Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alternative

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy sorozat első részében tájfunok, tornádók, vulkánkitörések, járványok, zombik, alakváltók ÉS dinoszauruszok abajgatják a főszereplőket, a vélhetően utolsóban (sajnos nincs az az isten, hogy ennek folytatása legyen) pedig elhangzik az a mondat, hogy a Tesla-tornyok sorba kapcsolásával…..
Ilyen lenne Margaery Tyrell az '50-es évek lengén öltözött pin up lányaként. (via Trónok harca - HBO) ..
alternative 2015.06.11 12:06:05
@alternative: + the killing, twin peaks, sherlock, american horror story..
alternative 2015.06.11 12:18:38
@Leadfoot: Köszi, asszem ezzel megleszek egy ideig.. :D
alternative 2015.06.13 11:10:21
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ki nem hagynám! de a szomszédok azért nagyobb favorit!
Mármint az USA-ban, még mielőtt, de mi szeretjük az ilyen rekordokat, szóval akit ez nem érdekel, klikkoljon a vissza gombra MOST. A Seahawks-Packers NFC-konferenciadöntő igen fasza meccs volt vasárnap, a vendégek elhúztak 16-0-ra, aztán a hazaiak egyenlítettek, sőt, fordítottak is, a…..
myalternativemind szösszenet 2015.01.20 22:22:31
  Who knows? ez egy ping-pong labdajátszik vele, nem hagyja abba.ördögi kör.. vagy angyali teremtés?! ki tudja?!napjában többször, sőt mintha betakarna.. mint egy gödröt. úgy vélem, de tudni nem tudom,hogy bármi legyen az, csak ne legyen. vagy mégis?ez azaz ördögi kurva…..
Tessék jól megjegyezni a dátumot: június 2., vasárnap: a The Killing duplarésszel nyitja a harmadik évadot, amiben Linden és Holder egy sorozatgyilkos után nyomoz, a trailerek alapján ugyanolyan nyomott hangulatban, mint az első kettőben. Van pár kulisszák mögötti videónk meg…..
A minden bokorban politikai nyomást és jobboldali fordulatot sejtő rettegők megnyugodhatnak: Kálmán Olga nem távozott az ATV-től, sőt, június 10-én már ismét ő vezeti az Egyenes Beszédet. A műsorvezető április közepén egy sportsérülés miatt kényszerült többhetes…..