Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez a demokrácia, nézzétek ilyenekkel lőnek!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem, így kell ezt csinálni. Indiában is vannak, akik ha messzire utaznak, nem ülnek végig a nyeregben, mert az fárasztó. A motort felpakolják, ők meg csak ülnek a kényelmes buszban, aztán a célnál lemálházzák a motort a csomagok közül, felpattannak a gépre, és már el is…..
Ez a demokrácia, nézzétek ilyenekkel lőnek! 2014.07.16 18:44:48
Minden kereszteződésben rendőrök álltak, senki sehová. Sokan ilyenkor habzó szájjal szidnak minden fakabátot. De ezeket a zsarukkal szerintem mindenki kezet rázna, mert nem politikusok konvoja miatt tartották fel a forgalmat, és cikáztak a motoros rendőrök át a fél városon. Egy…..
Ez a demokrácia, nézzétek ilyenekkel lőnek! 2014.03.23 19:11:49
Micsoda zene, az én fülemnek kényeztetés: ilyen szépen csak a kétüteműek tudnak pöngeni, sikítani, dalolni vagy recsegni. Igaz, az utóbbi évtizedekben a négyüteműek szinte minden kategóriában kiszorították a szelep nélküli szépségeket, de van, ahol még őrzik a…..
Ez a demokrácia, nézzétek ilyenekkel lőnek! 2013.07.14 13:26:50
@GERI87: Na persze. Te lehetsz annak a szuper számítógépnek az utóda, ami választ adott az életet, a világmindenséget, meg mindent érintő végső kérdésre.
Ez a demokrácia, nézzétek ilyenekkel lőnek! 2013.07.15 09:42:46
A régi reklámok kultusza sokakat érint. Egykor kevésbé voltak provokálóak a vizuális elemek, nem a végleteket próbálták megmutatni, hanem örömöt és humort sugalltak, mai szemmel kicsit esetlenül. Talán pont ettől az esetlenségtől ilyen jó nézni őket – a hetvenes évek…..
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
Belsőség Heti merítés 2012.04.22 09:41:00
A márkahűÉhező mű-cabrio  Első autó volt. Kabriót akartam, meg hogy keveset fogyasszon, kinézet még 18 éves koromban, az nem érdekelt. A Kéjenc Hazaúton esőben egy pirosnál sem tudtam úgy elindulni, hogy a kerék ne pörögjön ki. Nem tudom, a km valós volt-e benne, de 16…..
  Ha a budapesti motorkiállítás is annyira összezsugorodott volna, mint a motorpiac, talán nem is találtak volna neki megfelelő pavilont a Hungexpón. Így viszont sikerült megtölteni egy tisztességes méretű kiállítóteret, és bár furcsa módon az importőrök egy része nem…..
Ez a demokrácia, nézzétek ilyenekkel lőnek! 2012.04.01 21:03:52
@Sayniqua:
Az új GSX-R, amit már a 185 lóerő, a 203 kilós saját tömeg, meg a csaj sem ad el.
Azért mert elfogyott a zsebekből a pénz.
Előtte se volt, de a nullás kezdőrészletű hitel eladta.
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
Ez a demokrácia, nézzétek ilyenekkel lőnek! 2012.01.02 21:34:11