Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurtipista

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cohn-Bendit ma az Európa Parlamentben megtartotta a szokásos ragyogó és szenvedélyes beszédét Orbán Viktort ellen. Ragyogónak mondom, mert egyrészt kiderül a beszédből, hogy relatíve egész jól informált a magyar ügyekről. Törődik az itteni eseményekkel. Nyilvánvalóan jó…..
 Most az a veszély fenyeget, hogy a balliberális oldal csalódik, letörik. Illetve emiatt elkezdi viccelődéssel, cikizéssel elütni a dolgot, szervezés, aktivizálódás, cselekvés helyett. Nem magyarázni, nem cikizni, nem kritizálni kell, nem ekézni kell, ki kell menni…..
kurtipista 2012.01.22 20:19:45
@Dr Karl Friedrich Drais der Freiherr v. Sauerbronn: Nem kell számolgatni,számítgatni, sokkal többen voltak tegnap, ez tény! Hiába akarjátok elbagaletizálni!:-)
Nézd vissza 1998-ig melyik párt kapta a legtöbb szavazatot a választásokon, megfogsz lepődni!:-)
kurtipista 2012.01.22 22:21:24
@Dr Karl Friedrich Drais der Freiherr v. Sauerbronn: De van az a lényeg! :-) Ez azt is jelenti, hogy az elmult 14 évben nem csökkent a fidesz támogatása söt nőt! :-) Ezen kéne elgondolkodni! És ezek tények nem holmi közvélemény kutatások!
kurtipista 2012.01.22 23:13:06
@Dr Karl Friedrich Drais der Freiherr v. Sauerbronn: Fura még a külföldi sajtó is 100 ezres nagyságrendről beszél! Persze-persze ök nem jól láttak vagy nem tudnak úgy számolni mint te! A barátnőmet pl leszállitották a búszról mert nem ment tovább! De látom Te egyre kevesebb számot írsz!:-) Számolj még egy kicsit lehet, hogy csak pár százan voltak! Szerintem a többség fővárosi volt ezért nem kellett annyi busz! Ez nem jutott eszedbe?
Ha kereszteznénk az elvtelenséget az ötlettelenséggel és a kozmikus butasággal, akkor minden bizonnyal megkapnánk azt, amit ma délután a Jobbik művelt Budapesten, EU-ellenes tüntetés címén. Látható, hogy a Jobbik az utóbbi időben elvesztette a fonalat: a cigánytémában…..
kurtipista 2012.01.20 09:05:40
@orbánmentesítő: Nem mindenki, csak 5 évre előre gondolkozik mint te! Legyél nyugodt a viz sokat fog érni, fogynak az édes viz készletek! A másik, eu árak, söt most már eu büntetések vannak Magyarországon, a fizetést meg valahogy nem akarják eu-s szintre hozni! Söt szerintem nem is fogják soha! Erről gondoskodnak! Az ország nagyobb része nem él jobban 2002 óta! Jó lenne ha az eu-ban mindenki egyenlő lenne, én is dolgozok annyit mint egy csiga zabáló,( lehet hogy többet) még is kevesebb fizetést kapok! Lehet, hogy a te életedhez elég 80-100 ezer ft az enyémhez nem! Nyilván anyád tart el! Igen van export termékünk is, mind bárki másnak, de van import termékünk is! S a suzuki meg az opel is volt már bőven a csatlakozás előtt! A szavaidból úgy veszem észre, hogy örülnöm kéne, hogy " ingyen" dolgozhatnék! Ha tetszik ha nem minket kizsákmányolnak, még pedig a munkaerőnket és agyelszívás is van! Eztán jön majd a föld fel-felvásárlás (ami már most is folyik), ezután az alsógatyádon kivül minden külföldi tulajdonban lesz! Akkor már lehet okoskodni hamar oda vágják, hogy ez nem a te földed huzz innen ha nem tetszik! Persze ha ezt valaki meg akarja akadályozni hamar oda vágják, hogy ez nem egyezik az eu-val bünti lesz!
Piroslap Gratulálunk a Szigetnek! 2012.01.12 15:47:00
"Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a mi Szigetünk lett az első az öreg kontinens legjobb fesztiváljait versenyeztető European Festival Awards megmérettetésén. A legnagyobb presztízsű fesztiválelismerés díjátadó gáláját szerda késő este tartották a hollandiai…..
kurtipista 2012.01.17 19:29:20
@ZöldMarci: Jó akkor legyen önkormányzati! A lényegen nem változtat! Legyél nyugodt a családi hétvégék sem voltak számukra veszteségesek! Mindenki fizet mindenért, ők se legyenek kivételek! Még jó, hogy összetakarítanak maguk után, szép lenne ha mások csinálnák!
A Szonda Ipsos januári felmérésében olyan fejlemény történt, amely eddig még nem fordult elő a második Orbán kormány alatt: a demokratikus ellenzék együttesen nagyobb támogatással rendelkezik, mint a Fidesz.   2011-10 2011-11 2011-12 2012-1 FIDESZ 20 19 18 16 MSZP 11…..
kurtipista 2012.01.14 18:41:43
@Brendel Mátyás: Nagyon helyes, maradj is ott! :-) S annak az országnak próbálj beleszólni a dolgaiba ahol vagy! Ne más f****-val akard verni a csalánt!
kurtipista 2012.01.14 18:42:20
@Brendel Mátyás: Ez 2006-ban is így volt? :-)
kurtipista 2012.01.14 21:55:46
@Brendel Mátyás: Nem Orbán, miatt hanem a több fizetés végett! Itt sohasem lesz annyi mint nyugaton! Erről gondoskodnak azok akiknek fontos hogy itt legyen olcsó munkaerő! A barátaidra célzók!
De mégis az, hogy nem egy ilyen példát tudunk mondani, és hogy most Magyarország még azt a hibát is elkövette, hogy maga választotta azt a vezetőt, aki belevitte az országot a mérhetetlen túlerővel szembeni teljesen értelmetlen és felesleges háborúba, az nagyon durva. A korábbi…..
kurtipista 2012.01.11 19:13:36
@Brendel Mátyás: Megszedi magát? Az nem fog kiderülni! De egy kérdés:
Ki szedte meg magát a világ legdrágább metró építésén ( 4 metró) és ki szedte meg magát a Margit-hid felújításán ( ami duplájába került mint amit megállapítottak, gyakorlatilag még a mszp-szdsz kormány alatt fejezödött be a 99% -a)
Láthatjuk, hogy mire volt jó a Médiatörvény, a hatalom-centralizáció: a selejt uralmát segíti elő. Láthatjuk, hogy miért van szükség alternatív sajtóra, alternatív médiára, miért jobb a szabadság, az elosztottság, a verseny, mint a centralizált tervgazdálkodás. ***…..
kurtipista 2012.01.10 20:13:44
@márta)): Ha 2010-ben a baloldal nyer, akkor most nem lenne válság Magyarországon? Úgye ezt Te sem gondolod komolyan? Szerintem már rég államcsőd lenne! Vagy már rég eladtak volna mindent, és az utcára is csak engedéllyel mehetnénk mert az is külföldi tulajdonban lenne!

,
Rövid leszek és tömör. Orbán Viktor hivatalos Facbook oldala mindenkié. Legalábbis eddig azt hittem. Vezérünk egyik Facebook kezelője kirakott egy albumot a következő címmel: „Reggel 5-kor abbahagytuk, hogy fél 10-kor folytathassuk”. Én törvénytisztelő, adófizető, a…..
Tehát akkor rakjuk össze: Magyarország demokrácia-indexe 2006-ban 7,53 volt, 2011-ben már csak 7,04. Az esés durva. Gyurcsány alatt jobb volt. *** A napokban megjelent a londoni Economist Intelligence Unit 2011-es demokrácia-indexe. Eszerint Magyarország - az 53 "hiányos…..
kurtipista 2012.01.10 14:29:13
@orbánmentesítő: Nekem inkább úgy tünik, hogy kötelező tarhálni! Mert ha nem akkor jön a bünti! Miért olyan fontos az imf-nek hogy itt ne legyen bankadó? Mert a rokonait érinti? S ki a nyugati demokrácia? Remélem nem az Usa-ra gondolsz! Ők csak mindenbe belepofáznak, ( ha érdekükben áll) miközben az őslakóságukat kiirtották vagy rezervátumba zárták!
Ébredj Magyarország! Nagy és makacs szemetet kell eltakarítani. Meg kell erőltetnünk magunkat! 1) Az összefogó civil szervezetek a Szolidaritás vezetésével, és a pártok nem tudom pontosan mekkora, és milyen segítségével viszonylag jól megszervezték a tüntetést. Tízes…..
Piroslap Ébredj fel, kisköcsög! 2011.12.30 16:37:00
Ha az egyiptomiak, ha a tunéziaiak meg tudták csinálni, akkor mutassuk meg, mi magyarok, hogy mi sem vagyunk kevesebbek! *** Az indexvideó tanulsága szerint az említett felszólítást eredetileg Kukorelly Endre, író, az LMP képviselője követte el ezt a felszólítást december…..
kurtipista 2012.01.05 23:28:29
@házelnök: A baloldal egyszer sem emelt minimálbért, ha rajtuk mulik most is 36000ft lenne! Erre az összegre gondolsz most? Meg különben is a nagyórrú főnöködtől kérj!
kurtipista 2012.01.05 23:30:14
@Brendel Mátyás: Úgy mint 56-ban! Ott pl,a példaképeid kormányoztak utána!
Követelések a 2012. január 2-ai tüntetéshez az Operánál. Azt gondolom, ez a demokratikus ellenzéki minimum, a közös nevező. Úgy vélem, ezekkel a követelésekkel mindegyik demokratikus ellenzéki párt és civil szervezet egyetérthet. És egyetért a tüntetők többsége. De ezt…..
kurtipista 2012.01.05 17:32:56
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Sosem érdekeltek a különböző összeesküvés elméletek, de kezdem azt hinni ezek nem a véletlen és a hozzá nem értés művei, ha nem igenis tudatos! A külföldi sajtó kit érdekel? Én elvárom, hogy az ország mindenkori államfője nacionalista legyen! Minden valamire való állam vezetője az!
kurtipista 2012.01.05 20:00:19
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ezt pont te mondod? Aki elhiszi a baloldal,liberálisok meséjét, miközben kiárulták az országot? Igaz akinek ez nem tetszik hagyja el saját országát! Ismerős? A vezéred mondta! Az a szerencse, hogy ti vagytok kevesebben, kevesebben is maradtok ! Különben ha visszanézed a régebbi választásokat mint párt mindig is a fidesz kapta a legtöbb szavazatot, csak a koaliciós partnerei voltak gyengék! Végre a zsidó szdsz jó helyre került! Igaz fura mód a semmiből előkerült az lmp, gyanítom a "fizetését" ugyanonnan kapja! És szép lassan az mszp is eltünik! :-)
Nos, ha az azelőtt elmúlt 8 évben soha nem látott mértékű volt a korrupció, akkor a Fidesz alatt most megláthatjuk a soha nem látott mértéket is meghaladó mértéket. A megláthatatlant láthatjuk, megcsinálták a lehetetlent! Nem csak az államadósságot, az euró…..
kurtipista 2012.01.05 18:03:39
@szemtanú: Majd pár év múlva kitalálják hogy ez a szép kis trió a fidesz megbízásából lopott! :-D Minden fán van férges termés, de ahogy elnézem az egyiken szinte csak az van! Kutyából nem lesz szalonna!
A Charta sokezres tüntetésének összefoglalójára adott sok tetszikre való tekintettel Gyurcsány Ferenc teljes beszédét is közöljük. A beszéd 12 pontban összegzi, hogy mik a fő bajok Orbánnal és csapatával, majd arról is szól, hogy mikor váltható le az Orbán-rezsim. A…..