Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poy

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..
Poy 2010.12.11 17:35:49
Folyékony Kenyér Kis radlerteszt 2010.08.02 09:02:00
Tipikus lapos vitatéma, hogy a radler sörnek számít-e avagy valami hitvány árulásnak. Ránézel valakire, és előre tudod, mit fog mondani ezügyben. Én ilyesmin rég nem vitázom. A megoldás pofonegyszerű: akkor iszom radlert, ha üdítőre vágyom. Márpedig én nagyon szeretem az…..
A konteósok (a Voynich-kézirattal foglalkozó poszt kommentjeinek tanúsága szerint) igencsak kedvelik a régi kéziratok megfejtésével összefüggő feladatokat. Mai kínálatunk egy hasonlót mutat be, noha ebben az esetben nem is az írás tartalma a kérdés (ezt már nagyjából…..
Poy 2010.03.01 08:24:03
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Decembertől a szállópor határértéket is alapul veszik Budapesten a szmogriadó elrendelésekor, a fővárosi közgyűlés csütörtöki ülésén egyhangúlag döntött a határértékek szigorítása mellett. Az új szabályozás szerint várhatóan sokkal gyakrabban, az elmúlt öt év…..
Ez a ló köll a rossebnek, mi aztán nem ilyet akartunk. Tébolyult dühünkben most azt sem tudjuk, melyik tereptárgyba üssük a fejünk. Micsoda fertelmes, dögletes bűzt árasztó tréfája ez a sorsnak, ami tegnap este történt?! Nem az Arsenal – Liverpool a dráma, ez a dráma, és…..
Teljesen rendben van, hogy egy Európa bajnokság sorsolásának meg kell adni a megfelelő körítést és tiszteletet, de az igazi törzsközönség számára egyedül a műsorvezető hölgy jelentett némi támogatást a bevezető szakasz átvészeléséhez. Elismerjük a zene és a kultúra…..
ennyi Magyar aranylabda 2007.11.16 08:37:00
Miért is? Nem hinném, hogy olyan fontos lenne ezekeket a fiúkat sztárolni. Nem olyan jók. Persze, most én vagyok az egyetelen, aki az olaszok utáni játék után azt mondja, hogy még nem állunk készen. Lehet nincs igazam, de már túl sok pofont kaptunk. Mindenesetre érdekes kérdés az…..