugati hatalmak érdekeit szolgálják, az ő versenyképességüket védik, hogy a jóléti államhoz szoktatott ottani birkák ne bégessenek zavaróan. Mindig tele legyen az etetőtál. Még olyan áron is, hogy beáldozzák az újonnan csatlakozottakat, vagy a gyengébb "szegényebb rokon" érdekeit. Lásd hazánk vagy a görögök!

Persze erre helyi származású helytartók is kellenek! A nagy családi tányérdobálásba így avatkozik be a nagybácsi, támogatva az egyik felet, ledorongolva a másikat. Nem elég kiszolgálni a nyugatot, de azt az ő szájuk íze szerint kell megtenni. Orbán bűne az, hogy neki kiszolgálni muszáj ezt az elvárást, hiszen ő is a család tagja, de a maga módján szeretné. Most egy kicsit betart a családtagoknak, most egy kicsit ő akar lenni a családfő, kicsit most kokettál a szomszédokkal, hülyítve őket. Most jöhetnek a nagybácsi által küldött "szenzációhajhász tévéstábok", hiszen megrendelésre jönnek, és lehet mocskolni az országot, lehet mocskolni a családfőt.

Magyarország ebben nem egyedülálló jelenség, csak most ő van porondon.

Volt már itt hiszti Jörg Haider miatt, anno Ausztria ellen, vagy volt már porig alázva Svájc, a náci számlák miatt, míg át nem utalták az egész összeget a "tudod kiknek". Csak erről nem nagyon volt híradás Magyarországon.

Úgyhogy Magyarország jelenlegi EU-s megítélése is csak egy ilyen hiszti része. Majd Orbán megy vagy felveszi az országra kényszerített újabb gyarmatosítást jelentő IMF hitelt.

Igen, mert ez van. Nem kell, de ránk kényszerítik. És a végén még úgy állítják be, mintha orbán könyörögné ki. Mert ez is a műsor része.
CsákNorisz (törölt) 2012.03.22 09:03:05
Egy mese:

Volt egyszer egy ország, abban az országban volt egy város, abban a városban lakott egy család, annak a családnak volt egy féleszü gyereke, a Fleto. Düddő volt a Fleto. Beszólt a magyaroknak. A barátai is furcsák voltak. Ájrópaiak, amerikaiak, "tudod kik". Csupa kedves, toleráns, demokratikus ember. A szülei érezték, hogy baj van vele, de valahogy mégis megbocsátóak voltak vele. „Büdös a gyerek, dehát a mienk.”-szokták mondani szülei. Apukája lumpenproli, "akit többször elítélték kisebb bűncselekmények elkövetéséért, gyakori és túlzott alkoholfogyasztása és rendszertelen munkaviszonya pedig nehéz életkörülményeket teremtett a család számára." Anyukája háromműszakos melós. Egyszerű emberek.

Legjobb barátja a Szanyi Tibike volt, aki a lumpenproli olimpiáról mindig elhozta az aranyat. Néha verseny nélkül is. Náluk volt leginkább családi vonás a „ Megyünk lopni” érzés. Már a nagyapja is proli volt, de az legalább még dolgozott , míg ez a szarházi Audival járt plázázni, és elvitte a kis Lendvai Ildit, aki állandóan ugyanazt ismételgette: nem lesz gázár emelés, nem lesz gázár emelés, csak a tagadó alakból néha átváltott állítóba és vissza, attól függően, hogy mit kellett hazudnia. Genetikailag volt kódolva benne a hazudozás. A hitelességét pont ez adta. Ő maga el is hitte. Annyira topa volt szegény, hogy nem vette észre maga körül az embereket. Csak mondta, csak mondta, míg szembe nem jött vele a 2/3-d.

Fleto fiatalon házasodott. Elvette a villafoglaló Apró-klán császárnőjét, a bankbetétek koronázatlan gyöngyszemét, Klárácskát, aki a nagypapa által harácsolt vagyon tulajdonjogát birtokolta. Szabadidejükben nyugatra jártak, és kéz a kézben szürcsölték a magyar emberek verítékén vett drága olasz és spanyol borokat.

Fleto szerint a demokráciát csak azok értik, akik nem abban nőttek fel. Példát is mutatott 2006-ban, hogyan kell érteni. És most Ő és hívei azt az albánt mocskolják, aki tőle tanulta a demokráciát. Ész nélkül tette hitévé a Brüsszeli barátai gondolatait a benszülöttektől elvárt viselkedésről, feltétel nélküli megalázkodásról. A Bandi féle egyenjogúság pedig szabályosan lenyűgözte. Nem vette észre szegény csórikám, hogy hülyére veszik.

Ahogy öregedett egyre inkább elrugaszkodott a valóságtól. Eleinte csak tíz-tizenöt centire távolodott el a földtől, később azonban már jóval távolabbra került a realitások talajától. Szerencsére nagyot esett, pofára, de nem elég nagyot. Követői, akik vakon hittek neki, még az elhihetetlent is elhitték. Még az öszödit is. Most CD-n árulja. Ügyesen cselezte ki a jogi akadályokat Fittelina ügyben (is!), néha egy-egy elkúrás után elhúzott a szélsőbal szélen, majd beadta . Ezek meg bevették. Tövig.
CsákNorisz (törölt) 2012.03.22 12:45:59
@Doberdo: Köszönöm szíves hozzászólásodat! Ezért vagyunk, hogy kiegészítsük egymást, így kerek a világ!
Amint látod, én már nem hiszek semelyik "oldalnak " sem. Nem védem Orbánt, viszont bosszant az a "baloldali" demagógia, ami a jelenleg regnáló Orbán ellen megy. Mint a fenti mese esete mutatja, bármelyik politikus behelyettesíthető a keretszövegbe. Nem hinném, hogy szerencsés lenne az ország, ha Fleto váltaná Orbánt. Talán csak pár tízezer haszonélvező, akik most nagyon is kínlódnak, de itt nem (csak) róluk van szó, ha nem az országról. Sajnos a politikai emlékezet igen rövid, 1-2 évben mérhető. Ezt kimutatták. "Szegény magyar szavazók viszont előre tudhatták volna, hogy mi vár 2/3 megszerzése esetében a fideszes
zsákmányszerzők által uralt országunkra." - Írod. De! Ha előre tudták volna, akkor lett volna 2/3? Bizonyára nem. Ez olyan, mint volt:Nem lesz gázár emelés.. Dehogynem lett!
Most az Orbánt szidjuk, előtte meg Gyurcsányt. Visszatérve az első jegyzetemhez. Hogy mennyire volt mondjuk bírálható Heider, az nézőpont kérdése. Ha van demokrácia és ha van tolerancia, ha tényleg olyan erős a demokrácia, akkor egy ilyen kis jelenséget simán el kellett volna viselnie.
Mivel sem erőszakkal, sem fegyverrel nem élt, az átlagtól eltérő véleményét el kellett volna fogadniuk a nagy EU-nak, mint egy másfajta véleményt. Mivel felléptek ellene, az már nem demokrácia, hanem diktatúra valamilyen formában. Svájc esete, a potya pénzlenyúlás iskolapéldája. Feltételezéseken alapult és mivel Svájc hajthatatlan maradt igen erős nyomással avatkoztak be, mondjuk úgy a belügyeibe. A 168 órás cikk után, Amiben egy vezető balos leplezi le Merkel Orbán ellenes szándékát, már nincs kétségem az EU "demokratikus" szándékairól.
 Orbán Viktor miután a tádzsik és a sierra leone-i demokraták egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudták meglátogatni, méltatta az albán demokráciát, és annak "elkötelezett szabadságharcos vezetőjét" Sali Berishát. Sali Berisha Enver Hodzsa Albániájának egyik…..
Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért ünnepi rendezvényén beiktatták az alternatív köztársasági elnökké választott Dopemant, aki szerint Magyarországon a köztársaság valójában csak egy alternatíva. A rapper, mint mondta a szabadságért szívesen meghalna, de még inkább…..
Vége a hosszú hétvégének, és a kitűzött célt majdnem sikerült elérni. Mivel egy csomó dolgom van, ezért címszavakban összefoglalom a tanulságokat: Fel kell szedni a gyepet, nincs mese. A nagyobbik parcellában ástam, kapáltam, gereblyéztem, megint kapáltam, megint…..
tampi 2012.03.11 23:57:00
        „- Jaj, istenem – mondta Martin halálra váltan - , ne is mondj ilyet!”…..
CsákNorisz (törölt) 2012.03.12 09:30:25
@Motyóbábi: Tökéletesen egyet értek veled.
Ebben az országban érthetetlenül működnek a dolgok.
Előbb fogadhat örökbe egy terry black, min te...
Néha már azon gondolkodom, hogy indítok egy blogot, kifordított ország címmel. Most döntöttem el, meg is teszem.
Örülünk, Vincent? A magyar polip 2012.03.11 13:45:00
Kremlinológust kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz, bazdmeg. Olyant mond Lázár, hogy polip, meg hogy behálóz: Lázár János: – Egy-egy bank-konglomerátum születéséről az elmúlt húsz évben, hogy hogy jött létre egy magyarnak tűnő nagy bank, annak a vezetője milyen hatást…..
A Nívó blog felmérése szerint 30 napos próbaidőt, és elhelyezkedésig járó munkanélküli segélyt szeretnénk. Az LMP-s demagógiát sikerült legyőzni egy még nagyobb demagógiával. Több ezer válasz érkezett online felmérésünk kérdéseire, amely bár nem reprezentatív, az…..
CsákNorisz (törölt) 2012.03.12 08:47:07
A 18 éves tankötelezettséghez szólok hozzá.
Röviden, nem értek vele egyet. Nem old meg semmit, ha újra bevezetnék!
Több évtizedes tanári tapasztalatom azt mutatja, hogy teljesen felesleges benntartani az oktatási rendszerben olyan diákokat, akiknél reménytelen az, hogy eredményesen fejezzék be tanulmányaikat.

Persze az egy-kétszeri bukás még észhez térít vagy felzárkóztat jó pár diákot, nem is rájuk gondolok. Ha nem azokra, akiket gyakorlatilag minden év végén meg lehetne buktatni egy idő után.
Az ilyen diákokat vagy felfelé buktatja a tanár, akkor meg milyen értékű az a bizonyítvány? Vagy ha nem, akkor nekik is frusztráció 14-15 évesen az 5. osztályban ülni. Iszonyatos romboló erővel hat! Tanúsíthatom! És nem kívánom senki gyermekének, hogy ilyen osztálytárssal járjon egy osztályba!
Fel kellene végre fogni végre a drága libsi jogvédőknek (Az integráció és szegregálást illetően): Az nem büntetés, ezeknek a tanulóknak, ha NEM normál osztályba járnak, mert egyszerűen nem működik a nagy különbségek miatt, hanem egy lehetőség a tisztességes életre, ha számukra tudásuknak és szociális helyzetüknek megfelelő intézményben tanulhatnának. Régen ezt úgy nevezték, hogy korrekciós osztály. Csökkentett tananyag volt, speciális könyvek, rövidebb órák és magas szinten, erre a célra felkészített tanárok. De a nagy integráció és szegregáció ellenesség jegyében megszüntették.
És azt is tudni kell, hogy piacképes szakmát megfelelő alaptudás nélkül megszerezni nem lehet. És NEM LEHET GYAKOROLNI! Az nem elég, hogy az illetők kezébe nyomunk egy bizonyítványt, nesze neked most már van 8 általánosod (18 évesen) vagy szakmunkás végzettséged (24 évesen)! A kőkemény piaci viszonyok között ezek az emberek előbb- utóbb a segédmunkás szinten találják magukat úgyis, legjobb esetben...) De hol vannak ma már azok a nagyvállalatok, amely ezeket az embereket tízezrével vette fel? Mi marad a számukra? Segély és/vagy bűnözés. Itt tartunk. A Fidesz által kitalált HÍD programok is csak félmegoldások. Megfelelő munkahelyek nélkül csak pótcselekvések, de legalább a "normál" gyerekeknek van egy kicsivel nagyobb esélyük, hogy "normál" osztálytársakkal tanulhatnak majd.
CsákNorisz (törölt) 2012.03.12 08:48:25
@Húsleves: Kedves Húsleves!

IGEN
IGEN
Kifizetődő foglalkozás a kormány médialakájának lenni. Legalábbis Bencsik Andrásnak és a Széles Birodalomnak bejött a biznisz, annyira mindenképpen, hogy amikor Orbán nyakán szorult a hurok akkor kisegítse őt egy békemeneteléssel. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a menetben…..
CsákNorisz (törölt) 2012.03.01 08:39:38
@Rodeo36: Gyere haza itt élni és akkor ugass és becsmérelj mást. Igaza van felebarátnak: Ha okosat nem tudsz mondani, jobb ha kussolsz!
Nem mondhatja senki, hogy nem volt értelme lenyúlni a MANYUP lóvét: az elherdálható pénznek köszönhetően az idei költségvetés három héttel később dőlt Kusza Szem fejére, mint a tavalyi. Jogos a kiszakított mangalica karámajtót lengetős győzelmi mámor, ha a tendencia így…..
CsákNorisz (törölt) 2012.02.22 10:54:53
@Rodeo36: Tisztázzuk: Csak a te anyád a Kurva! Így nagy K- val!
megnyilvánulásod igazolja korábbi feltételezésemet szellemi képességeidről.
"vagy Bundinak már nem ízlesz? " Jaj, szegény ribanc, csak plagizálni tudsz? Második feltételezésem is bejött...
Na, ha a baloldalnak ilyen talentumai vannak,mint te, így már érthető, hogy mitől megváltó köztetek a gyurcsány.
És még valami: Ahányszor szidsz és kurvaanyázol, annyiszor veszem úgy, hogy te az orbán viktor himringyója vagy, és minden alkalommal, mikor ezt teszed, éppen tövig nyomja neked a cigány faszát, úgy hátulról, mint előlről. Ja, és a kurva anyádat!
CsákNorisz (törölt) 2012.02.22 11:03:59
@Rodeo36: Rodeo - orbán viktor 0:1

Ízlett, jólesett?
Új közellenséget választott magának a jobboldali többségű Európai Parlament. Tegnaptól hivatalosan is Orbán a rézfaszú bagoly és a drótos tót, akivel a rosszcsont uniós nebulókat riogatni fogják az európai polgárok. A három szörprájz feliratú csomagból az bontották ki,…..
Szeretem, ha Orbán Viktor mögött nem áll ott a Habony Árpi, és interjú előtt nem sugdos a fülébe semmit. Ilyenkor Viktor VV Fecó üzemmódra vált, és elkezdi mondani az őszintét. Nem alakoskodik, nem nyomatja az arcába tolt píárt dumát, hanem felrajzolja a világnak, hogy…..
Találós kérdés Tarlós Istvánnak:- Pistikém, aranyapám, tudod-e kik vannak ezen a képen? (katt a nagyobb méretért, hátha úgy könnyebb) Ha nem megy magadtól segítek: az Index, a HVG és az Origó híradásai szerint ők az Új Színház közönsége, akik nyóc bérletet vesznek…..
CsákNorisz (törölt) 2012.02.02 13:09:31
Semmi másról nem volt itt szó, mint hogy a ” göndörorrúak és a hasznos gojok” kiszorultak az állami csecs egy nyúlványáról, amit történetesen Új Színháznak hívnak, és úgy hitték, hogy az kizárólagosan és örökre az övék. Ha egy belterjes kapta volna meg, akkor semmi baj. De nem így történt és Dörnerrel kapcsolatban kitalálták, hogy fasiszta. Ha pedig nem lenne az, akkor meg az lett volna a baj, hogy nincs rajta sapka.
Ha szépen csendben tudomásul veszik mindezt, akkor majd az idő eldöntötte volna, hogy Dörner színháza életképes-e vagy sem. Elvégre ez a „demokratikus rend”, meg van ez szó is itt, hogy tolerancia. Ennyi.

De ők telelármázták a világot, és 30-40 szélsőjobboldali bohóc a külvárosból vagy éppen a vörös Csepelről (mert a háború előtt is ott volt a nyilasok tömegbázisa!) leüvöltötte őket.(Az is lehet, hogy megrendelésre, mint anno a Szabó Albert a csurkapistát. ) És ettől beszartak.
Ahhoz a művelt Európához sikítanak, ahol a neonácik naponta parádéznak, és ugyanúgy törnek- zúznak, mint a befüvezett ANTIFÁK. És itt a lényeg, egyik kutya a másik meg eb.
Mind a kettő szélsőséges trutyi. A másik szemében. (ezért találó a belinkelt Index videó címe „Mocskos zsidók, mocskos nácik”) A szememben pedig mind a kettő az.

És ez nem azoknak a zsidó magyaroknak szól, akiknek ez az ország a szülőhazája, a magyar ember meg az állampolgára, mint ahogy ők is, hanem az örökös rettegőknek, a kiválasztott népet játszóknak és a zsigerből a magyarokat utálóknak . Mert ez is előítélet, mint ahogy az általános zsidózás is az. Ha tetszik, ha nem.

„A tüntetést a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) hirdette meg, hogy tiltakozzanak a színház új vezetője, A SZERINTÜK szélsőséges Dörner György ellen.”

Tehát az ANTIFÁK-nak joguk van eldönteni, hogy ki a szélsőséges?
Na itt kezdődik a baj. És ott folytatódik, mikor a fagyi visszanyal. És pár neonáci szerint: meg már megint a zsidók…

Miközben SZDSZ-es meg a tömeggyilkos Che Guevarát ábrázoló zászlókat is lengettek. Ez európai megnyilvánulás. Na, ja.

„A MEASZ demonstrációján a legnagyobb zászló egy régi SZDSZ-es lobogó volt, de uniós, nemzetiszínű és Che Guevarát ábrázoló zászlókat is lengettek.”

Ja és ugyan úgy kórusban üvöltenek, mocskos náciznak, mint ahogy azok zsidóztak.
Szánalmas!

És egyetértek valamelyik hozzászólóval is. Már egy kokárdát sem lehet kitűzni, mert akkor rohadt fasiszta vagy.

Ja, még kokárda sem kell! Elég, ha adócsaláson kapják valamelyik kiválasztottat, akkor már egyből a nyilas idők jutnak az eszébe. Mint ahogy SAS JÓZSEF művész úr lenyilatkozta.

És amíg ilyen van:

Spiró György: Jönnek
Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,
füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,
csönd van. Senki se pisszen. Alantról
kevéske hűlt költő csontujja int.
Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
csámcsogva, hersegve szívnák a vért -
miért is? ki tudja. Trianonért? -
mered pár utcanév pici csontujja.
Ez olyan klima: itt folyton beborul,
ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
hogy bebizonyitsuk:
nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

1984

Addig ilyen is lesz:

Chubakka
Jönnek (Homage: S.Gy.)
Jönnek a meg nem értett, sértett zsenik,
az én tudom, merem, teszem percemberei,
minden plakátról sulykolva dogmájuk. Félek.
Ha nem értek velük egyet, fasiszta leszek.
Ha megnyitnánk újra az átnevelő táborokat,
mosolyintják képembe, izzadtan, vicsorgón,
Nemzetközivé lesz holnapra a Világ,
és nem tudják, hol lakott itt Vörösmarty Mihály,
szólj ügyészedre, ki ne tépje tollamat,
szégyen és gyalázat, bűn; több: hiba,
elfut a víz és csak a kő marad, mi maradunk,
nincs két Hazánk, egy ünnepre, egy hétköznapra,
nyelvében él a nemzet, de van, kinek idegen,
suta, paraszti, árpád-sávos, érthetetlen nyelv a magyar.

Addig nem lesz itt semmi változás.
CsákNorisz (törölt) 2012.02.03 13:51:45
@Dr. simonmondja.: Sajnálom, hogy már megint nem értetted meg a lényeget, de szívesen elmagyarázom még egyszer.
Az ANTIFÁK véleményével csak az a baj, mint ahogy a tiéddel is, hogy csak Ők és csakis ők akarják eldönteni, hogy ki a szélsőséges, és ha te nem értesz vele egyet, akkor fasiszta vagy.
Hogy még jobban megértsed, és ismétlem magamat, az egyik kutya a másik meg eb. Vagyis bagoly mondja verébnek: Nagyfejű!
Vagyis az egyik zsidózik, a másik meg nácizik.
Vagy mindkettőt kirekesszük vagy egyiket sem.
"Azért, mert a - zsidó - szót szitokszónak használják.
Ugye.
Aki nem fasiszta-náci, ... az nem üvölti, hogy - mocskos zsidó.
"
Aki meg tisztességes zsidó, az meg nem csinál üzletet zsidó társai pusztulásából. És elfogadja annak az ország értékeit, ahol él, és nem mucsaizza, micisapkázza, tetemcafatozza, turulozza le őket,nincs is az ilyennel semmi baj.

Vagy valami újdonságot mondtam ...?

Továbbá: Azok a bohócok, akik most náci szerű ruhában zsidóznak, azok korábban Kun Béla vörös terrorlegényeiként, majd Szálassi nyilasaiként aztán Rákosi Mátyás ÁVH-saiként, most megint fasisztaként keresik kenyerüket, mivel ezek az arcok a társadalom legalja, amit még Marx is lumpen proletarizmusként definiál, aki két sörért az anyukat is megb@sszák, kicsivel többért akasztanak, Dunába lőnek vagy vesét vernek az Andrássy u. 60-ban. Mikor, hogy, ki a megrendelő.

és arra is utaltam, hogy bárki ellen felbérelhetőek, és ebből a cirkuszból csak a zsidók jönnek ki jól, mert lehet megint teletamtamolni a világot, hogy itt fasizmus van! és ez megér egy kis befektetést... Vagyis kétszer sem mondom, hogy ezt az egész cirkuszt ki rendelte meg.

Azt, hogy Dörner kikkel barátkozik és milyenek az elvei az az ő magánügye. Vagy, ha közügy, akkor a spirót meg a bolgárgyurit is rúgjuk pics@n ugyan ezen elvek alapján! Mert ez lenne a demokrácia, és nem az, hogy csak az egyik fél mondja meg ki és milyen lehet a másik...

Csak hát ez a kúrva kettős mérce, ez vakít el titeket.
CsákNorisz (törölt) 2012.02.06 09:33:37
@Dr.Zomboss:
Ha úgy érzed, hogy nem értesz velem egyet, a te szuverén jogod. Ha úgy érzed, hogy ettől te "zsidó-biboldó-bibsi-libsi" leszel az is a te szuverén jogod. Én ilyet nem várok el tőled.
Vahy igényed van rá? :)
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Ezzel a mondattal el is intézhetjük az álmot, ami kétségtelenül jelen van ellenzéki oldalon, és a most pártot választani nem tudók körében is. Ki a hibás? Mindenki. Legfeljebb a mérték nem egyenlő. Ettől függetlenül a…..
CsákNorisz (törölt) 2012.01.31 10:15:14
Az LMP-t mindig is egy SZDSZ klónnak tartottam, akit vagy a bukó SZDSZ épített fel hiánypótlásra, vagy magától ébredt öntudatra a mérsékeltebb liberális értelmiség egy része.
Persze pár millióval felébresztgetve a vágyakat a háttérből. Aztán majd csak lesz valahogy fiúk!- felkiáltással, befújta őket a szél a parlamentbe. (Innen, Mucsáról, legalábbis így látszik.)
Aztán ezek a fiúk-lányok nagyon is önállóak lettek, elhárítva a segítő "kezeket" a válluk fölül, de ott meg is állt a tudományuk. Mert nagy kérdés a hogyan tovább? Nincs semmi önazonosítás, célmeghatározás, terv, ötlet. És főleg tömegbázis a háttérből. Azokat az értékeket, amiket képviselnek, az SZDSZ rég lejáratta. A nemzeti értékektől való iszonyodás pedig elriassza azokat a szavazókat, akik egy mérsékelt polgári-nemzeti pártot hiányolnak. Az LMP-nek a félresikerült ad-hoc akciókkal csak figyelemfelkeltést tud elérni, ideig-óráig, de választást nyerni nem fog.
Nyilván a közös összefogás Gyurcsánnyal meg az MSZP-vel nem vállalható, mert Ők annyira lejáratódtak, hogy vállalhatatlanok. Mint ahogy vállalhatatlan az összefogás mind az LMP és mind az előbb említett díszes társaság részéről a Jobbik felé. Akkor meg marad Orbán.
Mert a nép nagy része nem fog Gyurcsányból sem az MSZP-ből kérni, inkább otthon marad a következő választáson és a fogát csikorgatja, vagy jobb híján a Jobbikra szavaz. Az LMP, ha nem meri felvállalnia a nemzeti értékeket és továbbra is egy mérsékelt baloldali pártként pozicionálja magát, akkor súlytalanul hull ki majd a következő választáson a parlamentből. Ha eljut egyáltalán odáig.

Más kérdés az, hogy egyáltalán kell-e ezekbe a z igencsak kompromittált pártokban gondolkodnunk?
Kellenek-e pártok, vagy megvalósulhatna-e egy civil összefogás közös jövőnkért a következő választásokon. És ha igen, akkor hogyan?
Ha csöndben és felhajtás nélkül tűnne el a Klub Rádió észre sem venném. Nem hallgattam soha, nem keresném ezután sem, nem éreznék hiányt és űrt mert nincs. Mint rádió számomra jelentéktelen. Mint "ellenzéki rádió" az ország számára viszont kiemelt…..
CsákNorisz (törölt) 2012.01.26 12:35:07
@Dr. Boli Ch.T:
""O.V. rossz politikus, hiányzik belőle a bizánci csűrés-csavarás, de hiányzik belőle a kommunizmus diszkrét bája is.""
Bocs, hogy félreérteted, én fogalmaztam kevésbé alaposan. Természetesen megvan mindez bennük, de csak a hátérmunkában, mikor a nyilvánosság elé lépnek, akkor rendkívül gyengék. A kommunikációjuk rendkívül gyenge.

Ezt értettem alatta. A tálalás rossz, magyarul.

Ezt gondolom ismered: www.kibulizottorszag.net/
Minden várakozásomat felülmúlta ez a békemenet, ezért néhány ponton felül kell vizsgálnom az előzetes álláspontomat. Először is nem volt hiábavaló. Sőt, így utólag nagyon is hasznos volt, mi több, szükséges. Úgyhogy ne várjátok, hogy dehonesztálóan fogok róla…..
CsákNorisz (törölt) 2012.01.23 09:06:52
Nem vagyok Orbán Fan, utálom, hogy adóztatja a népet, ahogy semmirekellő hülyegyerek szintű nyaloncokkal veszi körül magát, ahogy kínosan megpróbál megfelelni a IMF elvárásoknak, ahogy nagyképűen nyilatkozik, ahogy öntelt …és sorolhatnám. DE EZ NAPI POLITIKA, és egy percig sem gondolnám azt, hogy Orbán helyett a mai helyzetben egy LIBSI-BOLSI hatalom, nem kétszer ennyi megszorítással, adó nyomorítással állna elő, miközben szétlopná az országot. Még jobban!
DE amit ez a hazai „baloldal” és nemzetközi gazdáik művelnek, az már sok! Sérti nemzeti önérzetemet, mint ahogy sérti sok millió tisztességes emberét is. A szombati tüntetést ez mellett kell értelmezni: Nemzeti Magyarország kontra európai (és az azt kiszolgáló hazai) liberalizmus. A nemzeti Magyarország érdekeit jelenleg Orbán Viktor képviseli (bárcsak lenne más, de nincs!), ezét állok ki most mellette, nem másért. És elnézést kérek azoktól a liberális magyaroktól, akiknek értékrendjük liberális, de nem adják el 30 ezüstért szülőhazájukat. Ez az írás nem nekik szól.

Orbán Viktornak két hibája van: Létezik és Ő van hatalmon.
És ez igencsak csípi egy hangos kisebbség szemét, hát csípje! Inkább ez csípje, mint a könnygáz és a gumilövedék, mint a jogállamban, 2006-ban. ORBÁN VIKTOR bármit tesz , egyből patás, skizofrén, diktátor, fasiszta, rasszista, fradista, stb. lesz.
Ez a kisebbség képtelen elfogadni azt (MIKÖZBEN A DEMOKRÁCIÁT FÉLTIK), hogy ez a tény egy DEMOKRATIKUS választás eredménye, és ezt a választást 2/3-dal nyerte meg az általa vezetett párt. A 2/3 pedig sok mindenre feljogosít, mint ahogy feljogosította volna a LIBSI-BOLSI 2/3-t is, ha ők nyerik a választást. Micsoda vircsaft lett volna itt, rossz, még bele gondolni is!
Rendkívül gusztustalan az is, ahogy ez a kisebbség hazug módon telesírja kínjaival Európát, és az még gusztustalanabb, ahogy ezt felhasználva cirkuszol a Chon-Bendit erkölcsű európai baloldal MAGYARORSZÁGGAL szemben, soraiban BOKROS LAJOS „horngyuszis:Na és?”- típusú fő demokratával.
ENNEK A HAZAI BALOLDALNAK (és jobbnak is persze) példát kellene venni a románoktól. Ott először is mindenki román, utána bal vagy jobboldali. Azaz, itt is mindenki- nek magyarnak kellene lennie, aztán jobb vagy baloldalinak. Persze, akkor nem is jönne a bolsi-libsi éhen halóknak a Rózsa dombra a külföldi apanázs ínséges, orbános időkre.

ORBÁN VIKTOR belekezdett egy visszaállamosításba, az állami vagyon visszavételébe, amit anno a MSZP-SZDSZ primadonna kettős tapsolt el, húgyért-szarért. Örülök, hogy visszaállamosították a magán nyugdíjpénztárakat. Meg kell érteni, az állam mindig felelős lesz a nyugdíjakért, a magánpénztár pedig nem, mint ahogy a most eltűnt „megtakarításomat” is bottal üthetem, miközben a pénztár muftik milliárdos jövedelmet szakítottak, és vittek ki külföldre úgy, hogy szarul (szándékosan?) „fektették be ” a nyugdíj összegeket.

Igen, ORBÁN VIKTOR saját klienseit helyezi pozíciókba, ahogy tette azt a HORN_MEDGYESI_GYURCSÁNY éra alatt a bolsi-libsi kormányhatalom. Akkor ez nem volt „DEMOKRÁCIA ELLENES”, Nevetséges… Azt azért még Mátyás királytól sem várhatták el anno, hogy a Garai-Cillei ligát hozza helyzetbe a saját hívei helyett…De ez van, sírt- rítt akkor Orbán és most sírtok ti! Így működik a politika.

A KLUBRÁDIÓVAL KAPCSOLATBAN: Igen, kell egy klubrádió, nem kellett volna elhallgattatni! A libsi-bolsi prolit és értelmiségit is megilleti a cirkusz és kenyérhez való jog!
Mint azért sem szabadna ez alapon hisztizni, hogy most egy más gondolkodású igazgató kap lehetőséget az ÚJ Színházban. Csak, hogy ugye van a szokásos kettős mérce, Ilyen-olyan kártya, köztük talán még a piros hetes is.

Lehet számháborúzni a tüntetés létszámáról, nem ez számít. Léptékekkel nagyobb volt, mint amit a baloldal a jelenlegi helyzetben bármikor is produkálni tudna. És léptékekkel nagyobb volt, mint az Operaház előtti vadkenderes buli a la DK-LMP módra. Lehet fizetett meg kivezényelt buta nyugdíjasokkal előhozakodni, gondolom ez a baloldalon az ilyenkor szokásos bagatellizálás egyik marketingfogása. Mint ahogy az a lefizetett, megvett kisnyugdíjas és cigány tüntető. Ron Werber hagyatéka. Az, hogy határon túliak is érkeztek miért baj? Ha csak az nem, hogy ők magyarok és a nemzeti oldalt erősítik?
Tessék akkor is hangosan sikítani, mikor választások alkalmával nem itt élő, de kettős állampolgárok érkeznek erősítésként! Nélkülük az utóbbi választások alkalmával a szadesz-klón LMP legfeljebb csak turistaként („nem magyarként”) nézhetné meg a parlamentet – belülről!

Azoknak, kik rettegnek és mennének ebből az országból, üzenem nekik, hogy menjenek!
A határok szabadok, az EU-s baloldali képviselők találnak nekik szállást, állást, megélhetést. Ha kelletek nekik! A gyerek majd jár a Sorbonra, apuka meg majd nyit cukrászdát Bécsben.

Igen, lehet gyűlölni Orbánt! De a mai helyzet nem ORBÁNRÓL szól! Aki nézte az EU-s vitát, láthatta, hogy a libsi hülyegyerek kimondta a varázsigét: ORBÁN ÉS LÉTE SÉRTI A „LIBERÁLIS DEMOKRÁCIÁT”! Azaz képtelenek elfogadni azt, ha nem libsi-bolsi kormány van hatalmon. Innentől minden eszköz megengedett. Szerintük! És ez ellen volt a megmozdulás! Semmi másért!
CsákNorisz (törölt) 2012.01.24 08:44:42
@rdos: Átgondoltam, utána néztem, tökéletesen igazad van, köszönöm a pontosítást és a linket!
Tegnap politizáltam vidéki barátaimmal a skype-on. Jött a hír, hogy az egyik Fideszes főmuftinak és egy volt EU képviselő SZDSZ-esnek és két MSZP-snek közös vállalkozásaik vannak. Legalábbis a háttérben összefonódnak... Nekünk meg marad a cirkusz.

Bevesszük a pártok szövegeit, megemésszük, kihányjuk vagy kisz@rjuk, aztán négy év múlva ugyanazt a sz@rt eladják újra cukrozott briósként. Bevesszük, megesszük...
Sajnos nincs hiteles erő, amely független nemzeti értékeket képviselne (igen, belefér a liberális eszme egy része is, mint ahogy belefér a nemzeti jobboldal eszmevilága is, mint ahogy nem fér bele a szélsőjobb és szélső balliberális eszmevilág nagy része sem. Valahogy az élni és élni hagyni elv mentén). És a nemzeti értékeken egy élhető Magyarországot értek, ahol a szabályok mindenkire EGYFORMÁN érvényesek, nem élvez előnyt a magyar, de nem élvez előnyt más sem. Sem faji, sem történelmi megkülönböztetés nincs, se pro se kontra. Talán létezik ilyen egy másik dimenzióban.
Ha ezen túl tudnánk lépni...
Azóta vannak árkok magyar és magyar, nemzet és nemzet között, amióta az ősközösségi társadalom felbomlott. Az élelem, a fegyver, a terület birtoklása kapásból szétosztotta a közösséget gazdagra és szegényre, elnyomóra és elnyomottra bontva a társadalmat.
Aki a hatalom mellé áll, annak a hatalom csurrant, cseppent, eltűr és megenged (és elvárja a feltétlen hűséget), aki meg ellene van azt lebunkózza, kirekeszti, kiírtja.
Jelenleg a legnagyobb üzlet a világon a hitelezés. És mivel a felkent vezetőink itthon és az EU -ban a csurrantott és cseppentett kategóriában tartoznak, persze, hogy hűségesek, és csurrantanak és cseppentenek a hazai kiszolgálóiknak szerte a világon. Aztán, mikor észhez tér a nép, hogy a cukrozott briós a valóságban nem is az, akkor egy újabb cukrosbácsit vakarnak elő, felépítik hiteles embernek és odalökik a választók elé, jó vagy rosszul, lásd LMP. Vagy felépítik az ellen tábort és lecserélik a régit és majd fordítva, lásd briós effektus.
Fel meri-e vetni itt ma Magyarországon és az EU- ban felelős politikus, hogy lehetetlen az uzsorahiteleket visszafizetni, meri-e vállalni hogy ő lesz a következő JFK?
CsákNorisz (törölt) 2012.01.24 11:45:33
Ébredés után óvatosan kémleljünk szét Feleim, mert könnyen lehet, hogy nagy napra ébredtünk. Még az is előfordulhat, hogy vége van a háborúnak. Elhallgatnak a fegyverek, a mieink kimásznak a lövészárokból, és elkezdenek az ország jól felfogott érdekében értelmesen…..