Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ACE

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kis bosszúságot okoz a tulajdonosoknak egy-egy társasházi közgyűlés. Van, akit a lakók érdektelensége bosszant, van olyan is, aki magára nézve sérelmezi a többség döntését. A mostani cikkünkben azt boncolgatjuk, hogy a kisebbségben lévő tulajdonostársaknak milyen mozgási…..
ACE 2017.11.04 01:21:07
@Serivor:

2003. évi CXXXIII. törvény
a társasházakról

39. § (4) A közös képviselőnek vagy az intézőbizottság elnökének a közgyűlésen meghozott határozatokat a közgyűlés megtartásától számított nyolc napon belül a társasházban jól látható helyen ki kell függesztenie, továbbá ezzel egyidejűleg - ha a szervezeti-működési szabályzat ilyen kötelezettséget előír - azokról valamennyi tulajdonostársat írásban értesítenie kell.
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
A Nokia E75 többszemélyűségben szenved: egyszerre hasonlít a csúcskategóriás kommunikátorra és az egyszerűbb E51-re, multimédiával és üzleti szolgáltatásokkal is teletömték, állítva és fektetve is jól használható, az akkuja már tölthető a microusb-kábellel, de még a…..
ACE 2009.04.27 09:10:40
@the Static: Azért, mert Te nem netezel, nem szoktál levelezni, nem fényképezel néha hihetetlen helyzetekben, esetleg nem beszélgetsz MSN-en, nem használod a határidőnaplót és a feljegyzéseket, még lehet van olyan, aki mindezt használja, és szüksége van a funkcióira... Ettől nem kell lenézni egy modernebb telefont. Ha csak SMS küldésre és telefonálásra használod, nem értem minek Neked 6310i...
Két kutató azt állítja, hogy jelentősen csökkenteni tudták a GSM-titkosítás feltörésének a költségét. David Hulton és Steve Muller egy infóbiztonsági konferencián mutatták be a módszert, amellyel távolról lemásolhatók a telefonhívások, és egy óra alatt feltörhető a…..