Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lightmustar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta Csalásszerűség 2011.05.25 13:58:00
Az ember azt gondolná, hogy díjbekérővel ügyeskedni, azaz egy számlának látszó díjbekérő bizonylattal megpróbálni kicsalni a címzettől a pénzt, már rég nem divat. Igaz, az ember azt is gondolná, hogy egy bizonylat vagy díjbekérő vagy számla, de semmi esetre sem díjbekérő…..
lightmustar 2012.01.02 19:24:51
@Őrült: Én is ma kaptam ugyanezt a levelet és az első sokk után, amikor vallatófényben sikerült kibogarásznom a hátoldali halvány szöveget, elkezdtem nyomozni. Egy 90 lakosú kis faluban lakom és elképzeltem, ahogy az egyedülálló kisnyugdíjas nénik kibontják a levelet, de addig nem találtam rajtam kívül olyat, aki kapott volna. Nem adom fel, holnap a postáslánytól szerzek információkat, kapott-e még valaki. Nekem 2 évvel ezelőttig volt vállalkozói igazolványom, de 6 éve nem működött a vállalkozás. Gondolom valami ősrégi cégjegyzékből szerezték a nevem és a címem.
lightmustar 2012.01.03 08:52:52
@Őrült: Halad a nyomozás. Többen is kaptak, többek között olyan névre is jött, aki évekkel ezelőtt meghalt, viszont mind volt vállalkozó. Nem tudom figyelted-e a hátoldalon azt a pontot, hogy a szerződés az első befizetés teljesítésével jön létre 12 hónapra és ezzel az ügyfél vállalja a további 3 ugyanilyen összegű befizetést, miután ez a 34.900.- Ft az első negyedévre szól... Vagyis, aki befizeti és utána rájön, hogy nincs szolgáltatás mögötte, azt még be is perelhetik szerződésszegésért. :( A szolgáltatás megnevezése pedig: Elsőbbség biztosítása a www.telefonkonyv.co oldalain, a vállalkozók jegyzékében közzétett hirdetések és reklámok elhelyezésére. (Évi közel 140.000.-ért) :/