Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrült

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta Csalásszerűség 2011.05.25 13:58:00
Az ember azt gondolná, hogy díjbekérővel ügyeskedni, azaz egy számlának látszó díjbekérő bizonylattal megpróbálni kicsalni a címzettől a pénzt, már rég nem divat. Igaz, az ember azt is gondolná, hogy egy bizonylat vagy díjbekérő vagy számla, de semmi esetre sem díjbekérő…..
Őrült 2012.01.02 22:22:10
@lightmustar: Akkor itt van a kutya elásva. Itt is van vállalkozói, viszont a vállalkozó nevén semmilyen lakástelefon nincs. Telefonszám nincs a levélben, csak ugye a név, lakcím és persze az elmaradhatatlan befizetési határidő dátum.
Kérdem én, hogy lenne egy online telefonkönyvnél határidő? Akkor regisztráltatom magam természetesen pénz, díj ellenében amikor szeretném. És ez azzal a fordulóval lejár. Sikerült nekem is kibogarászni, hogy ha előfizetsz erre az online szolgáltatásra akkor nem kell évfordulón újra kötni a szerződés, hanem az megújul (ki gondolta volna). Akkor mondhatod le, ha a 11. hónapban lemondod. Még nem fogalmaztam meg tökéletesen a PSZAFnak a levelet, de nekem ez a mai levél édesapám félszívinfarktusával megér annyit, hogy az asztalra csapjak, ez csalás. Főleg a hátoldal miatt.